Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

Cena mu je sve niža, samo čekam da osvane negde grafit DŽABA STE KOPALI. :D

Difficulty: 46,638.09
U bre al je tezak ovaj coin :D

Difficulty: 46,638.09
U bre al je tezak ovaj coin :D

Ako je tako , a inače se vrteo oko 2, 3 hiljade onda je to još jedan dokaz da ljudi koji rade na koinu(developeri) imaju nešto moćno tipa gpu miner ili bolji cpu miner i da sada kao pumpaju dif da naprave hajp. Ko zna, svašta je moguće.

Neka izbace GPU miner a ne da daju na kasicicu...

Diff bolesno varira, kao da neko namesta masine :) Ili neki pool puca pa se pali nesto od ta dva jeste.
Skace i pada po par hiljada.
Capture.JPG

Pre ce biti da neko namesta masine :)

Poslednja izmena:
Diff ide od 100 do 3600 ?! Da li mozda namestaju novi miner...

Jutros je isao cak i do 300.000 Diff. Nesto se ozbiljno mulja ili im je neko hakovao miner ili pool, i dize vestacki diff i krade novcice ko blesav.
Extremne su varijacije u diffu ovo se radilo i sa SRC novcicem. Kao odjedamput se pojavi lik na poolu sa 3milona KHs. Ode Diff u PM on za dan iskopa ko mi za celu godinu i cao,a on to odradi sa svojim laptopom iz kafica. Ja da sam napravio novcic i ja bi to radio ;)

Poslednja izmena:
Ma realno on nakrha za dan novcica milione i onda je njemu i ova cjena extra sto bi je dizao nek se odrzava na ovome za njega je dosta, ovo ako ovako nastavi da se izbacaju novi cpu mineri nece imati nikakvu isplativost jer nece cjena gore.
Kopat i nadat se da ce cjena gore nije dobitna kombinacija.

Evo ga izlazi gpu miner za par sati. Krecu moli lika da ga još ne pokreće :-D

xacaxax

Ja gledao pre par sati pisalo 20 dana :D

Edit: Pise Block: 57452

Poslednja izmena:
13h još , blok 59328 , ali biće to i pre ponoći. Skoro 2000 blokova razvaljeno za 20ak minuta.

ma nije tačno to što gledaš. prepolovljena je nagrada već, na 120960om bloku.

Krecu moli da se uopste ne rudari, a ove vesti ne deluju dobro :d

Neko ga pita:

4 forks?
Network die?

A Krecu:

Maybe I need write thus PLEASE DONT MINING!!! All pool reindex... Network not die.... just a little

Umro samo malo, kaze :d

Sta je ovo braco mila sta se ovde desilo nista ne razumem bokte

Sad kaze da je resio problem i da ce da objasni, wallet je 8.4.1 sa githuba... Ne deluje mi bas dobro al' ajd'

akoon retardos ne user3 stvari nikonece

jel izasao gpu miner? nisam kuci za kompom, inace da jesam iznapusavao bi ovog krecua opasno

Poslednja izmena:
Menjao je algoritam pa sad moraju ponovo da se indeksiraju svi blokovi. Ali je cudno sto je neko izbrisao implementaciju tog novog algoritma...

kao shatro problem, i kao ne kopajte, a ustvari hoce da obori diff i da nakopa milione sa par grafika :D

ja uzeo malo da DRK-tjem sa procesorchitjima :D

Nazad
Vrh Dno