Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Čekaj, ti si ozbiljan?

Da, ja sam ozbiljan, znaci ne stavis 'stay logged in' nego ti ostane onako otkucana sifra vec i ti samo potvrdis.. Koja je razlika osim dodatnog nepotrebnog klika u tom slucaju?? Ja pamtim svoje sifre..

Fajl menadžer je preko potrebna stvar ovom sistemu i za moj način korišćenja, to je jedina mana sistema (ne i mala).
Nadam se da će 8.1 koliko toliko ispeglati ovu stvar i da će biti moguće sačuvati, na primer, pdf iz mejla u folder za office dokumente, a ne u aplikaciju koja ga čita, pa da bude nevidljiv za ostatak sistema, kao do sada. Isto tako, da će moći da se okači nekoliko .doc fajlova odjednom ili da se iskombinuje par različitih tipova fajlova (pdf, docx, jpeg...).

A što se tiče passworda, meni recimo stoji upamćeno za benchmark od kad sam ga ukucao prvog puta i više nikad se nisam morao logovati. ;) Sa druge strane, za jedan sajt koji redovno posećujem mi recimo ne pamti, ali mi ne pamti ni na PC-u na Chrome-u. Chrome doduše zapamti podatke, pa moram samo da kliknem log-in, a na IE-u na telefonu moram da kucam sve podatke. Ovo me je jako iritiralo, dok nisam počeo da koristim posebnu aplikaciju za sajt, koja eto, ima čak i autologin. :)

Jesam umislio ili tapatalk mnooogo manje trosi bateriju nego kad se forumasi preko browsera?

Da, ja sam ozbiljan, znaci ne stavis 'stay logged in' nego ti ostane onako otkucana sifra vec i ti samo potvrdis.. Koja je razlika osim dodatnog nepotrebnog klika u tom slucaju?? Ja pamtim svoje sifre..

Odustajem...Kao što rekoh, svaki nedostatak se svede na "to niko ne koristi, osim zaludnih android geekova". Ništa, odoh da zapišem sve svoje lozinke na parče papira i da gi tutnem u novčanik iza ženčetove slike, nema da omane...

Ili da stavis, mozda, 'stay logged in' :d Odustajem i ja majkemi, idem da uzmem LII 2 G Pro II, ogadili ste mi sve, hvala vam..

@ spacer

Realno djubre je :) Gifovi se ne pomeraju, ne vidi se kad neko bolduje tekst, nema multi quote.. barem na WP, al sam se navukao na "participated", jos kad bi moglo da se pinuje na start. A bateriju definitivno manje trosi, zapanjujuce manje..

A zamisli pamti i sifre :d Salu na stranu meni vidno bolje da pratim forume preko TT. Ok ima mana i dalje ali je sad drasticno bolji nego pre par meseci i svako malo dodaju po nesto...

Fajl menadžer je preko potrebna stvar ovom sistemu i za moj način korišćenja, to je jedina mana sistema (ne i mala).

Da li je ta mana velika, zavisi od korisnika i njegovih potreba. Mnogima to uopšte ne nedostaje.
Da je mana jedina, nije, ima poduži spisak.

Odustajem...Kao što rekoh, svaki nedostatak se svede na "to niko ne koristi, osim zaludnih android geekova". Ništa, odoh da zapišem sve svoje lozinke na parče papira i da gi tutnem u novčanik iza ženčetove slike, nema da omane...

Sto bi to radio ,evo ja na benchmarku,fejsu i jos dva sajta ,uvek se ulogujem automatski ,jednom sam ukucao sifru i to je to.

Ali on ne zeli da svako ima pristup njegovim sajtovima, hoce da im oteza, tako sto ce vec biti ukucana sifra i samo stisnes ok :d

Xe,xe,xe. :D
Ovo im je bio glavni argument do sada.Ej taj priglupi IE, koji ni lozinke ne pamti...
Sutra ću da se spremim i navedem spisak nedostataka i mana android sistema.Poskidaću sve moguće linkove koje nađem sa Net-a i sl. :type:
Nego kapiram da se to ovde vodi kao jeres, pa samim tim i flejmovanje.:S:

Ovaj post je off-topic discussion, ali se nadam da će bar malo pomoći našim zalutalim forumašima i uvesti kakav-takav bonton u budućoj konverzaciji,(bar na ovoj temi).
Evo jednog vrlo lepog članka,(doduše prenesenog sa stranog sajta) o tome, kako da budete hit na društvenim mrežama. ;)

Kako da budete hit na društvenim mrežama

Meni na Nokiji nedostaje kalifornija plava, (nemaju sva nijase plave).

y6rc.jpg

Poslednja izmena:
Koji bag na TT-u, otvorim neki IE link iz njega, odem back, nema vise tt-a..

Meni se to desava na L520 dok na L820 ne, jeste zbog memorije

Evo odjednom se vise ne desava.. nije memorija, neki bag je. Jer kad ih posebno otvorim IE i TT, najnormalnije bleje u pozadini.. Al nekad se ubije tt kad odem back na IE link, otvoren iz tt-a..

Poslednja izmena:
Mozda zavisi od stranice koju otvara i meni se to desava ali ne uvek, izasao update za fb, kao brzi je :)

Stize najlaksi nacin kucanja!

tumblr_mromv0PKmq1qz5q5lo1_400.gif

ni ja :D mnogo bolje je 4x3 unos, pogotovo za manje dijagonale i predikcija pre svega.

Tema opet ide u pogrešnom smeru.
A ovo za swipe je Boris izmislio.Čista video-montaža.A i ove njegove gif animacije su čista provokacija.Morao sam da skidam posebnu aplikaciju sa Store, samo da bi video .gif sliku na Windows 8 fonu. :trust:

Dok sam bio na dok sam bio na androidu pre wp-a uvek sam obavezno stavljao xperia keyboard . Najbolji swype po meni , bukvalno brutalno odradjen za nas jezik

Nego jel koristi neko "File Hub"?Čini mi se kao solidan file klijent.
Možda je i pisalo ovde o njemu ranije ili nije? ,)

Kucanje poruka na wp8 na 4.3 ekranu je veoma solidno. Neam posebnih zamerki, sasvim ok.

File manager-i su neupotrebljivi na wp8 tj ogranicenje sistema ih uzasno limitira, kada izadje 8.1 tada ce biti druga prica.
PocketFile Manager sam koristio, taj File Hub nisam, eto probacu ali znam unapred da cu se razocarati...

Da li za WP8 postoji neka aplikacija za gledanje live stream sa YouTube-a?

Nazad
Vrh Dno