Evo ovi sa Benchmarka opet objavili neko "istraživanje", po kojima je "Nokia" u padu u odnosu na prošlu godinu, a "BleckBery" ostao isti sa 1% manje od HTc-a.:trust:
Pogledajte prilog 135582
Ja sam koristio i simbijan i windows mobile 6 i android i Bb a sad sam na wp8 tako da meni svi sistemi dolaze u obzir![]()
Windows mobile 5 i 6 pa i 6.5 je bio kanal, secam se Symbian je bio keva u odnosu na njih
Ali win mob je uvek bio solidno stabilan, pouzdan OS iako je bio skoro ne upotrebljiv za obicnog korisnika.
Video sam skoro jednog servisera fura poslovni HTC sa win mob, nisam mogao da verujem![]()
Hmm.. Apple proda 33m najnovijih i najskupljih telefona za mesec dana a Nokia za godinu dana, i to najviše L520 krševa.
Ove brojke ne znače ama baš ništa. Microsoft zarađuje više od tih Androida, nego od WP i XBox zajedno. U stvari, Android im pokriva gubitak koji prave u poslu sa WP i XB.
Svašta ćeš da naučiš na ovom forumu.Treći na listi proizvođača smartphone uređaja, štancuje pola milijarde jedinica godišnje.Lumia telefoni su najžešći krš, a oni koji ga koriste su naravno teški mazohististi i nepopravljive naivčine.Verovatno zbog ovoga:
http://www.blic.rs/IT/441335/Deset-miliona-virusa-za-Android
:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari