Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

BT radi.
Alarm ne radi kada je ugasen, to je mogao samo symbian, i niti jedan drugi OS.

Malecki off.. da podsetim Micra na par zanimljivisti.
Microsoft zarađuje od Androida, gubi na xboxu u windows phone-u. Da ironija bude veća, zarađuju na nečemu što ne proizvode, a gube na necemu sto proizvode... Okačio sam link na clanak u sobi Trendovi, događaji i nove tehnologije, pa Microsoft downfall.

To važi i za mene. U Avgustu onda neki WP. Nadam se da će i Telenor do tada da bar malo poboljša ponudu WP telefona.

Sta je bre navigation bar?

Ne mogu ništa da skinem sa storea. Samo piše "na čekanju" i ništa se ne dešava.

Ne verujem. Mislim da zahteva poseban firmware Ambera koji imaju samo Nokije. Isto tako što ne radi ni onaj HTC-ov sat sa prognozom.

Moguće da ima još neka aplikacija za fotkanje na Store-u. Ako nečeg ima na Store-u, to su svakako gomile aplikacija za prognozu i kameru. :D

Ovaj 8.1 apdejt deluje previše dobro da bi bio istinit. Ako bude bio dostupan jako brzo na developer preview telefonima, biće teško suzdržati se 10-ak dana od neskidanja. :D A toliko očekujem da će biti potrebno da se uoči neki potencijalno nezgodan bag koji bi više odneo nego doneo. ;)

Moguce preko onih fiddlera i proxy-ja.
Ma ne treba mu ni Fidller.Neka samo promeni u podešavanjima WiFi proxy na "On" i ukuca adresu restartuje fon.Ima sigurno na YT upustvo, a evo i za tvoju L520.

Edit:Ja imam ubačenu Nokia Cameru na HTC 8X, (samo ne radi video snimanje), a nemam Amber.

Poslednja izmena:
Ne verujem. Mislim da zahteva poseban firmware Ambera koji imaju samo Nokije. Isto tako što ne radi ni onaj HTC-ov sat sa prognozom.

Moguće da ima još neka aplikacija za fotkanje na Store-u. Ako nečeg ima na Store-u, to su svakako gomile aplikacija za prognozu i kameru. :D

Ovaj 8.1 apdejt deluje previše dobro da bi bio istinit. Ako bude bio dostupan jako brzo na developer preview telefonima, biće teško suzdržati se 10-ak dana od neskidanja. :D A toliko očekujem da će biti potrebno da se uoči neki potencijalno nezgodan bag koji bi više odneo nego doneo. ;)

Da, slazem se. Sve je to super sto su ubacili. Ali ako to nije istestirano do maximuma nije dobro. Ja sam spreman da zrtvujem malo te dodadne funskionalnosti da bih imao maximalnu stabilnost, zato i volim WP8 , ako stabilnost ugroze sa 8.1 , dzabe im sve to sto su uradili.

Ne brini,:D neće ni moći da se instalira sa starim "Preview for Developers".Objaviće novi samo za WP 8.1.Jer to je i praktično nov OS...

A to ovaj vas gradijent bar, uzas :) To za onscreen dugmice, ne znam sto su podlegli tom cela prednja strana = ekran. Pa kao cas ih vidis cas ne, neka app ih sakrije neka ne..

Ajde za android mi je ono i ok. Mozes da menjas dugmice, izgled ovo ono svasta da stavljas u navbar, aplikacije, screen off itd, ali za WP mi nekako nepotrebno.

Reko mi Google. :type:

Jel dobio jos neko update za viber
A šta ti je to ?.Jeli to je ono što je bilo još u ponedeljak ?
Idi na Store i kucaj "Viber" i ako nisi instalirao, pisaće "ažuriraj".

Poslednja izmena:
Dobio sam neki update pre jedno desetak dana
A danas se ponovo nesto updateovao

Može li neko da mi objasni razliku kod ažuriiranja kada si "Preview for Developers" i kada nisi. Ja sam danas aktivrao s"Preview for Developers" da bih ubacio neke krekovane aplikacije. I sad ne bih da imam neke probne apdejtove.

Nema razlike, dobio si već GDR3 i to je to.Nema više od MS-a šta da ti šalju da ažuriraš.:smash:
A da bi mogao da instaliraš besplatno dve sideload aplikacije/igrice instaliraj sve ovo:

http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8/256799-get-wp-8-sdk-mini-windows-7-a.html
http://windowsphonehub.in/apps/wp8-xap-deployer-2-0-pc-tool-deploy-wp8-xap-device/

A ovoj "Xap Deployer" samo anzipuješ negde na računar i napraviš prečicu.Kada zvanično otključaš telefon, samo preko njega radi upload .xap falova!!!

http://hdxap.blogspot.com/2013/11/xap-deployer-20-pc-tool-to-deploy-wp8.html

Napravio sam benchmark aplikaciju pa da vidite kako izgleda. Hteo sam da čitam vesti preko moba i reko aj da sklepam nešto. Treba još stvari da se dorade ali ovo osnovno za sad radi.

Evo skenirajte ove bar kodove pa probajte da je isntalirate ako hoće tako pošto ne znam kako da je šerujem drugačije. Mislim da preko skydrive neće.

Prilozi

• wp_ss_20140212_0001.png
    wp_ss_20140212_0001.png
    56.7 KB · Pregleda: 109
  • wp_ss_20140212_0002.png
    wp_ss_20140212_0002.png
    19.3 KB · Pregleda: 104
  • wp_ss_20140212_0003.png
    wp_ss_20140212_0003.png
    152 KB · Pregleda: 113
  • wp_ss_20140212_0004.png
    wp_ss_20140212_0004.png
    39.8 KB · Pregleda: 113
  • wp_ss_20140212_0005.png
    wp_ss_20140212_0005.png
    234 KB · Pregleda: 110
Poslednja izmena:
Mozes i da je uploadujes na SkyDrive pa da je serujes sad cu ja da ti posaljem mail u inbox :D pa da je testiram

Ja sam ovo probao na Lumia 520 tj. na rez 480x800. E sad ne znam kako ovi tile-ovi i logo ima da se vide na drugim rezolucijama, verovatno loše. :) Ali dobro, ovo sam samo napravio kao primer. Trebala bi da se uradi jedna kvalitetna aplikacija.

Brajko svaka cast, samo jos da objavis to na Store.

Hvala. Videću da je ovih dana sredim još malo, da bude sve kako treba pa što kažeš, da osvane na store, da se ima. ;)

Hvala. Videću da je ovih dana sredim još malo, da bude sve kako treba pa što kažeš, da osvane na store, da se ima. ;)
Ako budeš sredio aplikaciju i objavio je na Store, prvi ću ti čestitati.I obavezno naznači, da nije zvanična aplikacija.
Ajde srećno i traži od Admina da ti promeni titulu, iz "member" u "nob.developer". ;)

Vrh Dno