Nije baš nebitno za onog ko prelazi sa androida i već se navukao se na swipe kucanje.Ali realno, mnogo je više njih koji su navikli da staru klasičnu tastaturu, a to nikada neće dobiti sa WP8.
Što se tiče same kostimizacije sistema, android i dalje za jedno koplje ispred svih.Možda ih jedino novi Firefox OS za mobilne telefone jednoga dana prestigne...
Mađi ljudi lako prihvataju nov i moderniji OS, kao što je Windows Phone.Ali tako je bilo i sa prelaskom sa XP na Windows7 ili W8.Mislim da će tek Windows devetka (koja donosi apsolutnu integraciju mobilne i desktop plarforme), do nogu potući Frankeštajna baziranog na Linux platformi....
@desisti
Tako je i kod Iphone telefona...
Koje to izjavio? Izgleda mi da patiš za android platformom.Pa i jeste u odnosu na Iphone, npr..Андроид је све, само не Франкештајн.
Koje to izjavio? Izgleda mi da patiš za android platformom.Pa i jeste u odnosu na Iphone, npr..
Danas imaš toliko modifikovanih custom i zvaničnih androida, da mi sve to liči na kupus.CWM,MIUI... i da ne nabrajam u nedogled.Tako je na svim linux-baziranim sistemima.Neko ko to voli, neka i pazari, pa neka se igra.:smash:
Benzin je derivat nafte.Kupus je salata, a sarma je jelo...^ CWM je modifikacija Androida? Da... Bolje nemoj da nabrajaš.
Чак и ја који никада нисам root-овао ниједан андроид уређај, а камоли flash-овао други ROM, иако их је прошло доста кроз моје руке :d знам шта је CWMBenzin je derivat nafte.Kupus je salata, a sarma je jelo...
Koje to izjavio? Izgleda mi da patiš za android platformom.Pa i jeste u odnosu na Iphone, npr..
Danas imaš toliko modifikovanih custom i zvaničnih androida, da mi sve to liči na kupus.CWM,MIUI... i da ne nabrajam u nedogled.Tako je na svim linux-baziranim sistemima.Neko ko to voli, neka i pazari, pa neka se igra.:smash:
Ne znam ni ja kako je moguce, ali pazi ovo, izbrisane su sve ove Text messages, a ovo sto je ostalo sve je sa Fejsbuka. Ne cacka mi niko telefon, bile su tu danas, jedino sto mi se ispraznio telefon pa se ugasio, vrv su posle toga nestale...
Neki bug u najavi... Inace imam lumiu 620 Amber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari