[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Slozio bih se s ovim. Ko ima nek kupuje.
kupis bitcoin na btce i posaljes ga na bitstamp i tamo prodas za $kad se povlaci usd sa btc-e
(nisam jos prodao ltc pa nemam dolare ...ali kad budem prodao)...kako da ih posaljem na bitstamp
vidim neke opcije perfectmoney,wire transfer btc-e code sta radite kako prebacujete ?
ja sam pre 2h poslao bitkoine na btc-e, jos nista ne stize.
znaci dolar nemoze direktnona bitstamp sa btc-e ?
Odakle ti to da stamp ne radi? Spomenuti dump na 100$ je bilo sa 3000 novcica koliko se secam. Sto se tice eventualne kradje prvo se je sinoc pojavila vest da su hakeri provalili i ukrali 22.000 btc-a malo zatim je bilo 17.000 btc-a pa kako se vest sirila sve vise i vise doslo se na brojku od 7.000 pa opet na 4.400 btc-a. Ne veruj u sve sto procitas, snazno trolovanje je bilo sinoc...
Pa pazi moguce, ali ko je toliki bilde da na order od 3000 novcica ne proveri sta je napisao![]()
102$ ..ili je boot napravio gresku i udario panic sale ili je stvarno haker prodao sto cornuoMozda je neko prodao samom sebi na tacno odredjenu vrednost i stvorio paniku, jel bas 100$ ili ima neka decimala?
Nisam ekonomista, pa ne bih da ulazim u detalje oko štednje i ostalih ulaganja, međutim, skoro sam čitao neki tekst gde neki baja objašnjava da će cene nekretnina da porastu "oho" kad Srbija uđe u EU.
E sad, da ne ulazimo u politiku i diskutujemo da li će ili neće Srbija u EU, meni je to razmišljanje logično i rado bih da imam novca uložio u neku nekretninu (mozak kažu da imam, pa me nemojte svrstavati u grupu koja ga nema) a ne u kriptovalute. Naravno, svako će sa svojim novcem da radi onako kako misli da je najbolje.
![]()
Pozdrav, culi smo se juce i dogovorili u 11 i dalje hocu da prodam, naravno samo malo da se vrati na normalu ovoPozdrav svima,
evo i mene i klubu pa ako neko ima BTC/LTC za prodati nek me PM , da se i ja malo dopunim.
Ima li ko ideju kako prebaciti novac na Gox?
Pozdrav, culi smo se juce i dogovorili u 11 i dalje hocu da prodam, naravno samo malo da se vrati na normalu ovobicemo u kontaktu moze i ovde na pm
Ko bi normalan uopšte prebacivao novac na GoX?
Ti si izgleda rešio da im pomogneš donacijom u novcu.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari