Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
kad se povlaci usd sa btc-e
(nisam jos prodao ltc pa nemam dolare ...ali kad budem prodao)...kako da ih posaljem na bitstamp
vidim neke opcije perfectmoney,wire transfer btc-e code sta radite kako prebacujete ?

kad se povlaci usd sa btc-e
(nisam jos prodao ltc pa nemam dolare ...ali kad budem prodao)...kako da ih posaljem na bitstamp
vidim neke opcije perfectmoney,wire transfer btc-e code sta radite kako prebacujete ?
kupis bitcoin na btce i posaljes ga na bitstamp i tamo prodas za $

znaci dolar nemoze direktnona bitstamp sa btc-e ?
pretpostavljao sam da je tako inace bi ga bilo u ponudjenim opcijama...u svakom slucaju hvala druze

Ja neznam za vas, ja znam da posle svakog velikog pada i panike dolazi vreme prospariteta :p

To je vreme kad se oni sa drhtavim rukama izbacuju iz radne grupe, a jaki opstaju

Poslednja izmena:
4000 BTCa je ukradeno sa SR2 tako je sto je iskoristena ona slabost u bitcoinu zbog koje ni stamp ne radi..zanimljivo da je sell order na btce koji je oborio na trenutak cenu na 102$ bio isto 4000 BTCa tako da je mozda ista osoba u pitanju..sta jedan jedini haker moze da uradi sa celim marketom.

Odakle ti to da stamp ne radi? Spomenuti dump na 100$ je bilo sa 3000 novcica koliko se secam. Sto se tice eventualne kradje prvo se je sinoc pojavila vest da su hakeri provalili i ukrali 22.000 btc-a malo zatim je bilo 17.000 btc-a pa kako se vest sirila sve vise i vise doslo se na brojku od 7.000 pa opet na 4.400 btc-a. Ne veruj u sve sto procitas, snazno trolovanje je bilo sinoc...

Odakle ti to da stamp ne radi? Spomenuti dump na 100$ je bilo sa 3000 novcica koliko se secam. Sto se tice eventualne kradje prvo se je sinoc pojavila vest da su hakeri provalili i ukrali 22.000 btc-a malo zatim je bilo 17.000 btc-a pa kako se vest sirila sve vise i vise doslo se na brojku od 7.000 pa opet na 4.400 btc-a. Ne veruj u sve sto procitas, snazno trolovanje je bilo sinoc...

Ne radi na stampu withdraw btc, ostalo radi

Pa pazi moguce, ali ko je toliki bilde da na order od 3000 novcica ne proveri sta je napisao :)

Pa pazi moguce, ali ko je toliki bilde da na order od 3000 novcica ne proveri sta je napisao :)

Mozda je neko prodao samom sebi na tacno odredjenu vrednost i stvorio paniku, jel bas 100$ ili ima neka decimala?

Nisam ekonomista, pa ne bih da ulazim u detalje oko štednje i ostalih ulaganja, međutim, skoro sam čitao neki tekst gde neki baja objašnjava da će cene nekretnina da porastu "oho" kad Srbija uđe u EU. :D

E sad, da ne ulazimo u politiku i diskutujemo da li će ili neće Srbija u EU, meni je to razmišljanje logično i rado bih da imam novca uložio u neku nekretninu (mozak kažu da imam, pa me nemojte svrstavati u grupu koja ga nema :D) a ne u kriptovalute. Naravno, svako će sa svojim novcem da radi onako kako misli da je najbolje. ;)

Iz iskustva ti govorim da cene nekretnina neče ići gore. Jedino što će možda da poskupi to je poljoprivredno zemljište koje je već poskupilo.

BITCOIN WITHDRAWALS PROCESSING SOON
Dear Bitstamp clients,

A denial-of-service attack caused us to suspend the processing of Bitcoin withdrawals. Bitstamp, with help from the Bitcoin core developers, has implemented a solution that passes our preliminary tests and audits.

After additional testing, we plan to enable Bitcoin withdraws later today.

Thank you for your understanding!

Best regards,

The Bitstamp team

Pozdrav svima,

evo i mene i klubu pa ako neko ima BTC/LTC za prodati nek me PM , da se i ja malo dopunim.

Poslednja izmena:
Pozdrav, culi smo se juce i dogovorili u 11 i dalje hocu da prodam, naravno samo malo da se vrati na normalu ovo :) bicemo u kontaktu moze i ovde na pm

Moze , moze i meni odgovara da su sto skuplji :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno