Šta je novo?

LG Nexus 4

Ako zalepim foliju pozadi preko kamere hoce li to uticati na kvalitet slike?

uzmi i makazicama iseci deo folije koji ide preko kamere i blica. Tako sam ja uradio.

^ Nema to veze sa launcherom...

Kakvu bi mi foliju preporucio, ja sam mislio da nadjem neku vecu pa da je izrezem. Da li da uzmem neku vecu od nekog mob ili imaju neke za laptop ekrane.

Ma imas folije bas za N4, isecene lepo sve...

Je l' se desava nekome, nekad kad tapnem "recent dugme", izbaci prazan recent screen. Drugi put kad uradim OK je. Nesto mi je sumnjiva opcija GravityBox-a RAM bar. Ne desava se to uvijek, rijetko. Sad sam sklonio RAm Bar pa cemo vidjeti, ostavio samo "Clear All" dugme :)

Vredi li zezati se sa tim?

pa ako ga namestiš da radi kao dual core na 1.2ghz, onda možeš primetno da uštediš :D
na stock klokovima nema nekog drastičnog undervolta pa ni neke uštede baterije. ja spustim malo, čisto fore radi :) dobiješ i nešto manje grejanje... spusti onu najnižu frekvenciju za koliko može, jer na njoj provodiš najviše vremena, i najvišu, jer se na njoj najviše greje. ostale su nebitne.

Evo probah vec 2 dana Piasek kernel i radi kako treba, ali i dalje imam problem u pozivima kada pricam, iako se ekran nije ukljucio mnogo stvari otvoreno (obrazom logicno). Kao da je touch radio, a ekran ne. Da li je to do Liquid-a?

I vidim da za Mahdi rom imaju posebno da se skinu md5sum. To treba da se flesuje ili sta?

Poslednja izmena:
@Stejer, kakva je ona white thema za stock. Ima li kakvih bagova, mislio probati, da mi ofarba ovu plavu boju koju je Google zaboravio. :D

deodex. Sad vidjeh da ima u APK-u classes.dex :) A vidim u skripti da brise samo Settings.odex. Reko' da na vrijeme backupujem sve to u ovaj ZIP, pa da posle obrisem sve .odexe-e :D

Poslednja izmena:
Zna li ko u Mahdi romu da li moze da se ukljuci reboot to recovery? U Security settings nema.

Izasla nova verzija Semaphore Manager sa par dobrih izmjena. Dodat je HRV i SRB i ostali. Samo sto mijesa latinicu i cirilicu, Cube sta ovo uradi :D

Kako da skinem igrice npr Temple Run 2 i Asphalt 8 Airborne, na tel preko google play ih ne mogu nac, a preko google play preko PC-a ih lako nadjem ali pise kao da nisu kompatabilni sa mojim uredjajem ili nisu dostupni za moju zemlju..Postoji li neki sajt provjereni gdje necu nesto zakaciti pa da skinem apk. fajl i tako da ih instaliram ili neki drugi nacin ?

Nije valjda da su vam developeri ograničili tj da nisu stavili Crnu Goru na listu?! Pa vi ste gori od nas :p

Šalu na stranu, skini TunnelBear sa play store-a, pokreni ga, izaberi zemlju, pitaće te nešto, otkacis i ideš ok. Otidjes onda u settings, pa apps, nadji Play Store, otvori, idi na force stop, clear data, clear cache, izadji iz svega i otvori play store. Onda si na play store-u te zemlje koju si izabrao.

Ostala pitanja za aplikacije postavljaj u temi o aplikacijama, ovo je ipak Nexus 4 tema.

rekao bih da sam rešio problem sa SOD-ovima no koliki sam baksuz očekujem ga već sutra nakon ovog posta :D

dakle, cm11 M3 na dalviku + hells core b44t4, uključeno 81mhz i swipe2wake.. baterija fantastična, a performanse sasvim ok (ne treba mi brže)

za SoD-eve ko ima problem mislim da je pravo rešenje paljenje s2w ili dt2w

Pozdrav dobri ljudi. Koristi li neko od vas BeanStalk rom? Ja ga danas flesnuo i za sada radi odlicno. Ima masu opcija za podesavanje svega i svacega. :D

Edituj build.prop > lcd density

Vrh Dno