Šta je novo?

LG Nexus 4

Preporuka za stabilan kernel sa d2w opcijom (ili nesto tako)?

Imao sam probleme na svim romovima sa: Hells b43 - u pozivu zakuca, Hells b44 ekran mi se pali u toku poziva iako mi je obraz uz telefon, Semaphore isto sto i Hells b43, Franco je imao nestabilnost.

Sad sam na Liquid-u i isto kao sa bilo kojim drugim romom sto se tice kernela. Jedina stvar na koju sumjam da je Liquid to da posto ugasim ekran (svejedno da li je na dugme ili 2 puta po nav baru), jos jednom mi se upali i ugasi posle recimo 3 sekunde od zakljucavanja.
Meni odlicno radi Franco sa TouchControl aplikacijom

^ Jel je ispeglao Franco ono kašnjenje kada zvoni telefon?

^ Jel je ispeglao Franco ono kašnjenje kada zvoni telefon?

E vidis, od kad sam na slimu, nije mi se desilo ono kasnjenje kad zvoni telefon. Nijednom. Isto hells b43.

Sve se mislim da je to problem i jeste. Mada kad mi se potrefi da mi dodje mail ili whatsapp poruka ili bilo kakav awake da mi probudi telefon, imacu instant paljenje kada me neko zove. Sva sreca imam gomilu stvari u pozadini, tako da nesto ga uvek pali :)

Primijetio sam jednu stvar danas. Jutros mi je tel brljavio kad mi je prikazivao screen on i time on battery, opalio sam restart i t ose regulisalo ali je ostao drugi problem, tj da kad udjem u Battery pise mi da wi-fi nije uopste gasen iako ga ja uvjek ugasim cim zavrsim sa internetom ili drustvenim mrezama. To se vidi na sledecim slikama
1.png 2.png 3.png

Na prvu se sliku vidi kao da wi-fi nije gasen, a na trecu je na prezadnjem mjestu po koriscenju samo 3%..Tel nije rootovan sve je stock..sto moze biti da pravi taj problemcic :)

Bilo je reči na prethodnim stranama. U Advanced opcijama za WiFi ugasi "Scanning always available"

Preteče me Djile. :)

Poslednja izmena:
Jel ima u SlimKat opcija reboot to recovery? Ne mogu da je nadjem da je ubacim u power menu...

Ako se dobro sećam ima u Security settings opcija advanced reboot, aktiviraj je.

Slim je skroz gotivan, sadrzi osnovni minimum kastomizacija u odnosu na stock, a izgleda kao stock. Veliku paznju posvecuju detaljima, pa je tako svaki plavi detalj preostao iz JB prefarban u KK belo, sto je za svaku pohvalu. Jedino sto sam mu izmenio jeste kernel i to samo zbog faux gamma (imam njegovu applikaciju i odgovara mi jedan profil boja). Takodje, kome se ne dopada nova launcher kao meni, preporuka za ovaj launcher: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kk.launcher - prakticno google launcher sa dodatnim podesavanjima

PS. Nema veze sa temom, ali da li postoji neka fora da aosp browser bude full screen? Od 4.4 pa na ovamo, address bar se ne sklanja kao ranije. Nikako da iskopam to negde na netu :S:

Poslednja izmena:
Nemam pojma, mogu da sakrijem status bar, ali ne i address bar. Cela stvar radi kada se ukljuci 'quick controls', ali je malo neprakticno za koriscenje.

Mahdi vec 2 nedelje sa kilo settingsa i prezadovoljan sam. Baterija je *** oko 3h do 3ipo SoT. Kazem ****ga jer ja nikad tolko nisam ni presao, a vi sa 5+ eto da znate da ne kukate. :d

To je normalno 3ipo sata, ovi sto kace vise znaci minimum osvetljenje sa iskljucenim netom :d

Nazad
Vrh Dno