Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Svaka cast, super izgleda! Bilo je vreme da se napravi :)

Hvala hvala. :) Potrudiću se da je doteram vizuelno tu i tamo, da bude pregledno onako za čitanje vesti. Napraviću jednostavno da radi, biraš oblast, čitaš vesti i to je to, bez nekog mršenja mnogo. Kad sve to sredim lepo uplatiću taj developer account pa da je postavim na store da možete svi da koristite.

Hvala hvala. :) Potrudiću se da je doteram vizuelno tu i tamo, da bude pregledno onako za čitanje vesti. Napraviću jednostavno da radi, biraš oblast, čitaš vesti i to je to, bez nekog mršenja mnogo. Kad sve to sredim lepo uplatiću taj developer account pa da je postavim na store da možete svi da koristite.

Hehe... Ja vec jedno 6 meseci planirao da pocnem da je pravim , za Win8 i WP8 , svaka cast na ovome. Super izgleda.

Hehe... Ja vec jedno 6 meseci planirao da pocnem da je pravim , za Win8 i WP8 , svaka cast na ovome. Super izgleda.
Udružimo snage i napravimo jednu numaša, što bi rekli vlasi kod mene. :)

Evo, snimio klip kako radi aplikacija. Nije neki kvalitet snimka ali vidi se koliko toliko.

Nigde ne pominju neke nove boje za tile-ove u 8.1, jesu ove trenutne tu od kako je izasao WP8? Bas bi mi godila ovakva neka varijanta plave..

Prilozi

• blue.png
    blue.png
    150.7 KB · Pregleda: 99
Bilo bi dobro da ubace i neke nove boje za tile
uskoro ce valjda i za sve developere da izbace

Stvarno mi nije jasno zasto su ogranicili izbor boja. Mogli bi lepo da stave neki color picker, pa da biras boju koju oces, i za tilove i za pozadinu. Valjda ce i to dodati jednom.

@Brajko, super izlgeda :)

Stvarno mi nije jasno zasto su ogranicili izbor boja. Mogli bi lepo da stave neki color picker, pa da biras boju koju oces, i za tilove i za pozadinu. Valjda ce i to dodati jednom.

Citao sam nesto o tome i nije bas tako crno-belo. Posto boje nisu samo za tile-ove vec se prostiru kroz ceo OS i kroz aplikacije, a one se prave da sljakaju sa ponudjenim bojama, kad bi bio color picker developeri bi morali da naprave da im aplikacija izgleda dobro i citljivo sa svakom od miliona boja onda..

Poslednja izmena:
Aha, pa dobro, to onda ima smisla, al opet, mogao bi izbor biti malo veci :)

Aha, pa dobro, to onda ima smisla, al opet, mogao bi izbor biti malo veci :)

I ovo sto ima je previse :D Uglavnom su zenske boje...
Bilo bi dobro da ima neki auto mod gde prednja kamera snimi odecu korisnika i prebaci Temu u prikladnu boju.
Npr ja sam danas Nosio Vijetnamku a na telefonu se promenila tema u Olive Green.

Theme Sense :eyebrows:

Poslednja izmena:
I ovo sto ima je previse :D Uglavnom su zenske boje...
Bilo bi dobro da ima neki auto mod gde prednja kamera snimi odecu korisnika i prebaci Temu u prikladnu boju.
Npr ja sam danas Nosio Vijetnamku a na telefonu se promenila tema u Olive Green.

Theme Sense :eyebrows:
Hehe, moze i to :D

Meni bas i fale neke "muskije" :D, tamnije boje :) Npr, neka tamno siva, tamno plava tipa "Nokia Blue" i sve ostale tamnije varijante postojecih, da nisu tako jarke :)

Sada je ovo najbolji WP8 ''telefon'' (ne phablet).

Ovako na papiru deluje odlicno a i dizajn je super.

[YOUTUBE]nVGFc51e4Bo[/YOUTUBE]

icon je najbolji wp8 telefon ali nije najlepsi :/
mislim da ce nokia da napravi neku zamenu za 920, nadam se da ce izgledati kao 925

Slažem se, 925 je i dalje najbolje dizajniran, ali Icon izgleda drastično bolje ovako u video snimku i verovatno je pretekao moju 720 na drugom mestu. :( Na onim slikama/renderima je izgledao kao teška cigletina. :D

E sad, obzirom da su mu karakteristike jako slične 1520ici, pretpostavljam da znamo šta možemo od njega da očekujemo.

Brajko, odlična ideja za aplikaciju. Lepo izgleda i svakako ću je skinuti kad/ako nađe put do Store-a. :)

Igrate li The Machine? Mnogo dobra igra ali teska... auu.

Kako da nemestim ovaj fiddler ne razumem nish pomagajte :) skinuo sam i pokushavao na f12 da idem na capturing al nish se ne deshava

Skinuo sam klon flappy birda, ona od Zodo studios, prva mi crashuje.. Poredio sam sa originalom na androidu, isti je fazon.. Kapiram pomamu, hteo sam da razvalim telefon :)

I ja sam se jedno 3.5 sekundi dvoumio da li da instaliram jer svi o tome pricaju ali sam odustao :D

P.S. Nokia Creative Studio i Instagram update.

Evo, snimio klip kako radi aplikacija. Nije neki kvalitet snimka ali vidi se koliko toliko.

http://www.youtube.com/watch?v=kxtfyAWYvas&feature=youtu.be
Ne vidim ovde, kako si sredio problem sa komentarima korisnika?Ako to središ, još malo testiranja i može na Store.:wave:
Meni bas i fale neke "muskije" :D, tamnije boje :) Npr, neka tamno siva, tamno plava tipa "Nokia Blue" i sve ostale tamnije varijante postojecih, da nisu tako jarke :)
Hteo si da kažeš muževnije.Ove su stvarno previše metroseksualne.Pogotovo za onog, ko ima black telefon sa Black update na njemu.;)
Ovaj emulator skoro ništa ne pokazuje.Treba malo "izguglati" o "Windows Phone 8.1 SDK build 8.10.12298".
Sada je ovo najbolji WP8 ''telefon'' (ne phablet).
Ovako na papiru deluje odlicno a i dizajn je super.
[YOUTUBE]nVGFc51e4Bo[/YOUTUBE]
http://www.youtube.com/watch?v=nVGFc51e4Bo#t=53
"Verizon" kao da prodaje automatsku pušku a ne telefon.A tek komplet baterija za slučaj nuklearnog rata.Fali samo paket za Prvu pomoć.
Meni je ova bela varijanta baš bzv.Aluminijum sa strane se i ne vidi + polikarbonat zadnja maska.Ovo ima da kliza iz ruke kao sapun...

Skinuo sam klon flappy birda, ona od Zodo studios, prva mi crashuje.. Poredio sam sa originalom na androidu, isti je fazon.. Kapiram pomamu, hteo sam da razvalim telefon :)
E moj Borise, opet te navlače da kidaš živce.:D

Poslednja izmena:
Jeste li uspeli da namestite file transfer sa linux-a na wp8 telefon? Od ljudi koji ga koriste. Video sam letimicno nesto na netu, ali voli da pitam ovde, nekog naseg ;)

Poslednja izmena:
Jeste li uspeli da namestite file transfer sa linux-a na wp8 telefon? Od ljudi koji ga koriste. Video sam letimicno nesto na netu, ali voli da pitam ovde, nekog naseg ;)
Pogrešio si temu.
Ili pokreni posebnu temu: "Linux i Windows Phone 8 via synchronization" ;)

Ono sto me nerviralo na UR (kad sam bio na androidu) je da nije bilo strelica gore/dole/levo/desno, ili ja nikad nisam uspeo da ih nadjem, a to mi najvise treba za Pot plejer i za TV karticu.. takodje i kad ti pukne kucni net, morao sam da brisem zapamceni komp i da ga opet trazim.. Na PC remote to ne mora i ultra je pouzdan i brz.

Vrh Dno