errorr
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.01.2014
- Poena
- 169
Kad udje u Srbiju, onda ga pratiš na poštinom sajtu http://www.posta.rs/struktura/lat/aplikacije/alati/posiljke.asp
Kao što rekoh na to sam stavio tačku i nemam nameru nikom da se pravdam. Sad da pređem na temu. To što ti kažeš sada ne pije vodu što se tiče zalbe na taj način. Carinicima posla preko glave, i sigurno neće da se javljaju svima na telefone i da pričaju ko sta da šalje.To što ti pričaš je bilo ranije kad nije bilo gužve na carini, i kad su se dokazi slali faxom, dok su paketi već bili kod njih.
Kad udje u Srbiju, onda ga pratiš na poštinom sajtu http://www.posta.rs/struktura/lat/aplikacije/alati/posiljke.asp
Drustvo, ja sam vam ostavio brojeve telefona, mail i SVE od carinske unutrasnje kontrole, da ste iskoristili bil bi vam lakse i nebi vas drugi zezali sta i kako treba vec bi ste znali. Ljudi unutrasnja kontrola i sluzi zaq to, pa sad samo procenite, JA sam vam dao oruzije u ruku, a vi ako ste pametni(kao neko) vi ga iskoristite a ne samo da vam stoji u ruci. Jeb, ja vam pricam a neki mi se smeju(zna on ko je) a ustvari ja se smejem sve vreme i gledam kako ste naivni.... bar neki od vas.
P.S.
Jos da dodam da ako imas bilo kakvu sumnju u nekorektan rad carinika mozes da se obratis njihovom sktoru unutrasnje kontrole na telefon 011/ 311 73 10 rade od 8-16h, mozes i na 066/303-300 koji je dostupan non-stop 24h dnevno, a ako ne zelis da trosis pare ili ti inpulse evo ti i maila: [email protected]
A da ovo ne vazi samo za Nemanju vec za sve one koji imaju neki problem sa nekorektnoscu rada carinika.
Za sta sve nas covek trazi vezu....![]()
Ajd ponovi broj ne mogu da nadjem ...
edit:
Nadjoh "peske", stranu po stranu ...
Ćale mog super drugara, a ne bih tražio da nije hitno.
Ma nema veze sta mi se pravdas, ovde se u Srbiji ionako sve zavrsava preko veze. Kad bih rekao da ja neke stvari ne zavrsavam lagao bih, ali ja ne lazem pa priznajem.
E sad verujem da nije samo tebi hitno, mada i meni kad je bilo hitno da idem zaustavnom linijom pa me snimio presretac, morao sam da zovem prijatelja da mi brisu to jer operatici u presretacu ne mogu da brisu, to se radi "gore".
Znam sta znaci hitno nemoj da brines, nego mi bilo smesno za sta se danas sve trazi veza. Srecno.
Ma nema veze sta mi se pravdas, ovde se u Srbiji ionako sve zavrsava preko veze. Kad bih rekao da ja neke stvari ne zavrsavam lagao bih, ali ja ne lazem pa priznajem.
E sad verujem da nije samo tebi hitno, mada i meni kad je bilo hitno da idem zaustavnom linijom pa me snimio presretac, morao sam da zovem prijatelja da mi brisu to jer operatici u presretacu ne mogu da brisu, to se radi "gore".
Znam sta znaci hitno nemoj da brines, nego mi bilo smesno za sta se danas sve trazi veza. Srecno.
Ma nema lutnje... Stajale su mi jedne patike skoro mesec dana, al mi nije predstavljalo problem pošto su letnje, a ko će sad da ih nosi?
Pozdrav![]()
Nisi ni PDV platio ?
Nije meni carinjeno preko veze, samo je poslat paket. Paket je stigao 22.1 i od tad svaki dan 11200 GPC. Pozvao drugara u subotu i ćale njegov mi rekao stiže paket u ponedeljak. Plaćeno je 65dinara otvaranje paketa i to je to.
Zavisi kako se isporucuje, tj vaze sva pravila koja su vec navodjena n puta.Da ne listam temu..Jel narucivao neko sa Amazona.com USA (vrednost preko 100+) napr graficku neku kosta 500 na amazonu koliko kosta dok dodje do narucioca?
Da i sta se desava ako taj isti prozvod koji smo narucili nema u Srbiji kako lupaju onda harac??
Sa kog sajta je naručena torba?Ćale mog super drugara, a ne bih tražio da nije hitno.
Stigao paket jutros, u pitanju je torba za laptop koja je plaćenja 14.99$ a na paketu piše 20$ i nije carinjeno. Samo plaćeno otvaranje paketa 65dinara. Što se samo torbe tiče, ja sam oduševljen kakva je. Ovde kod nas se takve torbe kreću od 3500 pa na gore.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari