Šta je novo?

Google Nexus 10

Ako nekoga možda slučajno zanima i ima mogućnosti da tako nabavi Nexus 10 sa 32 GB je sada na Amazonu $409 (juče bio $399), to je popust od oko $100. Još na popustu nemaju model sa 16 GB, kad bi ga imali za nekih $300 možda bih ga kupio preko nekoga ko je tamo.

Stize masina sutra. Jel ima neko ovo cudo da me uputi sta da proverim prvo? Da li sljaka sve kako treba? Koje su mu mane i sta donosi kitkat? Kako ste vi zadovoljni? Vidim ovde je najveca mana baterija al to cemo da vidimo dok mu uzmem dusu.

Zna li se kad izlazi, i da li će uopšte izaći, novi Nexus 10?

Konacno u mom posedu. Masina radi kao podmazana. Ekran ubija kako izgleda. Izrada je vrhunska i na visokom nivou. Sve je zategnuto nista ne skripi. Baterija izgleda nije bas na visini zadatka. Videcemo jos. Koga sta zanima nek pita.

Izvini, u Cg ga mogu naci novog za toliko pa sam samo napisao cifru bez te informacije.

Ozbiljno mu se razmisljam, treba mi nesto od 10" sa dobrim ekranom i rezolucijom.

Bolje od Nexusa 10 za te pare nećeš naći, ja sam prezadovoljan istim.

Oko 6 sati screen on na Auto Brightness. Radi najnormalnije bez root-a.

Pa veliki je potrošač. Nema ništa zanimljivo, ne koristim nikakav cover, skroz je go, glupo mi da ga udebljavam ili da kvarim mekani osećaj koji pruža zadnja strana.

Punjenje je jako sporo. Iako punjac ima 2A tablet koristi samo 700ma. Vidim ima neki Pogo punjac koji puni kako treba preko konektora.

Treba otprilike 6 sati za 5-100%, baterija je ogromna (9000mAh). Koristi više od 700mA, šta si koristio za merenje? Toliko puni možda dok je ekran uključen, kad je isključen puni oko 1500mA, što se vidi kada upalim ekran i ne osvežim Current Widget.

Pogo je kabl, i on bi trebalo da puni nekih 25% brže, tačnije sa njim tablet uzima oko 1900mA.

Prilozi

• Screenshot_2014-02-01-02-13-28.png
    Screenshot_2014-02-01-02-13-28.png
    408.4 KB · Pregleda: 121
Da toliko puni kad je ekran upaljen. Steta sto nije iskoriscena snaga punjaca nego su zakinuli bas onoliko koliko treba. Kod mene pokazuje 1200ma. Bice da mi je losa struja

To je ograničenje microUSB-a koliko znam, nisu oni ništa krivi.

Krivi su što su jedini stavili da se puni na micro usb. Ajde da naručimo pogo ako ima negde?

Krivi su što su jedini stavili da se puni na micro usb. Ajde da naručimo pogo ako ima negde?

Moze,pa da podelimo troskove. Ima ih po netu za 25$.
Nego kako da se resi ovaj hdmi izlaz. Sece mi rezoluciju sa strana. Verovatno ide na 1440p. Probao sam xbmc i radi savrseno. Ima hw akceleraciju i 5.1 zvuk. Milina Bozija :)

Hehe, isto i ja razmisljam. Nego reko neko ce me nagovori da prelomim i uzmem. Iznerviram se nekad kad mi bas treba, a nema baterije, a znam da mu dosta treba da se napuni. Ranije na Asus TF 101, stavim pola sata na punjac, i eto ti skoro 50%.

Kako da kupim nesto sa mog naloga kad je vezan za nasu zemlju?Ili mogu da menjam google play? Imao sam apk ali mora root.

Koji zip kod da stavim? Bilo koji ili...
Edit
Stavio sam oregon dayton ali mi nece da prodje placanje. Kaze probajte za 30min

Poslednja izmena:
ana3ysyh.jpg

Gde gresim?
yjutapat.jpg

Evo nece i iz browsera

Poslednja izmena:
Kupljeno :)
Nesto zastekalo,bice da je ova mecava. Jos samo da proverim da mi nisu skinuli 10puta pare

To se meni stalno desava na nalogu od devojke, ne mogu da resim problem. Mislim da je to zbog moje kreditne a nalog je na nju, podnela je zahtev za Visu Internet, valjda ce da proradi.

Dobro je da ti je proradilo. Stavio si svoju karticu u wallet?

To se meni stalno desava na nalogu od devojke, ne mogu da resim problem. Mislim da je to zbog moje kreditne a nalog je na nju, podnela je zahtev za Visu Internet, valjda ce da proradi.

Dobro je da ti je proradilo. Stavio si svoju karticu u wallet?

Od supruge visa devizna. Videcu sutra koliko su skinuli. A ovaj root jel radi na 4.4.2? Jel komplikovano i kako se vraca na staro?

Veoma jednostavno se rootuje, par klikova. Imaš i unroot.

Nazad
Vrh Dno