Šta je novo?

Android navigacija i mape

Па обриши прво то што ти се понавља текст три пута.

Da li bi neko mogao da mi pusti na PM, POI za igo (link ili bas POI fajl), naravno za Srbiju ? Hvala!

Nema razmaka...

Ili dodaj u drugom redu ispod [PRODUCT:Sygic GPS Navigation](bez razmaka između redova),ili tekst dodaj na kraju sa razmakom za jedan red.Koliko sam ja čuo potrebna su sve tri dela zbog licence.Drugi su datumi, pa je verovatno tako odrađen fix.

Poslednja izmena:
Nece i dalje,najbolje bi bilo da neko uploduje fajl pa da njega iskopiram...

Evo.Kopiraj samo tekst.

Prilozi

• content tomtom.txt
    20.5 KB · Pregleda: 851
  • content navteq.txt
    322 bajta · Pregleda: 93
Poslednja izmena:
Kitkat, GE 4.4.2, iGo primo 9.6.29.353462... kad klknem na back dugme na telefonu izbaci me iz navigacije umesto da me vrati korak nazad kao kad kliknem software-ski BACK. Ovo moze da se sredi preko sys fajla ili je do kitkata?

sygic me ni jednom nije vodio po beogradu kako treba. te mi kaze da skrenem gde ne postoji skretanje (mislim postoji, ali tu je kapija fabrike, vodio me kroz fabriku na drugu stranu umesto oko nje), te me baca na neke neverovatne rute koje nemaju veze s mozgom... svidja mi se program, ali mi nije pouzdan :/

sygic me ni jednom nije vodio po beogradu kako treba. te mi kaze da skrenem gde ne postoji skretanje (mislim postoji, ali tu je kapija fabrike, vodio me kroz fabriku na drugu stranu umesto oko nje), te me baca na neke neverovatne rute koje nemaju veze s mozgom... svidja mi se program, ali mi nije pouzdan :/
Које мапе користиш?

Kako da namestim sever gore opciju na kartama u igo 9.6.22.317625

Poslednja izmena:
Koja karta je najbolja za Srbiju, nisam pratio dugo pa ne znam sta se desava.

Trenutno imam iGO " Serbia_83_Contrast_2012.07_120910 ", da li postoji nova, bolja, Navteq 2013 Q2?

Poslednja izmena:
Da li je ko isao za Cesku i Slovacku, jesu li Navteq mape dovoljno dobre?

Da li je ko isao za Cesku i Slovacku, jesu li Navteq mape dovoljno dobre?
За Словачку и Чешку мапе су одличне. Најсвежије су ти на Навигону (Navteq Q4.2013) као и на руском Навителу.

Hvala! Posluzice onda i Q2 2013, bitno je da su korektne, da ne razmisljam o ubacivanju razlicitih mapa.

Prilikom instalacije igo primo 2.4, dobijem poruku "app not installed".Koristim NeatRom AOSP 4.4.2 Jel bilo slicnih iskustava? Resenje?

Nisu komptabilni svi igo-i sa neat aosp,inace imas i 2.5 verziju aosp-a predji na nju.

Zdravi svima. Kao sto ste mozda primetili u nekim mojim predhodnim postovima, bio sam zaposlen u Navteq/Nokia/Here. U kompaniji je trenutno pokretanje nove platfore, sa ciljem stvaranja expert communitija. Ukoliko neko zeli da se prikljuci, to moze uraditi slanjem mail-a na [email protected]
Sada nesto malo o samom programu: cilj je da se okupe ljudi "vicni" navigacijama i da se koriste kao sredstvo za resavanje svih map reportova. Buduci clanovi imali bi direktan uticaj na ispravljanje gresaka i ostalih nelogicnosti.
Za one clanove bencha koji su vec imali rani pristup bazi: ova platforma mnogo bolje radi i integrise promene...

ako ima nekih pitanja, tu sam :)

Ne radiš više tamo?

Otisao sam iz firme krajem godine. Pojavila mi se izuzetna prilika u Emiratima, tako da pored svih vrhunskih stvari koje je firma nudila nisam mnogo razmisljao.
Svakako se prijavite ukoliko ste zainteresovani, bice prilican broj zanimljivih akcija :)
za vise detalja o svemu kontaktirajte moju bivsu koleginicu Milicu, a naravno mozete i mene, mada su moji resursi trenutno ograniceni

Nazad
Vrh Dno