Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Cgminer kaze:

GPU0: idle for more than 60 seconds, declaring SIK!
GPU0: Attempting to restart
Thread 0 still exists, killing it off

Ima li neka za ovo, sta je u pitanju?

Jel si ugasio gašenje monitora u win?

Jel to meni pisete ili nekom drugom? Meni monitor ode u sleep nakon 10 minuta a cgminer radi jos dobrih sat i po nakon toga pa izbaci ovo
...

Postupi kao sto je kolega @ready napisao i neces imati problem.

Znaci

Put computer to sleep: never
Turn off the display: never

Vec mi je iskljuceno da ide u sleep rezim, a sada cu i za monitor da namestim, pa da vidimo.

meni stoji da se monitor gasi posle 10 minuta, i nemam nikakvih problema, ostalo je podeseno da se nikad ne gasi...

Ok to za monitor ali ostalo zna da zeza, mreza, hard, sleep...

Meni je samo monitor išao u sleep i zbog toga je pucala karta u koju nije uboden :D

Imao sam i ja taj problem sa sleep rezimom monitora. Samo sto su kod mene ustekani dummy plugs, pa su sve tri kartice radile na pola gasa kad sam ukljucio monitor. Valjda je pukao drajver u medjuvremenu.

Probao sam tako ali ista stvar...taman sam mislio da sam sredio catalyst i nasao podesavanja u cgmineru da izvlacim maksimum od kartice, bez HW, kad ono novi problem.

Probao sam tako ali ista stvar...taman sam mislio da sam sredio catalyst i nasao podesavanja u cgmineru da izvlacim maksimum od kartice, bez HW, kad ono novi problem.

Da ne preterujes sa overclock-om? Spusti malo takt memorije ako forsiras 1500MHz.

Ma jok, kartica radi na default brzini. Danas cu da probam da smanjim -I, jel onda mora da se smanji i TC? Ima li negde tabela da se vidi koji intezitet ide sa kojim TC?

Pade diff na 2458.

S tim da ja nikad nisam dobio toliko koli pokazuje već dosta manje. Npr pre 2 dana reko ajd da prebacim 2 karte na kerove, 1,1Mhash, po kalkulatoru sam trebao za 24 sata dobiti oko 8000 sa 1Mhash, a ja posle 32sata imao tek 9000 sa malo većom snagom tako da ni blizu nije tačan kao za ltc gde u milimetar dobiješ koliko treba, ali i ovako je isplativiji od ltc-a pa kao ok..

da, probao i ja sinoc kerove i to po preporuci pool :D
reko' ajde da probam da vidim, da osetim tu euforiju :D
i naravno iskopao duplo manje, test period 11h.

i naravno vratio se na LTC

Poslednja izmena:
Pa da, da se uvek dobije kerova koliko bi trebalo ili veoma blizu tome bilo bi stvarno super, ali ja u 3 navrata probao na 2-3 poola međutim uvek manje bar za 30%, pa što bih se cimao onda toliko *** :trust:. Ali dobro je da postoji jer je bar diff manji za ltc...

Probano i nisu dobri utisci ...

i ja da kazem , da ne valja, mnogo se manje dobija nego sto se tamo na sajtu prikazuje

To nije lose za pocetnike koji ne znaju nista al za nas stare rudare nije ;) . LOs im je odnos Dodge LTC dzaba i fee 0% plus PPS kad to nije to ...

Napisao sam post iznad ... Tebi je bolje 20% al meni je bolje kad imam 50- vise posto naspram LTC ;) . KOpam dzukele na dodgehouse iako ne dobijam po kalkilatoru al opet se dobije vise nego da se kopa LTC pa ne vidim svrhu kopanja LTC-a kad ovde imam vise makar to bilo i 10%.

Nazad
Vrh Dno