Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Sta cu vam kad ste slepi i ne vidite neke stvari ..dogecoin je izasao pre mesec dana a vec nekoliko dana mreza jaca od litecoina..u americi su vec krenuli da prihvataju kao sredstvo placanja pored bitcoina dok litecoina nigde i posle 2 godine ..uostalom evo ti neki primer http://www.bizjournals.com/stlouis/blog/2014/01/you-dont-need-cash-or-cards-to-shop.html

Smišljam već deset minuta kako da te ponizim na kulturan način, da ne bih popio ban po drugi put...daj bre, pa ni btc još nije prihvaćen onako kako bi trebao biti, a ti mlatiš ovde sa nekim kerovima kao prihvaćenom valutom...nego, jesi ti predstavnik bencha na btc-e trollbox-u ?

@magny_cours
Nemoze crypto valuta nasilu da se progura... sve se to kasnije obije o glavu...

Nekazem da je LTC tim trebao ranije da bude oformnjen, ono sto oni rade je klasicna prezenatacija, nemaju nikog za amrketing ko ce da hypuje i iznosu neistine i budalastine kako bi mu povecao popularnost kao sto to uveliko rade za Doge

Kerovi su ko nas kurir saka $ je potrebna da se prica o njima par dana... to je sve, kako su brzo dosli tako ce i brzo puci

nego jel mozete da se logujete na give me coins? meni nece

Mene samo zanima dal ovde iko iskreno prica, ili svako brani svoju investiciju, tj ono sto kopa...

hahahah evo ja da ti se otvorim, ja svega po malo kopam i na svemu se nadam da cu nesto da zaradim,obrnem , okrenem na berzi i slicno :)

Pogotovo sto sam ja mali kopac mali, mali kao nos da kopam :)

Jel se to litepool.eu vratio u zivot?!...vidim ih online,kao i svojih 2.8ltc :D samo ne znam kako da prebacim taj ltc, ne vidim transakcije igde da su omogucene?!

E dobro da si me podsetio, tamo imam oko 1,5ltc-a, pa ako mogu prebacicu danas..

Prebacio sam pre nedelju dana 50$ sa bitsampa na racun, i oni su mi odmah skinuli 15$, pa mene interesuje da li je to fiksno po transakciji(nevezano za iznos uzimaju 15$), ili sto je veci iznos to vise odbijaju?

a malo čitanja to ništa, sve na gotovo mora? :)

International withdrawals are charged with 0.09% fee, minimum fee is $15.00. Minimum amount for international withdrawal is $50.00.

Smišljam već deset minuta kako da te ponizim na kulturan način, da ne bih popio ban po drugi put...daj bre, pa ni btc još nije prihvaćen onako kako bi trebao biti, a ti mlatiš ovde sa nekim kerovima kao prihvaćenom valutom...nego, jesi ti predstavnik bencha na btc-e trollbox-u ?
Samo ti smisljaj ..za to vreme svi crveno sem dzukela Pogledajte prilog 133876

Za nedelju dana vrednost skocila 700-800%

Ja sam 100% siguran da hoce. Eto. Bas se spremam da sve pare ulozim u kucke. Jos ako me ujedu pa da dobijem 80000 dinara bez sudjenja od opstine iiihhhhaaaaaa. Trazim kuce dobrovoljca da me ujede, ali lagano, ne da me iskida. I to da se najavi da obucem stare trenerice. I da ne bude zarazeno, da pere zubice. Moze i doge da se zove kk np :).

Momci, može li mi neko pomoći oko setovanja cgminera da radi sa 3 kartice? 2 kartice su R9 270x, GV-R927XOC-2GD GigaByte dok je jedna Sapphire R270? Otpao sam gledajući, ali nikako da provalim kako da podesim. Ono što sam uneo u cgminer 3.7.2 bat fajl:

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
cgminer -o stratum+tcp://coinotron.com:3334 -u *** -p *** --scrypt -I 19,19 -g 1,1 -w 512,256 --thread-concurrency 15232,15232

Nakon ovoga cgminer pukne. Svaki savet je dobrodošao jer sam otpao gledajući i pokušavajući.
Unapred hvala.

Za pocetak probaj ovako

Kod:
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
cgminer -o stratum+tcp://coinotron.com:3334 -u *** -p *** --scrypt -I 19 -g 1 -w 256 --thread-concurrency 15232

Inače, nisam dobro napisao, trenutno su mi prikačene 2 karte, jedna gigabyte i druga radeon. Ovo je ok podešavanje za Gygabyte, baca oko 462 khs, mada kada je w 512, onda baca oko 470-480 khs-a. Njih dve bi trebale da bacaju oko 800-900 kh/s zajedno.

Poslednja izmena:
Sa -g 1 mos da tera veci tc i -I , -g 2 ide 8192 -I 12 ili 13 zavisi koja je kartica . Posto je stavio je -g 1,1 naravno da nece da radi.

Nazad
Vrh Dno