Sta cu vam kad ste slepi i ne vidite neke stvari ..dogecoin je izasao pre mesec dana a vec nekoliko dana mreza jaca od litecoina..u americi su vec krenuli da prihvataju kao sredstvo placanja pored bitcoina dok litecoina nigde i posle 2 godine ..uostalom evo ti neki primer http://www.bizjournals.com/stlouis/blog/2014/01/you-dont-need-cash-or-cards-to-shop.html
nego jel koristio neko menjacnicu
poloniex.com
Mene samo zanima dal ovde iko iskreno prica, ili svako brani svoju investiciju, tj ono sto kopa...
Doge trenutno 92 Ghs ..mozda i washington post placen 200$ http://www.washingtonpost.com/blogs...jamaican-bobsled-team-in-its-quest-for-sochi/ litecoin nema ni priblizan marketing kao doge
International withdrawals are charged with 0.09% fee, minimum fee is $15.00. Minimum amount for international withdrawal is $50.00.
a malo čitanja to ništa, sve na gotovo mora?![]()
Ltc krenuo strmoglavo na dole :-(
Samo ti smisljaj ..za to vreme svi crveno sem dzukela Pogledajte prilog 133876Smišljam već deset minuta kako da te ponizim na kulturan način, da ne bih popio ban po drugi put...daj bre, pa ni btc još nije prihvaćen onako kako bi trebao biti, a ti mlatiš ovde sa nekim kerovima kao prihvaćenom valutom...nego, jesi ti predstavnik bencha na btc-e trollbox-u ?
Samo ti smisljaj ..za to vreme svi crveno sem dzukela
Za nedelju dana vrednost skocila 700-800%
nego jel mozete da se logujete na give me coins? meni nece
Samo ti smisljaj ..za to vreme svi crveno sem dzukela Pogledajte prilog 133876
Banovali te nisi donirao. Kad si skrt.
Samo ti smisljaj ..za to vreme svi crveno sem dzukela Pogledajte prilog 133876
Za pocetak probaj ovako
Kod:setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100 cgminer -o stratum+tcp://coinotron.com:3334 -u *** -p *** --scrypt -I 19 -g 1 -w 256 --thread-concurrency 15232
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari