- Učlanjen(a)
- 02.01.2014
- Poena
- 70
Samo ostavi na auto i otvori tu kutiju da graficka moze da dise i da ne dobijes ostecenje sluha.
Gle, nije problem u grejanju čipa već naponskih i previše brzom vrtenju ventilatora. Koliki su klokovi?
Sta se desava sa hash rate-om? opalo mi je za oko 50 kh/s
Na rudaru, mislio sam da je do clock-ova ali stavio veci, stavio manji isto mi dodje
Sta se desava sa hash rate-om? opalo mi je za oko 50 kh/s
Restartuj komp....
za litecoinpool.org pise da ne uzimaju nikakvu nadoknadu prilikom isplacivanja novcica koje si iskopao, a onda nadjem u drugoj sekciji sajta da uzimaju 4%...
jel to znaci da mi recimo na iskopanih 100e, uzimaju 4e?
Al zato na kerovima raste![]()
Ja mislim da ker ima bolju buducnost od litecoina..litecoin stoji u mestu tj uopste se ne razvija..cekam 100 godina za normalan android wallet za litecoin i nista dok za kera ima vec extra wallet za android i po meni je bolji mnogo i od za bitcoin..kerovi su u americi napravili marketing i stalno su medijima dok litecoin nistaker je tu da spasi diff na LTC i obrne par pump/dumpa, nista vise
mada nije to lose kao onaj FTC odlicna zanimacija za one koji na vreme se otarase istog
Ja mislim da ker ima bolju buducnost od litecoina..litecoin stoji u mestu tj uopste se ne razvija..cekam 100 godina za normalan android wallet za litecoin i nista dok za kera ima vec extra wallet za android i po meni je bolji mnogo i od za bitcoin..kerovi su u americi napravili marketing i stalno su medijima dok litecoin nista
Ja mislim da ker ima bolju buducnost od litecoina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari