Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

zna li se sta je sa diff-om? ... pada nenormalnom brzinom, ne verujem da su samo kucici i macici u pitanju.

Ja nesto ne primecujem da pada . Po je diff za FTC al LTC je jos uvek gde jeste bar na Coinotronu ...

Pa nije diff nikakva nauka... Sledeći diff bude onoliko manji/veći koliko je u prethodnih 2015 blokova vreme pronalaska bloka bilo manje/veće od predviđenih 2.5 minuta.

ako je ovaj predvidjeni pad diff-a tacan moze i cenu da povuce... 0.02777 i pada.

... mislim da je ono bila prenaduvana cena. Meni ovo Izgleda da ce jos dole... malo pre sam zamenio na 0.028.

ja sam jos juce ovde rekao da mora pasti cena ltc-a zbog ovih sra nja sa dzukelama i padom hash-a

pre par min. se updatevao btcwiz - Hashrate: 79,117 MH/s

Polako, pašće i kučići. Oni su prenaduvani skroz. Čim padne cena kerovima vratiće se diff, to je samo pitanje vremena. Samo opušteno, nemojte da vas sad ništa čudi, ovo su mutna vremena.

Da li ce kerovi i kompanija izdrzati do promene diffa, pa da ga obore na oko 3000? :p

LITECOIN: kako, shta, gde...i druga pitanja/odgovori

prema vasem misljenju koji je najbolji pool za litecoin?

litecoinpool.org

Najjaci pool. Ne obracaj paznju na fee i dal je pps ili pplns najvaznije je da karte rade 100% vremena. Ako ti pool zeza jedan dan/noc ode tebi sve sto si eventualno ucario na manjem feeju :)

@kurtk

I ja sam isto mislio dok me drugar nije ubedio da pređem na coinotron.com
Jednostavno, na istom diffu, na coinotronu dobijem par procenata više, što nije beznačajno na duži vremenski period, pogotovo sa ovom cenom ltc-a.
dok je bio dolar, dva, bio mi je isti k...

Ja sam pak imao uzasna iskustva sa coinotronom. Najvise mi je smetalo to sto ne daju pare po nekoliko dana. To uopste ne volim. Drugi problem je sto uvek pokazuje vise, ali kada se preracunam dobijem manje. Plus ne daju pare. Tako da sam koristio litecoinpool i wemineltc. Ovaj potonji mi je bio omiljen kada nisam menjao coine.
Edit: sad pogledah, wemine je imao los luck u zadnje vreme. Kao i uvek, 7 dana im je preko 100%. Ali kraci periodi su uzas. I dalje je isto, ako kopas bez prestanka kod njih, isplati se. Nema fee, ja doniram simbolicnih 1%. Ako ne, samo pps pool.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno