[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Ja cu da ga stavim! Ovo je ipak prejako.Mislim da ulaziš u nečiji potpis.
Gde si ti Zeljko, koliko si odsluzio?
Ja cu da ga stavim! Ovo je ipak prejako.Mislim da ulaziš u nečiji potpis.
hahaha pa nista cuvaj kerove onda...
nekima i dalje nije jasno da su svi scrypt coini nakon LTC cista copy/past tehnika sa nula unapredjenja?
wallet ako postoji za ker-a za LTC se isti moze koristiti sa par izmena u souce codu, najlakse je napraviti wallet kopiju, pogotovo netestiranu...
to sto su neki newbei zakasnili i za BTC i LTC i sad dizu u nebesa "*****" imat ce daha mesec/dva max
Gde si ti Zeljko, koliko si odsluzio?
Ja mislim da ker ima bolju buducnost od litecoina..litecoin stoji u mestu tj uopste se ne razvija..cekam 100 godina za normalan android wallet za litecoin i nista dok za kera ima vec extra wallet za android i po meni je bolji mnogo i od za bitcoin..kerovi su u americi napravili marketing i stalno su medijima dok litecoin nista
I sad si me kao nesto zeznuo sa tim ..smesan si.Uostalom videcemo..doge ima veliki marketing iza sebe..za juce ste pricali kako ce taj da propadane i svi dumpuju..nisam vas poslusao i sacekao sam da se vrati i prodao malopre za 210Ja cu da ga stavim! Ovo je ipak prejako.
Sad pogledam a ono izasao android wallet za litecoin pre par dana ..isti skroz kao za doge..a sad ko je tu cija kopija ne znam al ovaj za doge imam vec dugo dok je onaj prethodni za litecoin bio horor nad hororima dok je ovaj novi (isti kao za doge) ekstra
I ja sam mislio da je doge zezancija ali sto duze razmisljam vise mi ne deluje tako..cak i to da ih ima 100 milijardi ili 10 000 puta vise nego bitcoina mi deluje sad logicno...sad je u bitcoinima sve u zarezima ..0.00nesto i covek se izgubi u tim silnim nulama dok u doge lakse racunas jer su celi brojevi
Nadam se da ces se obogatiti, sta da ti kazem, stvarno ti to zelim.I sad si me kao nesto zeznuo sa tim ..smesan si.Uostalom videcemo..doge ima veliki marketing iza sebe..za juce ste pricali kako ce taj da propadane i svi dumpuju..nisam vas poslusao i sacekao sam da se vrati i prodao malopre za 210
Vrednost nekog coina odredjuju oni koji ga kupuju tj ljudi sa parama..a njih boli uvo i za orphan blokove i kopace i snagu mreze@magny_cours
Jel si cuo nekad za argumente!!!
Kakve veze nesposobnost MtGox-a ima sa LTC-om, LTC ima ono sto malo koja valuta a to je postena distribucija bez premine-a i namestanja, prezivela je +2 godine, ima ubedljivo najacu mrezu u script svetu... nema orphanta i stalova, development team je mali ali efikasan, tacno bio je neaktivan jedno vreme, ali ne zaboravite da je tvorac BTC isti napustio davno!
Takodje developeri LTC nisu mutni muljatori sa debelim djepom, vec normalni ljudi koji nisu podlaozni lazima i manipulacijama vec stvari ostavljaju da teku prirodnim tokom
Inace LTC dev team usko saradjuje i poboljsanja LTC implementira i u BTC, tacno je da je android wallet kasnio, sto se tice klasicnog wallet-a u dosta tome je sustigao BTC, ostaje ono sto ne zavisi od LTC tima a to je adaptacija LTC u finansijskom sektoru i vecim berzama, sto je sve spekulacija istih...
Takodje LTC ima najvise poolova koji su za veoma decentralizovani, wemine LTC preti velicinom ali vec je adresirano da se kopaci raspodele... takodje ono sto je njabitnije za adaptaciju pod broj jedan je SNAGA mreze da ona bude trenutno ~80% GPU kopackih kapaciteta tako da fork i napad budu nemoguci!
Onu djubrestinu Doge da napadne JEDAN veci LTC pool forkovao bi djubre do smrti! (ZAPAMTITE TO pre nego sto ulozite u isto)
Pre nekoliko dana cena kerova je bila 5 puta manja... Sada je cena donekle stabilna citavih 24h i kerovi postadose druga valuta :-D
Nesto mi govori da je druga valuta na red YAC...sreca sto nemogu da prodam mojih 10K![]()
Sta cu vam kad ste slepi i ne vidite neke stvari ..dogecoin je izasao pre mesec dana a vec nekoliko dana mreza jaca od litecoina..u americi su vec krenuli da prihvataju kao sredstvo placanja pored bitcoina dok litecoina nigde i posle 2 godine ..uostalom evo ti neki primer http://www.bizjournals.com/stlouis/blog/2014/01/you-dont-need-cash-or-cards-to-shop.htmlNesto mi govori da je druga valuta na red YAC...sreca sto nemogu da prodam mojih 10K
Citat Citiram korisnika: dzonikg28 Pogledaj poruku
Vrednost nekog coina odredjuju oni koji ga kupuju tj ljudi sa parama..a njih boli uvo i za orphan blokove i kopace i snagu mreze
Aha kako da ne, neko sam ce iz ciste dobrote odrzat kerove... a ljudi ce verovat u isti iako se sutra desi da ista grupa drzi 50% istih
Sta cu vam kad ste slepi i ne vidite neke stvari ..dogecoin je izasao pre mesec dana a vec nekoliko dana mreza jaca od litecoina..u americi su vec krenuli da prihvataju kao sredstvo placanja pored bitcoina dok litecoina nigde i posle 2 godine ..uostalom evo ti neki primer http://www.bizjournals.com/stlouis/blog/2014/01/you-dont-need-cash-or-cards-to-shop.html
Doge trenutno 92 Ghs ..mozda i washington post placen 200$ http://www.washingtonpost.com/blogs...jamaican-bobsled-team-in-its-quest-for-sochi/ litecoin nema ni priblizan marketing kao dogeJaoooo kakav loser, pa fake stranice i potplacene online clanke kupis za 200$ (max)
Jel ti uospte znas sta je ~70Ghs za LTC mrezu, doge ako sad dok je naduvan ima 5% moze da se veseli![]()
Sta cu vam kad ste slepi i ne vidite neke stvari ..dogecoin je izasao pre mesec dana a vec nekoliko dana mreza jaca od litecoina..u americi su vec krenuli da prihvataju kao sredstvo placanja pored bitcoina dok litecoina nigde i posle 2 godine ..uostalom evo ti neki primer http://www.bizjournals.com/stlouis/blog/2014/01/you-dont-need-cash-or-cards-to-shop.html
to im je i cilj, da navucu narod na ovakvo misljenje a posle ce toliko da ih siluju da ce dupence da im krvavi dok su zivi
Ma ne smarajte se. Laza je 1000%...
@magny_cours
Jel si cuo nekad za argumente!!!
Kakve veze nesposobnost MtGox-a ima sa LTC-om, LTC ima ono sto malo koja valuta a to je postena distribucija bez premine-a i namestanja, prezivela je +2 godine, ima ubedljivo najacu mrezu u script svetu... nema orphanta i stalova, development team je mali ali efikasan, tacno bio je neaktivan jedno vreme, ali ne zaboravite da je tvorac BTC isti napustio davno!
Takodje developeri LTC nisu mutni muljatori sa debelim djepom, vec normalni ljudi koji nisu podlaozni lazima i manipulacijama vec stvari ostavljaju da teku prirodnim tokom
Inace LTC dev team usko saradjuje i poboljsanja LTC implementira i u BTC, tacno je da je android wallet kasnio, sto se tice klasicnog wallet-a u dosta tome je sustigao BTC, ostaje ono sto ne zavisi od LTC tima a to je adaptacija LTC u finansijskom sektoru i vecim berzama, sto je sve spekulacija istih...
Takodje LTC ima najvise poolova koji su za veoma decentralizovani, wemine LTC preti velicinom ali vec je adresirano da se kopaci raspodele... takodje ono sto je njabitnije za adaptaciju pod broj jedan je SNAGA mreze da ona bude trenutno ~80% GPU kopackih kapaciteta tako da fork i napad budu nemoguci!
Onu djubrestinu Doge da napadne JEDAN veci LTC pool forkovao bi djubre do smrti! (ZAPAMTITE TO pre nego sto ulozite u isto)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari