Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

A sta je konkretno problem sa memorijom, ne razumem?

Nije problem nego sam pre upgrade imao 0,7-0,8 gb od 1,77gb. A sad mi je taj odnos 1,33/1,77gb. A da sam sad ubacivao programe neke velike i zahtevne pa i nisam....

Duplirana mi je zauvetost ram memorije a nevidim neki razlog....

Takodje posle prelaska na 4.3 nemam mogucnost zum-a na kameri niti opciju slikanja sa govornim okidanjem....tipa shoot smile itd..

Odradi ti jedan factory reset, pa cemo kasnije lako da vidimo sta nije u redu...

Cemu sluzi ovaj samsung push service, jel nece da skodi da ga capnem na greenify? :)

Nemoj, nemoj... dobra je, pročitaj komentare na Google play-u za više informacija. Vrlo korisna aplikacija.

Molio bih Saleta za malu opservaciju njegovog AOSP roma za sgs3 i temasek-ove CM verzije... Slicnosti, razlike, prednosti...? Interesuje me, posebno sad kad je Temasek najavio povlacenje (moguce da se nece vise vracati na sgs3 posto je licno presao na nexus tablet i sgn3) .. zadnja temasek verzija je v40 i tako vec zadnjih par dana..

Razmisljam da predjem na saletov aosp rom, pa me interesuju te stvari posebno poznati bugovi, kako radi kamera i sl.

hvala unapred

p.s. kakva je situacija sa HDMI i radiofm podrskom u aosp/cm romovima? trenutno?

Drugari koji Launcher se najbolje pokazao na s3? Veceras sam stavio Novu, nije los, al vidim da ima jos dosta njih, pa da ne bih sve probavao, ako moze neki predlog ;)

taj GO je tezak sarenis i bloatware.. gomila reklama i preporuka ugradjenih u launcher po principu "jedinstvena prilika" "skinite ovo" "skinite ono"
sminka, glupavi skinovi od kojih je vecina beskorisna, a oni najlepsi kostaju $$$
ozbiljni korisnici (u koje ubrajam i sebe) ce pre izabrati nova ili apex, a ovo je za decurliju i klinke :)

+1 za sve sto pocinje na go, bez toga nema smisla imati telefon :D

Jel radi na 4.3 prebacivanje preko wifi direct? Neće ni preko superbeam...Ovno južno korejsko..

Koliko je realno da sam popravim power dugme koje se zaglavljuje? Ili će morati u servis?

Mislio sam na hardversko rešenje, jim, ali svakako hvala na pomoći... :) mogu da ga koristim inače, zaglavi se samo kad ga stisnem, ali kucnem malo prstom pored njega i odglavi se...

Drugari koji Launcher se najbolje pokazao na s3? Veceras sam stavio Novu, nije los, al vidim da ima jos dosta njih, pa da ne bih sve probavao, ako moze neki predlog ;)
Pa u suštini probao si već najbolji :).

Dobro vece drugari, imam problem sa whatsappom. Naime kad udjem preko wifia ja preko whats appa posaljem poruku i on kasnije uopste nece da funkcionise preko WIFIa , ja udjem na browser odem na neki sajt i WIFI radi a na whats appu i dalje nece. Cim upalim mobilni podatci on radi? Pre je bilo normalno ali sad ovo ?

Svi to efekti su efektni prvih par dana. Poslje zaključite da je to ipak kičerica, bar za nas 30+ :).

Jel radi na 4.3 prebacivanje preko wifi direct? Neće ni preko superbeam...Ovno južno korejsko..

jel proradilo? probaj da restartujes telefon. superbeam zna da zabaguje ponekad. jel i drugima ovako na 4.3?

koja je realna cena za dobar polovni primerak s3?

Poslednja izmena:
220 do 230 evra.

Da li je bolja silikonska maska ili fotrola na preklapanje? Planiram da kupim iz BGa sam i ako neko zna gde ima dobrih i povoljnih neka kaze :D Hvala unapred

Meni je nekako silikonska maska idealno rješenje. Te futrole na preklapanje su mi potpuno nepotrebne jer samo su leđa ono što treba pokriti, naprijed gorila radi posao :).

Nazad
Vrh Dno