Pa dobro istina je da je S2 bio neuništiv, ali gorila na S3 je jednako kvalitetna, tako da ogrebotina sigurno neće biti. Za druge "povrede" ne garantujem.![]()
Zato što naši operateri imaju 3G mrežu udri me do zore...
Cenis da 1,2gb zauzetog rama nije puno?
A koliko je tebi zauzeto rama,bas me interesuje
S2 sam imao skoro 2 godine,pao mi je par puta na parket i laminat,nikad ogrebotina jedna na njemu.Ekran nikad ni tackicu nije imao.
Sale nisi se pohvalio novom revizijom Neat-a![]()
Nemoj da se tripuješ i meni je još u garanciji, sve možeš da vratiš bez cimanja. Uradi root, promeni csc, onda triangle away (jedan klik bukvalno), Odin i ubaciš 4.3 koji si skinuo i imaš telefon kao iz kutije.
A na kraju, možeš i samo da flešneš neki 4.3 sa sammobile.com neće ništa da se promeni.
odradio sam ovako po uputstvu i sve je ok. nego, zanima me ako bih sad opet rutovao sa cf auto root da li bi na 4.3 triangle away odradio posao?
Ja se izvinjavam sto bukvalno trolujem,racunare odrzavam sam sebi i drugima vec 15god ali o androidu veze blage nemam i sramota me s obzirom da imam Galaxy S vec 2god. ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari