da li postoji mogućnost da povežem desktop računar sa telefonom , da to nije kabl, smara me kada treba da pošaljem sliku ili neki fajl stalno ili mail ili dropbox, šta Vi predlažete, ima li boljih mogućnosti, hvala i pozdrav
http://www.airdroid.com/
da li postoji mogućnost da povežem desktop računar sa telefonom , da to nije kabl, smara me kada treba da pošaljem sliku ili neki fajl stalno ili mail ili dropbox, šta Vi predlažete, ima li boljih mogućnosti, hvala i pozdrav
Ako je 1,2gb puno onda dobro![]()
A sta je konkretno problem sa memorijom, ne razumem?
Drugari koji Launcher se najbolje pokazao na s3? Veceras sam stavio Novu, nije los, al vidim da ima jos dosta njih, pa da ne bih sve probavao, ako moze neki predlog![]()
Pa u suštini probao si već najboljiDrugari koji Launcher se najbolje pokazao na s3? Veceras sam stavio Novu, nije los, al vidim da ima jos dosta njih, pa da ne bih sve probavao, ako moze neki predlog![]()
Pa u suštini probao si već najbolji.
Jel radi na 4.3 prebacivanje preko wifi direct? Neće ni preko superbeam...Ovno južno korejsko..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari