Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Hm..u network locku nemam options
.samo stoji no service ;(

Како да проверим који ми је CSC на телефону и да тренутни ром одговара том CSC? Још увек нема апдејта на 4.3 а колико видим full stock је.

Poslednja izmena:
Ima dosta načina, uđi u recovery recimo, piše u donjem delu.

Probao i ovo mi piše.
uploadfromtaptalk1390419906130.jpg

Ne vidi se najbolje ali piše Kor što koliko znam nije Koreja. Ima onaj multicsc, kako da promenim to? Ona šifra *#272*IMEI# ne radi. Telefon je domaći, sa mreže.

I ovaj crveni uzvičnik na robotu jel znači da je nešto čeprkano ili...

Poslednja izmena:
Pa taj ti je KOR
Posle 4.1.2 jedino root pa csc changer sa play store-a, ne može sa kodom više

ok, hvala.
a posto je telefon u garanciji, ako pregazim sa odinom 4.3 i ne rutujem da li je pomeren neki brojac, uzvicnik, knox stagod vec? (na 4.1.2 je cist)

Nemoj da se tripuješ i meni je još u garanciji, sve možeš da vratiš bez cimanja. Uradi root, promeni csc, onda triangle away (jedan klik bukvalno), Odin i ubaciš 4.3 koji si skinuo i imaš telefon kao iz kutije.

A na kraju, možeš i samo da flešneš neki 4.3 sa sammobile.com neće ništa da se promeni.

Jos sam i dalje na stock telenor rom-u, pojavio mi se update. Da li ga treba instalirati ili ne, sta se dobija a sta gubi, da li cu instalirati sa njim taj knox i napraviti sebi problem u slucaju root-ovanja? Trenutni rom mi je MG4.

Jos sam i dalje na stock telenor rom-u, pojavio mi se update. Da li ga treba instalirati ili ne, sta se dobija a sta gubi, da li cu instalirati sa njim taj knox i napraviti sebi problem u slucaju root-ovanja? Trenutni rom mi je MG4.

Nema nikakvih problema sto se tice roota i knoxa.

Dobija se:

- GALAXY GEAR Support
- TRIM Support (Makes the device much faster)
- Core UI elements updated to the ones on the Galaxy S4 (Galaxy S4′s theme all over)
- New Samsung Keyboard
- GPU drivers have been updated (Higher GPU benchmark scores)
- New Lockscreen: Multiple Widgets, improved ripple effect than Android 4.1.2, ability to change clock size and set a personal message
- New Screen modes (From S4): Adapt Display and Professional Photo
- Daydream
- Driving mode
- Actionable notifications
- Move-to-SD-card feature
- New Camera mode : Sound and Shot
- New Additions in Notification Centre
- Completely revamped Settings UI (Tabbed interface – Exactly like the Galaxy S4)
- Implementation of Voice controls (Let’s you control various parts of the phone using voice commands – Galaxy S4 feature)
- New Samsung Apps: Calculator, Clock, Contacts, Gallery, Music
- Full screen Samsung apps
- New S-Voice (from Galaxy S4)

Ranije je bila prica da se nikako ne instalira 4.3 zvanicni zbog knox-a jer ..... neznam ni ja tipa ne moze da se posle vrati na staru verziju androida jer knox postavlja neku zakrpu koja ne moze da se probije ovo sada lupam izvinjavam se. Da li je ovo tacno ili to vise nevazi i slobodno mogu da instaliram telenorov rom i posle moze da se root-uje i da se instalira saletov rom?

Nema nikakvih problema sto se tice roota i knoxa.

Dobija se:

- GALAXY GEAR Support
- TRIM Support (Makes the device much faster)
- Core UI elements updated to the ones on the Galaxy S4 (Galaxy S4′s theme all over)
- New Samsung Keyboard
- GPU drivers have been updated (Higher GPU benchmark scores)
- New Lockscreen: Multiple Widgets, improved ripple effect than Android 4.1.2, ability to change clock size and set a personal message
- New Screen modes (From S4): Adapt Display and Professional Photo
- Daydream
- Driving mode
- Actionable notifications
- Move-to-SD-card feature
- New Camera mode : Sound and Shot
- New Additions in Notification Centre
- Completely revamped Settings UI (Tabbed interface – Exactly like the Galaxy S4)
- Implementation of Voice controls (Let’s you control various parts of the phone using voice commands – Galaxy S4 feature)
- New Samsung Apps: Calculator, Clock, Contacts, Gallery, Music
- Full screen Samsung apps
- New S-Voice (from Galaxy S4)

Ranije je bila prica da se nikako ne instalira 4.3 zvanicni zbog knox-a jer ..... neznam ni ja tipa ne moze da se posle vrati na staru verziju androida jer knox postavlja neku zakrpu koja ne moze da se probije ovo sada lupam izvinjavam se. Da li je ovo tacno ili to vise nevazi i slobodno mogu da instaliram telenorov rom i posle moze da se root-uje i da se instalira saletov rom?

Moze, napisao sam gore. Nema knoxa jos.

Kako da obrišem slike, koje su mi nekako ubacile u galeriju sa društvenih mreža ? hvala

hvala , uspelo je...

Dok sa imao stari android na S3 koristio sam habit browser koji me je odlicno sluzio, medjutim kada sam instalirao android 4.3 imam probleme sa habit browser.
Koji mi browser preporucujete?
Da li moze da se doda cirilica za kucanje teksta?
Da li i koda vas po malo secka galerija.

Probaj Dolphin, kul je, od kada sam ga provalio Chrome delete :)

Pozdrav

Imam dva pitanja...

Koristim i9305 i skinuo sam 4.3 preko koji dan i primetio da mi camera ne dozvoljava zoom opciju i da nemogu vise da slikam sa onom opcijom slime shoot itd....moze ovo da se resi ? Vidim da ima dosta novih funkcija tj modove u podesavanjima kamere....

Takodje...posto ovaj tel ima dva gb ram vidim da mi je sada zauzeto pri normalnom koristenju 1,2gb a kad ocistim memoriju zatvori oko 40 tak aplikacija i bude mi malo ipod 1gb ili oko 1gb

Pre sam bio na 1gb max u radu a pri zatvaranju alikacija ram mi ja isao na oko 500mb..

U medjuvremenu nisam dodavao nesto preterano aplikacija...mozda par komada...

Sumljam na 4.3 ....

E da....da li bi ako uradim factory reset dosao na tih nekih 500-600mb kad se pogase aplikacije...

Poslednja izmena:
Na prvo pitanje nemam pojma, retko ko i ima 9305 ovde.

Drugo, sta se smaras da cistis, pusti da se puni slobodno i uzivaj u tih 2gb sto mi ostali nemamo :)

Pa *** mene smara da mi memorija puna a nista vise ne radi nego pre...

Bem li ga meni najbolje da e vratim na android 2.1
T bar memorija nije problem

Nego u vezi kamere ...kako to da resim?

Pa *** mene smara da mi memorija puna a nista vise ne radi nego pre...

Bem li ga meni najbolje da e vratim na android 2.1
T bar memorija nije problem

A sta je konkretno problem sa memorijom, ne razumem?

Ako je 1,2gb puno onda dobro :D

Gde imaju original baterije za S3 za oko 2000din?
Bio sam u Samsung radnji u Delti i baterija je 4000din! Samo sam se nasmejao.
Ako ne sme ovde može i na PM.

BGelektronik, Begram... Oni su ovlasceni servisi. BGE sigurno, mada mislim da je i Begram. Okreni ih telefonom, pa pitaj.

Pravi si padobranac :D, niti je note 3 tema, niti je dozvoljeno procenjivanje na ovom delu foruma...

Ljudi, molim Vas za dve stvari, prva je , koja je ok aplikacija, tj koju Vi preporučujete za prebacivanje odredjenog fajla u PDF format, i druga stvar, da li postoji mogućnost da povežem desktop računar sa telefonom , da to nije kabl, smara me kada treba da pošaljem sliku ili neki fajl stalno ili mail ili dropbox, šta Vi predlažete, ima li boljih mogućnosti, hvala i pozdrav

Nazad
Vrh Dno