Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Hvala na preciznoj informaciji. Steta sto nisam ranije znao to. Mislio sam da je mnogo vise.

Onda bih na konfiguraciji iz potpisa mogao dvije da guram (6850 bi isla napolje) uz ostatak ili je knap?

Ja se smorio pa kao aj da sastavim jedan rig da vidim koliko mi treba novaca ali avaj...

Aj sto nema kartica al sto se ne moze naci jedno jedino krsteno napajanje... Ccc

E ovako - da li uzeti 3x Powercolor AMD Radeon 7850 2GB/DDR5, AX7850 2GBD5-DHE ili 2x Powercolor R9270X PCS+, AXR9 270X 2GBD5-PPDHE
Nemam mnogo vremena za razmisljanje, eventualno do jutra :mad: tako da mi je vasa pomoc od velikog znacaja.
Razlike u cijeni nema, dakle isto kostaju 3x 7850 kao i 2x 270.

E ovako - da li uzeti 3x Powercolor AMD Radeon 7850 2GB/DDR5, AX7850 2GBD5-DHE ili 2x Powercolor R9270X PCS+, AXR9 270X 2GBD5-PPDHE
Nemam mnogo vremena za razmisljanje, eventualno do jutra :mad: tako da mi je vasa pomoc od velikog znacaja.
Razlike u cijeni nema, dakle isto kostaju 3x 7850 kao i 2x 270.

Sa 3 7850 će dobiti veći hash rate, a sa 270 manji. Sve zavisi koliko imaš love još preko za napajanje. Ja bih radije 7850 uzeo, u kombinaciji sa nekim napajanjem do 750w, to bi moralo da radi kao besno !

mozda 270 jer manje trose, uzmi cm b700 za to i vise nego dovoljno

svasta, ima za 48k din 280x dc2t na kp sajtu

Da li kod nas ima negde da se kupi produzni 6 pin za graficku?
Znaci zenski 6 pin na muski 6 pin.

@cross
kuchici, machici, krave, ovce, koze i pernata zivina :D

Za to sve treba jedan dobar choban da ih :whip:

:wave:

edit: Skupio i ja 30 komada, taman da se sve otplati kada/ako krene pump
Znam da je vecini to smijesno al' ***a meni je to ohohooooo :)

Poslednja izmena:
ljudi jel kod nas moguce nabaviti kartice tipa 270x/80x/90x
zanima me da li je moguce naruciti preko neke prodavnice samo da stigne, mogu da cekam i 15-20 dana ali me samo zanima da li se delovi mogu naruciti?

zanima me da li je moguce naruciti preko neke prodavnice samo da stigne, mogu da cekam i 15-20 dana ali me samo zanima da li se delovi mogu naruciti?

Ja čekam skoro dva meseca iz monitora i cena je sa oko 277e skočila na 365e a kartica ni na vidiku :-(

imas po oglasima, a da narucis mozes preko svake prodavnice pa da cekas kad stigne

280x ces tesko da nadjes sem preko oglasa tj skuplje..290 i 290x ima da se nadje lako al je cena dosta jaca

Ljudi ima li neko viska extendera sa moleksom na prodaju , treba mi za 270-tice. :wave:
Ako stavim tri komada na ovo plocu http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4481#ov i dorekt zabodem ne znam da li ce se pregrevati jedna pored druge. Naravno stavio bi ih u rig van kucista. Kad nema nigde extendera a kontam posto ove kartice imaju 2 *6 pin treba mi sa moleksom. ili ne?
Pomoc!

Nemam prostora za nizu, mora Audi da se isplate rate :D

4.3ltc :sceptic: kakav lik!

Poslednja izmena:
Trebao je dole napisati

"***, treba mi lova za Audi." :d

Vrh Dno