Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

ahahaha 4,3 ltc ... dobar, dobar :) evo imam ja 280x za samo 34,99 ltc :)

gledam mu i ramove ove, grafe razmaknute 2-4cm...hm...vrlo dobro :D

moze i da proizvodi profesionalne chepice za ushi i prodaje uz ramove :D

hahahaa....da :D
ali ako je extender koji se dobija uz grafu 50-60e, onda....ma i onda je skupo :D

JEl to kolega prestao da se bavi miningom ili uleteo u crvenu zonu , pa da poplaca racune :)

@genije
zar nije ukupna potrosnja 60W jer ja kolko vidim da su naveli da je po cipu potrosnja 4-5W znaci da ovaj jedan ima 12 cipova =~3.5Mh/s sto je moram da priznam ipak primamljivo samo dali stvarno kopa i LTC????

Poslednja izmena:
@genije
zar nije ukupna potrosnja 60W jer ja kolko vidim da su naveli da je po cipu potrosnja 4-5W znaci da ovaj jedan ima 12 cipova =~3.5Mh/s sto je moram da priznam ipak primamljivo samo dali stvarno kopa i LTC????

Nisu mi najjasniji. U desriptionu pise 60W, 600W for 10 pcs. 10 komada cega? 10 cipova, 10 onih uredjaja? Ne kapiram.
Druga stvar, tezina paketa od 15Kg... WTF?!
Jel oni salju 10 onih malih uredjaja u paketu?
Mada bas me i briga, ne zanima me ovo uopste.

da nije mozda... m.youtube.com/watch?v=5I3fpi3ixuE&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D5I3fpi3ixuE

@dare
u srbiji ces ovo tesko da nadjes znaci ili si sam napravi ili plati, sta vise nije ni skupo i ja se ne bih ni razmisljao dal da dam 500 kinti ili ne ....
@ kurajber
i ja pregledao iiiii nista mi tu nije jasno a najmanje GDE MU JE SILNI RAM DA BI KOPAO LTC?????????

Poslednja izmena:
Poz,ako moze pomoc, u rigu su mi trenutno 3x 280x dc2t undervoltovoltovane vddc 1081 preko trixx-a i rade na 1070/1500, gpuz pokazuje vddc izmedju 1000 i 1040 a jedna karta mi u pikovima ide na 1498 ?! koliko su validni parametri iz gpuz? Pogledajte prilog 133826

Vrh Dno