Šta je novo?

Tom Clancy’s: The Division [PC]

Mozda je znacenje nesloga/razdor a ne divizija :) . Ako je tako, ocekujem single player :D

Mislim da je ovo zamisljeno kao PvE/coop, nije PvP orijentisana igra...

Mada, mislim da ima i PvP delova.

Ima i PvE i PvP videlo se jos na onom klipu sa E3.

Mislim da je ovo zamisljeno kao PvE/coop, nije PvP orijentisana igra...

Meni deluje da je primarno coop PVE sa povremenim sukobljavanjem sa ostalim ekipama sto mi je taman po meri.
CooP do 4 igraca je sasvim dovoljan i svako moze da nadje ekipu sa kojom bi igrao.

Sa UBI blog-a:

TOGETHER OR ALONE

First, it’s important to note that The Division is fully playable solo. (“It’s a wonderful single-player game!” Barnard promises.) So you lonely types, go on… play it as you like. But for the rest of us, The Division promises a rich, varied and seamless multiplayer experience that includes co-operative tactical action, factional conflicts, and full-on player-vs-player (PvP). “What a lot of games do in this genre is split it,” Barnard says. “So I play my single-player experience and then I’m kind of done with that part of the game. Or I go play multiplayer or PvP. We want to approach this differently. We want to make it part of the journey and make it part of the main experience for the game.”

“What a lot of games do in this genre is split it,” Barnard says. “So I play my single-player experience and then I’m kind of done with that part of the game. Or I go play multiplayer or PvP. We want to approach this differently. We want to make it part of the journey and make it part of the main experience for the game.”

Sure, it renders the game useless for anyone looking for an imerssive single-player experience, but why the hell would we waste time making a game that appeals to more players, when it can appeal to less?:smoke:

Poslednja izmena:
You said that The Division has been designed with next-gen consoles in mind. How it is going to look on PC?

"As you know, Massive has its roots in PC development. We are working hard and we want to make sure that we have a very high quality experience on PC. You can be sure that our PC version won’t be a port, but a full-fledged, optimized version! We want to create the best game possible regardless of what platform you play on.

Thanks a LOT for your support and your feedback!

Cheers, The Division Dev Team"

Poslednja izmena:
Nije li ovo genericki odgovor svih developera ?

Ne znam kako su ljudi mogli da pomisle da je igra single-player, kad svaka vest i svaki klip koji sam video o igri jedini fokus je multiplayer. :)
Anyway, jedva cekam da ova igra izadje za PC, preorderovacu je 99%

Anyway, jedva cekam da ova igra izadje za PC, preorderovacu je 99%
Tako i treba!Odmah preorder da padne!Oni malo nasminkaju par trejlera i svi se prime,ali u vecini slucajeva kada igra izadje pocinje kuknjava i zapomaganje!Samo da neprodjes kao kupci "Total War Rome 2"

Tako i treba!Odmah preorder da padne!Oni malo nasminkaju par trejlera i svi se prime,ali u vecini slucajeva kada igra izadje pocinje kuknjava i zapomaganje!Samo da neprodjes kao kupci "Total War Rome 2"

Pa ono, zato sam i stavio 99%.:-D Realno, do sad nijednu igru nisam preorderovao, a par njih sam hteo. Videcu kako se krecu cene, sto se trejlera tice, ne primam se ja toliko na nasminkane stvari, i za AC ubiju sa trejlerima, ali nije do toga, jednostavno, svidja mi se ceo koncept igre, jos od E3, ova igra mi je ostala medju najzanimljivijim. Sad, da li cemo dobiti obecano ili ne, bar mi izgleda kao nesto dobro, i voleo bih da vidim jos par igara u tom fazonu pa bih ovu da ako mi se svidja podrzim.;-)

“It’s a wonderful single-player game!” Barnard promises mene i dalje tesi ovo....

Biće veliki promašaj ako ne bude single player, a vidim nema u najavi...:smash:

"First, it’s important to note that The Division is fully playable solo. (“It’s a wonderful single-player game!” Barnard promises.) "

Normalno je da ce to reci, ne zele ljudi da izgube igrace koji bi najradije igrali klasicnu sp kampanju. Da li ce solo moci da se igra ili ne to cemo tek da vidimo, ali izgleda da nece biti moguce potpuno se odvojiti od drugih igraca.

Verovatno neće, ali kakave to veze ima. Primera radi i u COD-u nikad nisi sam pa nešto ne vidim da to nekome smeta???

Problem je ovde veći utoliko što bi tvoj assistant trebalo da bude pametniji od onih koji te prate u COD-u, zbog strategije koja je ovde prisutna kao i raznoraznih spravica koje se mogu u datom trenutku uportebiti. Dakle ja konkretno upravo ovo vidim kao potencijalno najveći izazov i problem koji treba adekvatno rešiti...

Poslednja izmena:
^
Do tada ima da ga pet puta zaboravim.
Wtf? Pa najavili su ga jos 2013 :/.

Za mene je ovo očekivano… Preterano je ovo dobro izgledalo da bi bilo istinito. Igra je prvi put prikazana prošle godine i ja evo zbilja ne mogu da se setim ni jednog next-gen naslova koji je prikazan predthodne godine a da je odmah iskočio na market naredne…

Dakle očekivano. I to sad možda nije toliko ni bitno koliko je bitno da odrade adekvatno osim grafike koja je već sada ok i ostale stvari.

Da li mislite da reakcije na nedostatak prave single player kampanje imaju nesto sa ovim kasnjenjem?

Ako mislis da li je odlozeno zbog pravljenja sp kampanje - ne.

Ocigledno im je i tablet play vazniji od sp-a :S:

Najbolje da će zbog dva i po ćoveka da prave SP kampanju :S:

Da li mislite da reakcije na nedostatak prave single player kampanje imaju nesto sa ovim kasnjenjem?

?
Od samog početka je bilo jasno o kakvom naslovu se radi.
Ovako nešto još nisam video. Ne vidim da ljudi traže singlplejer kampanju u MP pucačinama poput CS-a, ili MMO igrama.
Ovo je odmah najavljeno kao always online, multiplejer naslov. Po svemu sudeći moći će dosta sadržaja da se solira na štetu punog uživanja u igri ali čiste singleplejer kampanje neće biti, offline igranje neće biti moguće. Kraj priče. Deal with it.

Nisam znao da imamo jednog Ubisoft developera među nama.
Svaka čast.

Nazad
Vrh Dno