Šta je novo?

MTS Telekom ADSL

Pre 3 nedelje mi je istekao ugovor za Click 4 paket po ceni Click 1 koji je pre 2god potpisan za 1500 i nesto dinara kao i za IPTV. Ako dobro vidim ukoliko do sutra potpisem novi ugovor dobijam 10mb paket ponovo po istoj ceni u odnosu na ovih 4mb koje sada imam? Da li to zahteva i potpisivanje novog ugovora i za IPTV u isto vreme jer ako moze odvojeno njega bih ostavio bez ugovora dok se ne pojavi neka akcija jer sad ne nude nista za nove korisnike niti za one koji potpisu novi ugovor,sto se tice promocija

Meni ističe ugovor 10.01.2014. Imam Click 4 po ceni tada Click 1 kao ti samo bez IPTV-a, koji sam plaćao 1563 dinara. Reci mi kad ti je istekao ugovor jesi li ti i dalje taj Click 4 plaćao kao Click 1 1500 dinara ili su digli cenu?

Ja ne znam šta će mene da čeka od paketa kad mi istekne ugovor.

Svih 2god a i nakon ugovora cena za Click 4 je ostala 1500din,nikakvog povecanja nije bilo,sad nude 10mb po istoj toj ceni za novi ugovor a istovremeno mi je istekao i IPTV za to nema nikakve promocije pa bih to ostavio da koristim van ugovora,valjda ce se pojaviti nesto u medjuvremenu :D

Hvala na odgovoru. Ja niti imam niti planiram IPTV, samo što je u ugovoru DO 10 MB al biće to OK.

Evo info za one koje zanima,kad isteknu oba ugovora i ADSL i IPTV ne moraju oba da se produze,danas je produzen samo ADSL a IPTV ostaje da se placa kao i do sad van ugovorne obaveze i moze komotno da se ceka neka promocija da se obnovi ugovor i doticna iskoristi.

E sad,posto je prosli ugovor bio u fazonu placate Click 4 po ceni Click 1 za 1500din dobijete 4mb a trenutna promocija kaze da placate Net 10 paket po istoj toj ceni ako obnovite ugovor moje pitanje od juce je bilo logicno da cu opet za iste pare,dakle 1500din sa novim ugovorom dobiti 10mb. Tako rekose i potvrdise i u Telekomu no ne lezi vraze....

Kazu to jeste tako ali trenutno samo za one blizu centrale,dakle za jedne to moze a za jedne ne moze, nemaju kapacitete. Ono sto je ponudjeno sa novim ugovorm je brzina od 5mb iako takav paket zvanicno ne postoji ali to je maksimum koji moze da se ponudi trenutno,dakle povecanje sa 4 na 5mb za iste pare. A na pitanje sta ako ne potpisem sada nista kazu sledeci racun cete onda placati za click4 onih starih 2200din a ne 1500din jer vam je taj ugovor istekao :D i tako stavljen pred svrsen cin ti potpises novi ugovor da ne bi od sledeceg meseca placao za istu stvar 700din vise:)

Њихов најспорији пакет јесте 5/1 за 1.549 уз уговор на две године а ових 10/1 је у промоцији уз исти уговор. То што код тебе не може је вероватно због лоше парице а не због капацитета које сигурно имају осим ако си на неком баш баш истуреном степену. Пошто Телеком ваљда још увек има ону опцију промене брзине, најбоље је пред крај месеца повећати на неку велику па ако ради, знаш колико може. Ако не ради, онда узмеш колико парица може. У сваком случају тих дан-два пред крај месеца неће да кошта много.

Moj drug koristi IPTV + 6MB. Njemu su rekli da ne može da dobije više od 6MB ako koristi i IPTV, a da bi bez IPTV-a mogao deset. On živi čitavih 200-250 metara od pošte. Moje prve komšije su pre par dana dobile paket od 10MB i radi im dobro udaljeni od pošte oko 2Km.

@delija_sever031 Ček bre jel to znači da ću ja od januara da plaćam 2200 za ovaj paket što sad imam Click 4 nemam IPTV?

Moj drug koristi IPTV + 6MB. Njemu su rekli da ne može da dobije više od 6MB ako koristi i IPTV, a da bi bez IPTV-a mogao deset. On živi čitavih 200-250 metara od pošte. Moje prve komšije su pre par dana dobile paket od 10MB i radi im dobro udaljeni od pošte oko 2Km.

@delija_sever031 Ček bre jel to znači da ću ja od januara da plaćam 2200 za ovaj paket što sad imam Click 4 nemam IPTV?

Placas, ja sam se izlozio, ocekivao Targo (uradili vertikalu samo), i placamo od letos 2200, naravno od Targa nema nista i ostaje mi da uradim novi ugovor, a pukao sam preko 4000 RSD zbog njih... (razlika u ceni bez ugovora)...

ja sam na 5/1 za 1999 din B.U.O i sta rekli su da do danas traje akcija jesu li produzili ili ima neka nova?

ja sam na 5/1 za 1999 din B.U.O i sta rekli su da do danas traje akcija jesu li produzili ili ima neka nova?

Ukoliko se za Net brzinu sa dinamičkom IP adresom prijavite do 30. juna očekuju vas u tabeli navedene specijalne promotivne cene.

Požurite i iskoristite ovu izuzetnu povoljnost! Prijavite se na 19818, on-line ili posetite našu najbližu poslovnicu. Promotivne cene važe uz ugovor na 24 meseca

Nastavili ovu akciju do kraja Juna. Ništa brže, bolje, ništa jeftinije do kraja Juna koliko ja vidim. Ko želi na dve godine izvolite. Meni iskreno dug period za vezivanje ugovora sa ovim brzinama. Baš sam se ponadao da će biti nešto lepše od nove godine.

^ ma necu ni ja 2 god. zbog 450 din jedna pljeskavica i cigare.

Aj da napisem jos jednom,imao sam Click 4 po ceni Click 1 zadnje 2god i to je 1500din,uz to sam imao i IPTV paket,oba ugovora su istekla i posto za IPTV ne nude nista pitao sam i rekli su da je ok da se nastavi koristiti van ugovora po istoj ceni kao i do sad i da potpisivanjem ugovora se ne dobija nista,trenutno.Da cekam promocije ako hocu.

Sto se interneta tice receno je da ako ne potpisem novi ugovor placacu umesto 1500din od januara 2200din jer ce mi naplacivati standardnu cenu za Click4 a ako potpisem ugovor,ostajem na 1500din i umesto 4mbita cu imati 5mbita jer sam dalje od 3km od centrale i to je trenutni maksimum da se dobije,inace bi dobio 10mbita kao sto i nude u promociji,ugovor potpisan jer bolje da placam isto a dobijem 5mbita nego da bez razloga dajem 2200 od sada....navodno kada centrala obavi neki update ili sta vec obecano je da ce oni napraviti povecanje do 10mbita,sto sumnjam....

Da ja živim gde ima veći izbor ja bi gledao da izbegnem ugovor ili da promenim operatera. Pošto ovde samo Telekom ADSL ima meni ne znači ništa podpisao ugovor ili ne bolje mi je da manje plaćam. Iza mene su već 2 ugovora po dve godine podpisaću i treći. Samo me interesuje šta će biti u ponudi tada to jest za 10 dana.

Zašto ne uzmete neki od ovih racunara ili tableta koji su u ponudi uz adsl ugovor? Ima bas povoljnih varijanti...

Poslednja izmena:
Ja to nisam video nigde na Telekomovom sajtu, da daju tablete ili racunare uz ADSL. Daj link.

Ja sam vec uzeo pre nove godine preko Telekoma Asus transformer za 19.800din uz net 5 na ugovor za koriscenje ADSL-a 36 meseci.Sada posle nove godine cene su skocile za oko 2000 zbog povecanja PDV-a na racunare ali opet je to extra povoljno.
Ovo je za sada nesto novo sto se tice ADSL-a i zadaje neke nove standarde za sve provajdere koji hoce da distribuiraju ADSL u Srbiji.Kao i za mobilnu mrezu ako hoces da koristis mobolnu mrezu provajder ti daje telefon ili doplatis za neki bolji.
Mislim da je sa ovom ponudom trenutno Telekom oduvao svu konkurenciju i zadao nove standarde.

Ja sam vec uzeo pre nove godine preko Telekoma Asus transformer za 19.800din uz net 5 na ugovor za koriscenje ADSL-a 36 meseci.Sada posle nove godine cene su skocile za oko 2000 zbog povecanja PDV-a na racunare ali opet je to extra povoljno.
Ovo je za sada nesto novo sto se tice ADSL-a i zadaje neke nove standarde za sve provajdere koji hoce da distribuiraju ADSL u Srbiji.Kao i za mobilnu mrezu ako hoces da koristis mobolnu mrezu provajder ti daje telefon ili doplatis za neki bolji.
Mislim da je sa ovom ponudom trenutno Telekom oduvao svu konkurenciju i zadao nove standarde.

Sve je to lepo i divno, imaš dobar uređaj za jeftine pare. Ali nemoj zaboraviti osuđen si naredne 3 godine na 5 Mbit za 1500din. Iskreno se nadam da će VDSL malo da pojeftini za koji mesec pa da budemo (oni koji to mogu) na nekim lepšim brzinama kao što je 50/2 sa prihvatljivom cenom, onda bi i ja potpisao ugovor na 3 god. da mi ne bude žao da moram da guslam 5 Mbit - 36 meseci. U svakom slučaju čekam Jul bez ugovorne obaveze pa bi trebalo već da ponude neke razumne cene čim se otkače ove akcije Net 5 - Net 10.

Još nisam video da je telekom (ili bilo koji provajder) napravio ponudu kojmo će se, kupovinom bundle paketa, uštedeti u odnosu da kupiš sve pojedinačno, jedino se kao "olakšica" može gledati plaćanje na rate pa ne mora da se iskešira ceo iznos odjednom ali da se time uštedi to baš i ne bi rekao, naprotiv...
A da će nešto u srbiji da pojeftini :) šališ se zar ne, nema šanse, zašto bi to radili kad im posao cveta i ovako i imaju sve više i više korisnika! Koliko godina je samo postojao Click 1 paket pa se nisu udostojili da tim korisnicima koji su od starta bili sa njma, daju nešto, popust, veću brzinu... bilo šta, nego su novi korisnici uvek bili u boljoj situaciji, čak neće ni smrdljivi ruter da mi zamene za wifi već sam morao da ga kupim ja i sad ne mogu da ga podesim da radi sa njihovim smrdljivim ruterom...

Poslednja izmena:
Još nisam video da je telekom (ili bilo koji provajder) napravio ponudu kojmo će se, kupovinom bundle paketa, uštedeti u odnosu da kupiš sve pojedinačno, jedino se kao "olakšica" može gledati plaćanje na rate pa ne mora da se iskešira ceo iznos odjednom ali da se time uštedi to baš i ne bi rekao, naprotiv...
Asus MeMO Pad HD 7 za 30e uz net 5 na 2 godine (ili za dinar na 3 godine) nije povoljno?
Kome vece brzine nisu potrebne nema sta da razmislja...

Nisam gledao pojedinosti niti koliko koji od tih tablea koštaju na tržištu ali mi nekako neralno deluje da nešto izađe jeftinije kada se plaća na rate nego kad bi kupio za keš odmah!!!

Nisam gledao pojedinosti niti koliko koji od tih tablea koštaju na tržištu ali mi nekako neralno deluje da nešto izađe jeftinije kada se plaća na rate nego kad bi kupio za keš odmah!!!

Pa transformer nov kosta 40.000 a ako uzimas preko telekoma placas ga oko 19.800 i to na 3 rate i to uz najmanji ADSL paket NET 5 a uz veci paket izasao bi te i jeftinije pa to je stvarno dzabe ja sam moj transformer odmah prodao za 32.000 pa ti vidi jos sam i zaradio neki dinar sto koristim ADSL

Poslednja izmena:
E, u tom slučaju mogu jedno da pitam da li ta ponuda važi i za one koji su podpisali ugovor za Net 10 pre par meseci :)
No, znajući telekom, nema ništa za stare verne korisnike...

Tako je ne vazi za korisnike koji vec imaju potpisan ugovor ali sto je najbitnije odem u poslovnicu i pricam im koju ponudu hocu oni kazu da nema takve ponude i onda ja diplomacki kazem da ako daju meni da sednem na njihovo mesto dokazacu im da grese i onda posle par kuckanja vide da sam upravu :eyebrows: e tada ja nastupim i eto meni povoljnog lap topa a oni mi reklamiraju kao povoljniji internet a onu bolju ponudu i ne gledaju.
Tada ja pozovem sve prijatelje i objasnim da traze umesto povoljnog inerneta tabletet ponudu

Nagradno pitanje glasi, da li moze da se kombinuje popust (prvi veci paket po ceni manjeg), sa uredjajem?

Probao sam ne moze da ucestvujes na dve akcije
sto ce reci za recimo net 10, gubi se 8400 RSD ako se ne uzme popust, a uzima uredjaj po ceni ispod MP, ostaje matematika da li je razlika i dalje dovoljna, cak i za tablet od 3600 RSD to vec izadje u zbiru oko 12 000 RSD....

Jel ovo ok za 20/1? Pitam jer dok sam placao 6/1 imao sam tipa 7.1mbps/1.1mbps :(

I na torentu je pre skidao ~720kbps a sada ne prelazi 1.8mbps a po mojim proracunima bi trebao preko 2 da bije...

Prilozi

• 3204736889.png
    3204736889.png
    30.5 KB · Pregleda: 90
То што си на 6/1 имао 7,1/1,1 није нормално, вероватно претекло од неког speedup који си имао или је неко лоше подесио. Рачунај 85% од брзине која је у имену а ово је отприлике толико.

Verovatno je imao iptv. Ja sam na 6/1 uvek imao ravno 5

Poslednja izmena:
Vrh Dno