star-duster
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.12.2008
- Poena
- 345
Baš o tome se radi. Ne možeš da uzmeš novu promociju dok ti traje stari ugovor. Čim bude istekao ugovor, postaćeš "novi" korisnik i moći ćeš da uzmeš novi ugovor i promociju koja tada bude bila aktuelna.Ja kad sam zvao prosli put, kad je krenula akcija, rekli mi da je to samo za one kojima je istekao ugovor ili nove korisnike, a ja kao korisnik koji imam jos godinu dana do istek ugovora nmgu da potpisem novi sa tom brzinom.
Inače, izgleda da je Telekom podigao cene za neke stare pakete. Ja imam paket od 4mbps, uzet krajem 2012. godine kada sam potpisao dvogodišnji ugovor i dobio tu brzinu po ceni 1,5 mbps, tj. po ceni tadašnjeg najjeftinijeg paketa.
Elem, do prošlog računa mi je sve izlazilo 1558,80 din. sa PDV-om mesečno, a od ovog meseca je 1636,22. Pomislio sam da je menjan PDV, ali sam onda uporedio račune i video da je PDV i ranije bio 20% kao i sada, a da je zapravo Telekom digao osnovicu.
Dakle, ako se uračuna i provizija za banku ili Poštu prilikom plaćanja računa, dolazimo od svote od preko 1700 dinara mesečno za net od 4mbps. Mnogo je.
Čekam da mi istekne ugovor krajem ove godine, pa tražim bolja rešenja.