Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Ma nema tu u principu nista bolje.

Modem ti je isti, tako da nema razloga da menjas, vozi taj i to je to. :)

Želim iz sveg srca da se zahvalim Samsungu na ovako visoko kvalitetnoj plastici.
Znači nosim telefon u kondomu kao što ga je nosio i prethodni vlasnik i stvarno telefon nije imao ni jednu ogrebotinu. Pre oko tri nedelje ga izvadim iz kondoma i odlučim da ću ga koristiti tako golog pošto mu je zadnja strana bas brutalna na izgled.
Ali neeeeee... Samsung nije mislio da se koristi bez kondoma. 'bem im dete drogirano...

ysaqunuh.jpg

eqyrudes.jpg

Poslednja izmena:
Ih ti si odlican... ja moju zadnju stranu ne smijem ni da pogledam... :p

Sad bas planiram da narucim novi back cover. Moj je em izgreban, em pukao na lijevoj strani na dva mjesta.

Ima i kod nas po oglasima da se nadju poklopci. Sad dal su original ili ne to ne znam...Po slikama bih rekao da su OK...

Treba mi mala pomoc... Naime digo sam andorid na 4.3 ovaj zvaniicni sto je pustio MTS, Telenor i ekipa... E sad, treba mi pomoc oko root-ovanja ... ranije sam ga rutovao uz pomoc exynos abuse apk-a ali pomenuti programcic nece da radi na 4.3 :(

Da li ima neki slican programcic koji uspesno root-uje 4.3? :)

Ja sam preko Odina instalirao TWRP i posle toga sa g play super su. Samo lupi na guglu TWRP n7100.

Odradio sam :) Hvala.. E sad imam drugi problem, SU radi i root validatori pokazuju da mi je telefon rutovan, ali aplikacije koje traze root i dalje nece da rade :( Sta moze da zeza?

edit: Pokazuje da je rootovan ali Busy Box mi pokazuje Not found

edit2: reseno, insaltirao sa marketa :)

Poslednja izmena:
Jedno pitanjce. Root-ovao sam telefon na 4.1.2 i kad ga nakacim na KIES ponudi mi updajte (preko OTA MI NE DOZVOLJAVA NARAVNO). Ako ga tako podignem na 4.3 da li ce da "okine" KNOX na 1!?

Hvala. Nekako sam znao ali sam se nadao. Ako mi bude dosadno (sacekacu jos koji bug fix) flasnucu ga preko Odina.

Evo mojih utisaka posle nedelju dana na 4.3. Manje traje batetija, zna da se zakoci kada udjem u imenik na neki kontakt, sporiji je pri ulazku u aplikaciju, toch screen mi ne radi kako treba ..to mi se nije pre desavalo..narocito kad kucam text...sve u svemu razocaran..

ti si jedan od retkih sa takvim utiscima. da nemas neki od romova za nase operatere? oni cesto budu bagoviti, kao nogama da ih prave

Ne..telefon je kupljen preko i simfree je. Update sam uradio kad sam dobio poruku direktno na tel.

Imam verziju koju mi je ponudio tel za update...e sad neznam koja je to verzija.

Ma sve je to moj do mojega. Sprdnja od samsunga. Ja sam se vratio na 4.1.2. Ovaj 4.3 sto se mene tice nije trebao ni da postoji bas kao sto su preskocili 4.2
Svaki update kraca baterija sat screen on na 24h. Dok ostali usavrsuju samsung osakacuje.

Poslednja izmena:
Tako su zeznuli i S2. Lepo je bilo na 4.0.4 i kad su odradili update na 4.1.2 nasilno, shebali su i ono je strašno kako su ga ubogaljili sa baterijom

Koje to 4.3 romove skidate? Ili se zalite na stock?

Sotmax je 4.3 bez mane. Bukvalno. A baterija je vrlo blizu 4.1.1 (6h scr on za 22h-24h)

Koje to 4.3 romove skidate? Ili se zalite na stock?

Sotmax je 4.3 bez mane. Bukvalno. A baterija je vrlo blizu 4.1.1 (6h scr on za 22h-24h)

Isto to mogu da kažem za Ditto Note 3.2 ROM. Uopšte nema želju za drugim ROM-om! Performanse, trajanje baterije, Note 3 funkcije... 4.3 stock ROM možda jeste loš al se to da popraviti :D

Stock rom. Napisao sam ranije da sam dobio ponudu na tel za update kao i uvek kad izadje za evropu i uradio update.

Poslednja izmena:
na s2 4.0.4 +saletov neat je bio pravi pogodak, dok je 4.1.2 srkao bateriju ko hummer benzin. Mislim da samsung namerno ubogalji stariji model da bi se preslo na novi. Zato sam ja odleteo u Lg tabor :)

Nazad
Vrh Dno