Šta je novo?

LG G2

Ne moras. U onom skrivenom settingsu se iskljucuje. 3845#*802#

Pitanje je da li ti imas problema sa fast dormancy ili ne ili ako ne koristis vise od 50% vremena 3G, jer to je vezano za 3G. Ako nemas nemoj da iskljucujes, jer to je ustvari dobra stvar.

Ne moras. U onom skrivenom settingsu se iskljucuje. 3845#*802#

Pitanje je da li ti imas problema sa fast dormancy ili ne ili ako ne koristis vise od 50% vremena 3G, jer to je vezano za 3G. Ako nemas nemoj da iskljucujes, jer to je ustvari dobra stvar.

3G mi je stalno uključen uz wifi pa gde se zadesim :) znam da je dobra stvar.Zanima me da li bi to popravilo nešto vezano za jačinu signala generalno.Pošto Telenor ima slabiju mrežu od MTS-a...makar u mom slučaju.

Ja sam sa ukljucenim fd imao u alarms za jedan dan po 6-7 hiljada wake-ova od strane phone app.
Sad sa iskljucenim nemam ni jedan,ali ne vidim da mi baterija nesto bolje drzi.

Zanima me da li bi to popravilo nešto vezano za jačinu signala generalno.

Fast dormancy nema veze sa jacinom signala, tako da nista ti ne bi popravilo to sto ti hoces :) Mozda da pokusas da flesujes neki drugi modem.

Fast dormancy nema veze sa jacinom signala, tako da nista ti ne bi popravilo to sto ti hoces :) Mozda da pokusas da flesujes neki drugi modem.

Neću za sad ništa da čačkam dok ne vidim kako će funkcionisati telefon :) ipak je ovo Srbija :D
Sad čitam po XDA-u onu temu o Homescreens i oni likovi Z0R i JJ Dredd nisu normalni sa skrinovima :D

Pazi ja isto menjam skoro svakih nedelju, dve, nesto na telefonu, ikone nove, novo sve, ali ono je strasno sta Dred radi. Bas smo pricali nesto i pitam ga kako ga ne mrzi svaki dan da cacka, kaze on sta cu, jesam li na xda ili nisam :d

hehehehe daaa a vidim ni ti nisi ništa bolji :D
Sad ću i ja da krenem da se zevzečim sa ovim..i ode mi i ovo malo slobodnog vremena koje imam!!!

Mogu samo da postavim pitanje oko onih brutalnih ikonica koje lik štancuje! :-O

posto veceras putujem, interesuje me koliko trosi bateriju kad slusas muziku na sluske. sve iskljuceno:data,wifi,led...

Da javim da sam dobio novi telefon u Vipu, touch screen nije bio ispravan, čim se malo zagreje telefon skoro da prestane da reaguje na dodir u donjem levom uglu.

Inače, posle Galaxy (S i S3), sve mi je nekako konfuzno oko ovog telefona, iščitao sam na desetine tema na XDA forumu i našao sam samo jedan način za root (preko adb-a - .bat skripta) a nigde nisam pronašao kako da vratim originalni ROM koji sam dobio uz telefon (Vipov d80210-220-05, koji niko nije okačio u vidu .kdz fajla) i da li je moguće vratiti stock recovery preko LG Mobile Suite-a.

posto veceras putujem, interesuje me koliko trosi bateriju kad slusas muziku na sluske. sve iskljuceno:data,wifi,led...

Ako ne putuješ oko sveta, neće ti se isprazniti baterija. :p
Naravno ako budeš minimalno koristio telefon za bilo šta drugo.

A što ne nosiš punjač?

ma idemo neku varijantu veceras putujemo, sutra obilazak, pa docek i onda oko 2 ujutro povratak. znaci nemam hotel, pa mi je problem za punjenje

Pa onda gledaj da bude što manje slika, pogotovo ako budeš morao koristiti blic (a hoćeš) - to cedi bateriju.

Ti se sprdas ali ovo je jedan od telefona koji bih mogao preporuciti bilo kome bez da ga zeznem. ;)

Ko ne voki stock, root, moze da odradi deodex i xposed instalira i to je to. Fabricki sistem radi najbolje. :)

Ma sta on zna, ne vidi dalje od onog praznog Nexusa :)

Nazad
Vrh Dno