Šta je novo?

LG G2

naravno da tih notes futrola ima i kod nas...samo treba malo pretrage ;)
A što se tiče silikona za 400 kinti,meni ok...radi posao za koji je namenjena...ne grebe se telefon,ne oštećuje ga i fino izgleda. Meni dovoljno dok se ne odlučim za dual armor...

Imas po oglasim raznih quick case,ja sam imao rock excel,uzeo na kupujemprodajem,na oko izgledala odlicno,medjutim magnet nije radio i plastika ispucala po coskovima posle 4 dana pa sam je bacio,los kvalitet!Sad ima po oglasi nillkin fresh i nekih no name,original jedino preko neta da se naruci...

Mene i dalje grebe Spigen, samo da se prelomnim koju da uzmem.

I šta bi na kraju za taj update?Ima li ga ko na mrežama?

Ja ga nisam još povezao na PC :D

Evo ja da prijavim iGo Primo radi sasvim ok....

citam na xda sta javaljaju ovi iz koreje za 4.4. ladno lg nije stavio art opciju.. nije to neka velika stvar,ali je opet cudno

Još da pročitaš i drugi deo, ovako samo širiš dezinformacije :)

Inače dok taj art postane default tad ću ja već imati neki G6H12, koji će imati u sebi art.

A što ne bi radio ok?

Dobro, aj se sad istresi na čoveka što je napisao jednu rečenicu, super si.

Ja sam inače prošao tj prolazim pakao sa opravkom mog polupanca. Vratio sam ga kao preko vipa na reklamaciju (mada sam znao šta će da kažu, al barem ga nisam odneo sam), ova zove kaže opravka toliko i toliko, moraju da šalju u zvanični servis. Posle DVE NEDELJE dobijam sms "čeka se zamenski deo za vaš telefon, nadamo se da će stići u RAZUMNOM roku". Bio petak, ja zovem da ih dobijem, ništa. U ponedeljak ih zovem bukvalno 100+ puta, NAMERNO neće da se jave. Znači zvoni, pa nedostupno, dakle radi linija. Neće da se javi ološ. Javila mi se u POLA 6. Prvo sam joj rekao, citiram: "PRvo, jako sam vam zahvalan što ste mi pružili privilegiju javljanja na telefon, pošto sam vas okrenuo oko 150 puta, jako lepo sa vaše strane, zahvalan sam". Dalje, kada sam pitaš što čekam 2 nedelje i što mi tek sada šalju poruku, rekla je "poslaću mail pa vam javljam". Tražio sam broj ali mi NE DA. To je bilo u ponedeljak, sutra me zvala, kao "biće do kraja nedelje" - nije bilo. Dakle, garant je neki ****** zaboravio da pošalje telefon i Begrama u zvanični servis, zato se verovatno nisu ni javljali. I sav taj sex da bi ja njima platio 21400 dinara za deo koji može da se nađe 100+$. Stoka nesposobna.

Poslednja izmena:
@ MarcusS
O kakvom istresanju ti pričaš, da nisi možda telepata, u kojem delu jednog običnog pitanja to piše što ti nagoveštavaš. Ovde smo da pomognemo, zar ne, a ne da izbacujemo svoje frustracije.
Pitao sam zato, jer sam instalirao iGO na mnoge telefone (prijateljima i poznanicima s posla),pa tako i na ovaj čim sam kupio pre dva meseca i poprilično se razumem u. S toga sam mislio, ako je negde bio zapeo, šta je bio problem. Ništa drugo

A što se tiče rezolucija, sve je pokriveno (prilagođeno), tako da sve šljaka normalno (ako imaš odgovarajući deo apk. skins, branding i sys.txt), ostali deo je za sve isti.

Poslednja izmena:
Kaceni su screenovi u ovoj temi vise puta, izmedju ostalih i ja sam okacio, dakle zna se da radi Igo bez problema. Bas je tema pocela da se prezvakava (nisam siguran da postoji ova rec :d ) vise puta :)

ja sam pomenuo iGO zbog toga što sam rekao da može da se prebaci iGO sa S3 na G2 uz promenu apk fajla za rezoluciju...aaa dali su mi info da neće moći...ništa više :)

Pa ovaj telefon je komedija, dva dana ne stavljam na punjac, sync 3g/wifi non stop, znaci uzivanje. I sve radi :D

@ MarcusS
Ovde smo da pomognemo, zar ne, a ne da izbacujemo svoje frustracije.
Pitao sam zato, jer sam instalirao iGO na mnoge telefone (prijateljima i poznanicima s posla),pa tako i na ovaj čim sam kupio pre dva meseca i poprilično se razumem u. S toga sam mislio, ako je negde bio zapeo, šta je bio problem. Ništa drugo

Pa baš zato što smo tu da pomognemo, dečko je lepo dao informaciju da oko toga sve radi ok, meni je delovalo pitanje u fazonu "a što ne bi radilo, šta lupaš".

Npr, kada sam uzeo S3, znam da je bilo akanje sa nekim verzijama navigacije, nije se video status bar i sl, dakle nije da je njegovo obaveštenje baš beskorisno. Ali sorry, očigledno nesporazum.

Blago tebi, ja jos nisam uspeo preko dan da izguram :)(tacnije, ostane dvadesetak procenata uvece al ga ipak stavim na punjac da bude spreman za ujutru), a igrice ne igram uopste :-(

FastDormancy si iskljucio?

FastDormancy si iskljucio?

Ma jesam, al stalno menjam sisteme... Probao sam sve sa XDA :), i evo od jutros vratio G Flex ROM, i planiram da ostanem na njemu jer nisam video fluidniji i brzi, a tek lepsi od njega. Valjda cu i ja da vidim famoznu brojku od 2d ;-).

Vrh Dno