Šta je novo?

LG G2

Bar imaš izbor ;)

y6a8ahus.jpg

jybeqe3e.jpg

6ude4aje.jpg

Znacu fon je ludnica, nisam mu gasio od juce ni 3g ni wifi, osvetljenje na 65%... Koje uzivanje :)

Poslednja izmena od urednika:
Auuu koji rezultati, fon je za svaku pohvalu! Ovi sa mreza se odmah rasprodaju na benchu :)

Znaci nisam sladje potrosio novac na mobilni zadnjih par godina, od drugog nexusa na ovamo. A bilo ih je vazda :)

Neka iskljuci u podesavanjima noice cancellation,onda ce biti bolje.

Mislim da se automatski dobija 220-05, posto ja kad sam flesovao custom isto sam dobio kao sto sam i imao.

Mts kartica je u telefonu, tako da nisam baš siguran u to. Odakle bi mogao da povuče 220-05 (kod za Vip mrežu) osim iz rom-a.

Da li je sigurna (moguća) sledeća varijanta:

1. ubacivanje TWRP-a
2. Nandroid backup rom-a
3. Instalacija AOSP rom-a (CM ili sl.)
4. Restore nandroid backup-a
5. Upgrade recovery preko LG Mobile Support Tool-a (da li on vraća stock recovery?)

Da li će posle svega ovoga na telefonu biti stock rom sa stock recovery-jem?

Verujem da je slično i sa ostalim novijim LG telefona, pa ako je neko vraćao originalni stock rom, zahvalan bih bio na odgovoru.

ja bi' rekao da mikrofon na tom telefonu nije nesto.... slabo cujem sagovornika koji ga poseduje! Mada kad je drugar prebacio na CM11 cini mi se da je bolje bilo.... problem je sto se cuje neki eho.. kao sto je bio problem kod nekih samsunga

Neka iskljuci u podesavanjima noice cancellation,onda ce biti bolje.

Nema veze noise cancellation sa tim. To je bug kod nekih telefona. Evropski nemaju dodatan mikrofon za noise cancel, a USA imaju, pa AOSP romovi imaju kod njih problem.

Slika http://prntscr.com/2ebp9p

E sad je problem sto se prave multi variant kerneli da bi ugodili i EU i USA i Korea modelima, pa onda neke pogadja neki bug, a neke ne.

Poslednja izmena:
A sta je ovo na vrhu telefona,mislim na nase modele.Nije valjda primarni mikrofon stavljen gore?
desu3aqe.jpg
I na gsmarena kazu da ima dedicated mic za noise cancellation,

Poslednja izmena od urednika:
Mi imamo dole i gore, a oni imaju taj treci mikrofon.

Pa taj gornji je za noise canc,taj nazad je valjda za video zapis.

Nemamo mi to. Taj gornji je za stereo da imamo u video snimanju. Vidiš da ni u opcijama u phone settings nema voice cancellation ;)

A sta je onaj voice enchacements u phone settings?
To je neki softverski pokusaj da se poboljsa kvalitet?:)

Pa vidis da kaže "so you can hear more clearly" a ne piše "so they can hear you more clearly" ;)

Je l' nekome reaguje touch kad se dodiruje noktom? Meni uopšte ne reaguje, čak u jednom delu ekrana na jagodicu reaguje svaki drugi put.

Pa naravno da ne reaguje na nokat, nije to rezistivni ekran kao na 5xxx nokijama pa da možeš nabadaš po ekranu bilo čime :D

Ja uvek imam losije rezultate baterije od ostalih. Kad imam 128 aplikacija instalirano, A redovno ne koristim sve, al kao zatrebace.

dosta zavisi i od toga kakva ti je mreza.. mozda nisu krive apk :D

dobra je na oko...ali moje iskustvo sa tim hard sheld-ovima je loše.Na delovima gripa shild-a i telefona se ljušti boja ili se prave risevi.Tako da ta futrola više ošteti tel nego što ga sačuva.Za sad moj glas ide ili ubogim silikonima ili onim Spigen armor stvarčicama ili sličnima...

Ja zato nisam ni skinuo folije sa strane ttelefona :). Mnogo lepo lezi, so steta sto nema odozgo i odozdo zastitu, al od silikona je mnogo bolja.

Evo da se zapljunem ovde kao novi vlasnik G2 od 32 Gb...

Telefon je prava zver, baš kao što sam i očekivao, jedino još da mi neko kaže može li se jedan od soft button-a podesiti da otvara recent apps...

Ne moze,samo duzi pritisak na home.

paaaa zar to nije home dugme..kad se duže drži?

Kako bre napraviše takve soft button - mnogo više mi se sviđaju ovi koje imam na Nexus 7.

Meni su bolji ovi,uvek mi je frka kad spustam not. bar na velikim telefonima da mi ne ljusnu na pod,ovako sam miran sto se toga tice.

Ala ti je argument, pa imaš u svakom krštenom launcheru da podesiš swype down bilo gde da ti spusti notifikacije :)
Držanje je uvek bilo glupo rešenje, tu je jedino HTC otišao korak dalje u gluposti sa njihovim akrobacijama sa 2 dugmeta.

Mada svakako ima valjda onaj xposed mod za softkeys pa dobiješ i recents?

Ne znam da li radi taj xposed modul,probacu pa cu javiti.
3rd party launcher ne dolazi u obzir jer gubim dt2w a i nije los generalno ovaj lg-jev:)

2w ili 2s? 2w ne bi trebalo da ima veze sa launcherom, a 2s se lako namesti preko screen off and lock + nova prime gesture (npr) :)

Nazad
Vrh Dno