Šta je novo?

LG G2

Mislim da nije samo kao tema jer čovek kaže:
This Rom is based on Flex D958-10b,it have been tested on D802&F320 and works well!
U svakom slučaju flešnuću sigurno, samo da dobijemmalo više slobodnog vremena .

Pa sem te teme nove i nema razlike u opcijama sa G2. Mozes flesnuti i na obican G2 splitscreen, tako da nije to meni nesto. Neverujem da je optimizovan tako dobro kao stock ROM.

Sve funkcioniše za sada. Mogu da primetim da radi fluidnije od stock-a. Ja cu da fleksujem malo, mnogo mi se dopada :)

Jel to uskoro januar ili ovih dana?:)

Pa to root i xposed. The end :)

da li sa xposed moze da se menja ona gej boja koju su stavili za signal ,wi fije itd.. ? i da li moze na nav bar da se stavi 5 komandi i to sve sa custom bojama i ikonicama ?

Ne znam. Kad kupiš probaj :p

jao.. mojne sada da zapocnem novu spansku seriju :D

Pa ako te ne zanima, šta se onda raspitujes? :)

pa zanima me.. toliko se hvali taj xposed pa rekao da vidim da li stvarno ima nekih korisnih podesavanja,kad ono medjutim.. :)

E pa to pitaš u aplikacijama ako te zanima xposed, ovo je G2 tema :p

Inače ima preko 120 modula, tako da i ono što ti ne treba ima.

Ne treba ti xposed za menjanje status bara, imaš kit kat zip da flesujes I gotovo.

A za navbar ima ona aplikacija, ne mogu da se setim sad i sa njom menjaš sve. Ne moraš xposed I module uopšte da koristiš.

Softkeyz

Zna li se mozda da li ce u nekom od sledecih update-ova biti omoguceno snimanje 4k videa? Cini mi se da postoje sve predispozicije, ili gresim?

Teško da će LG to omogućiti, jedino ako neki developeri nešto zbudže.

Mislim da na g flex romu za nas g2 ima opcija 4k snimanja,ali nemojte me drzati za rec,mozda sam pogresno procitao.
Inace,sad sam probao dva g flex roma i sem malo vizuelnih promena nista specijalno se ne razlikuje od stock g2 roma.
A ono sto mi se ne dopada je nepravilan resize home screen-a pa su ikone i widgeti nabijeni uz levu stranu ekrana i baterija koja losije deluje nego na stock romu.

To ti je kad nećeš da me slušaš :p

Sta cu,morao sam sam da probam :)
Sreca pa je tu nandroid i furam dalje po starom :)

The LG G3 and the wearable accessories are expected to be unveiled in February at MWC 2014 in Barcelona.

molim.. ? 6 meseci posle g2.. ovi su zeznuli i samsung :D

Gledam neke video semplove po netu i na mnogima ima frame drop-a, iliti seckanja. Nisam siguran da su to nedostajući frejmovi, tako mi izgleda. Da li je moguće podesiti kameru da video bude "glatkiji", makar po cenu kvaliteta, rešava li to ovaj mod sa xda?

Da li se ekstenzija 220-05 u verziji softvera automatski generiše (d80210b-220-05) ili je zaista različita verzija softvera za Vip mrežu od npr. ostalih evropskih?
Online sam našao samo kdz-ove bez ove 220-05 ekstenzije, a želeo bih da imam originalni stock backup za svaki slučaj pre flešovanja TWRP-a.

Da li moguće uraditi backup u kdz format nekako?

Mislim da se automatski dobija 220-05, posto ja kad sam flesovao custom isto sam dobio kao sto sam i imao.

Ne moze default izgleda, stalno vraca na phone. Pre nego sto sacuvas moras da menjas tamo onu prvu stavku da ti stavlja na Gmail.

Tako sam i radio do sada, ali reko nije valjda da tako trivijalnu stvar nije moguce podesiti.. Makar popup pa da biram gde cu. Android je jako prilagodljiv, they said :smash:

Nazad
Vrh Dno