Da, na 426000, 0x 14, samo što meni javlja naziv kanala IKOM INFO.Mislim da je 426000 Khz. ako sam dobro video, ne znam gde to da pronadjem.
ili je ovo http://www.ikomline.net/info/detalji.php?news_id=200
Da, na 426000, 0x 14, samo što meni javlja naziv kanala IKOM INFO.Mislim da je 426000 Khz. ako sam dobro video, ne znam gde to da pronadjem.
ili je ovo http://www.ikomline.net/info/detalji.php?news_id=200
probaj ponovo da skeniras sve kanala, tako se kod mene pojavio.
Pa piše na sajtu, kanali su označeni sa DIGITAL +Bravo, tacno sam se ponadao, haha. Jel zna neko sta ce biti u digitalna plus paketu?
Kod mene rade na Flat 3 paketu (osim GINX kanala, piše mi da je kodiran).Digitalna plus ce da budu Rai 1,2,3, TV5, TVE, Pro Sieben, RTRS, HRT 3 i slicno. Ko nije primetio, ukinuli su nam te kanale. 🙂
Kod mene je 1Mb/s, ne znam kod drugih 🙂Koliki je upload na Flat 3?
Kod mene rade na Flat 3 paketu (osim GINX kanala, piše mi da je kodiran).
Kod mene je 1Mb/s, ne znam kod drugih 🙂
Za video poziv Skajpu je dosta 128Mb/s dok za viši kvalitet do 500Mb/s završava posao. Ja retko koristim Skajp ali nemam problema. Više koristim FaceTime na Meku i radi savršeno.Imam paket 4. Upload je katastrofa. Stvarno mi nije jasno dokle više. Prosto me je sramota kad uključim Skype.
Hvala na pojasnjenju, tako sam i mislio, ali ja ne znam zasto Philips 32PFL4258H/12 ne pronalazi digitalne kanale, cak sam I conax ubacio iz drugog tv-a. Ali opet nista. Gde gresim?
Ne treba Conax za pretragu. Probaj ručno, evo ti parametri:Hvala na pojasnjenju, tako sam i mislio, ali ja ne znam zasto Philips 32PFL4258H/12 ne pronalazi digitalne kanale, cak sam I conax ubacio iz drugog tv-a. Ali opet nista. Gde gresim?
U Srbiji zvanično ne postoji definisan opseg digitalnih frekvencija i kanala kablovske TV pa proizvođač ne uključuje tu opciju ako izabereš Srbiju. Zato biraš "na foru" onu zemlju gde to radi 🙂 Nemačka, Finska, Švedska i ostalo napredno zapadno i severno carstvo 🙂Hvala obojici na pomoci 🙂 Promenio sam zemlju na Germany i pronašao je sve kanale, jer na Srbistanu nije. Od sada ja zivim u Svabiji 😀
Mislim da ne može, makar sa onim primercima sa kojima sam se ja sretao. Meni na LH5000 uopšte nema slova sa dijakriticama, kao da je izbačeno slovo iz reči ali to je zato što mi stoji na zemlji "Finska" da bih imao opciju za digitalnu TV. Na LS seriji su mi kuke i kvake.Moj prijatelj je kupio LG tv iz 2013god, medjutim na digitalnim kanalima ne ispisuje noramalno EPG naša slova čćšđ, da li je ovo moguće u podešavanjima podesiti, da radi normalno? Pokušavao sam sa promenom jezika, zemlje, ali nije uspelo. Ja imam isto LG ali na SBB-u, i normalno mi ispisuje EPG.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari