Ide i domaći sport u 1080i.
Sad upravo ide domaći mali fudbal i sd je slika, ali verovatno to važi za neđto zanimljivije, tipa fudbal, košarka, derbiji, dejvis kup itd.
Sve u svemu, bolje išta nego ništa.
Pa ako je History, teško da ima nešto u HD 🙂Ne gledam televiziju, filmove i serije skidam tako da mi ni HBO i slicno ne treba, ono sto ni zaista voleo da imam u HDu su National Geographic, Animal Planet, History etc
Pa ako je History, teško da ima nešto u HD 🙂
Nisi jedini,kod svih je izgleda tako.Da li moze da se gleda Rts HD preko Kaon-a imam ton ali nema slika ???
Pa nemam, nego su mi zadnji zvučnici bežični i isključeni su, nisu uvek utaknuti u struju. Pa zato prvo pročitam šta piše na pojačalu da znam da li da ih uključujem ili ne.I ja gledam tekmu i prezadovoljan sam sa slikom.
Nema šta da čitaš šta piše na pojačalu. Poenta je da li imaš 5.1 zvuk ili nemaš?
Ne pise koji je koji tuner. Pokusavam da preko Digital Device sofvera(tv tunera) nadjem nesto ali ima setovanja 10000. Preko Media plejera iz Win7 nije bas zainteresovan da saradjuje. Nisam imao filter na grani ka tv karti pa sam sad stavio da vidim da li ce da bude bolje..Vidim ima 2 RF ulaza, da nisi gurnuo u T umesto u C?

Upravo gledam Ligu šampiona na RTS HD i vidim da u gornjem desnom uglu stoji 5.1. Uključim pojačalo koji je optikom spojeno sa LG TV i na pojačalu piše STEREO!!! Je li to nešto IKOM šićari na zvuku, daje nam polovičan doživljaj? Nikada nisam imao priliku da vidim na pojačalu sa TV nešto više od Stereo izlaza ali su takvi kanali, pretpostavljam da je sve ispravno povezano?
I ja gledam tekmu i prezadovoljan sam sa slikom.
Nema šta da čitaš šta piše na pojačalu. Poenta je da li imaš 5.1 zvuk ili nemaš?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari