Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

ok, ja vas malo procitao sinoc na poslu, pustio masine i od jutros imam 110000 ovih bakrenjaka, jedno pitanje PROGNOZE oko ove valute?????
menjati, ne menjati odmah???

Ja 80% menjam, 20% ću da sačuvam. Ako i propadne tih 20% nije mi žao.

Transakcije su veoma brze, sa pool-a na onu jedinu menjačnicu (one druge lopove neću ni da pominjem :p), a najbolje u svemu je to da je on veoma isplativ za sada.

Ja 80% menjam, 20% ću da sačuvam. Ako i propadne tih 20% nije mi žao.

Transakcije su veoma brze, sa pool-a na onu jedinu menjačnicu (one druge lopove neću ni da pominjem :p), a najbolje u svemu je to da je on veoma isplativ za sada.

necu da ti solim pamet, ali zar ti nije onda bolje da menjas kolicinu koju bi zaradio da kopas LTC, a ostalo da cuvas?

ima li pool-a da nije pod DDoS.......... ovo je neverovatno, svaki na kojem krenem da kopam pocne da brljavi nakon sat vremena................ o jeb........ ti posao

upravo sam hteo da pitam isto :S kopam na cryptvalley ali prvo je bilo 960 valid share sada 700ish, ispravka 200

ja sam ga batalio bas zbog toga, pocne da kppa i utuli

necu da ti solim pamet, ali zar ti nije onda bolje da menjas kolicinu koju bi zaradio da kopas LTC, a ostalo da cuvas?

U pravu si, međutim, volim da sam načisto odmah i sad. :)

Dovoljno dugo "kopam" razne valute i iz predhodnih iskustava znam da ako ne zameniš kad treba, onda nećeš nikada. Ovih 20% meni je dovoljno da se dobro "oparim" ako ovo dosegne vrednost na 3. decimalu.

Kazu da se tu niko nije nakopao ;) sad koliko je tacno, neam pojma nisam ni probao..

Btw Cryptsy mi ne pusta 10k kerica, lopovi ! ;P

Kazu da se tu niko nije nakopao ;) sad koliko je tacno, neam pojma nisam ni probao..

Btw Cryptsy mi ne pusta 10k kerica, lopovi ! ;P

Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

a sto se tice Cryptsy jese ceka se duze ali imak prolazi ali to je bilo i za ocekivati posto uglavnom svaki trade ide preko njih za kerice ;)

a sutra 1000 = 1LTC :D

Sta raditi u toj situaciji sa kericima ? cekati pa menjati ili samo cekati i cuvati ? :p

Ne znam bas oko eksperimentisanja sa tim shit coinima, par puta sam se prebacivao na gold coin, kopa kopa pa pukne pool, kopa pa pukne berza ili izbaci coin iz trade-a, kopa pa ne isplacuje, kopa pa 90% stale/invalid... za*ebi, podesim ujutru sve, radi 2h, odem na posao i vidim u 11 ujutru da masine prave 0 khs a srču struju...

Mozda da probam ono sto je neko vec predlozio, kupim ltc u iznosu koji bi inace izrudario dnevno a to je 0,4. Ostalo da cuvam i cekam..

Ne znam bas oko eksperimentisanja sa tim shit coinima, par puta sam se prebacivao na gold coin, kopa kopa pa pukne pool, kopa pa pukne berza ili izbaci coin iz trade-a, kopa pa ne isplacuje, kopa pa 90% stale/invalid... za*ebi, podesim ujutru sve, radi 2h, odem na posao i vidim u 11 ujutru da masine prave 0 khs a srču struju...

Od Marta meseca baratam sa Alt (sh*t) coinima i jedino sto mogu reci da je isplativo jeste da se isti pocne rudariti od prvog dana. Cim se nakupi neka kolicina, istresti kad dodje na prvu vecu berzu i to je to.

A ovako menjati sa ltc-a na dgc, ftc itd se ne isplati jer je to samo trenutno. Dok ti ne prebacis masinu i ne izrudaris cisto nesto malo, cena se vrati na staru vrednost (koja je manje isplativija od LTC) i onda shvatis da je to bio Pump koji si mogao iskoristiti jedino ako si na vreme izrudario neku svotu.

Tako je i sa DOGE. U pocetku je imao ogroman Peak koji doduse nisu svi mogli iskoristit, ali jos nija kasno. Tek se pojavio na coinwarz i posto je vodeci na listi, ocekujem da diff skoci i da ga prihvati jos koja berza. Tu ce biti jos par pumpanja sigurno.

Recimo ja cekam 0.000005BTC/DOGE i prodati pola steka. Za mene puna kapa buduci da sam ga rudario nepunih dva dana.

Tesko da ti bilo ko moze dati ikakav racionalan savet u vezi shit coin-a.

Ali moj bi bio, prodaj min 80% sto pre i ne budi preterano alav inace ces ostati i bez toga. :p

Los savet, barem iz iskustva...

Sada kada je skakao LTC skakali su i altovi i to mnogo puta vise... tako da onaj ko je umesto LTC-a kopao neke altove mogao je mnooogo vise da zaradi. Znaci, nema pravila.

Uglavnom, kopajte altove kada je mali diff i samo stekajte, doci ce taj dan kada ce se to naplatiti za par desetina LTC-ova (da ne kazem BTC-ova :D )

Ovde se ne radi o altovima koji su nastali pre 7-8 meseci, nego o Altovima koji su nastali skoro i koji apsolutne ne prate trend rasta Litecoina i Bitcoina, jer su isuvise slabi za to i oni sto investiraju u jace valute njih ni ne gledaju.

Nazad
Vrh Dno