Toso sta bi sinoc, nesto ti nije islo na serveru gde samo pogledas nekog i on padne :d![]()
Odustao sam baš zbog toga doslo mi da uradim uninstal momentalno. Pogadjam ali umesto da taj padne padnem ja upm
Nije se to desavalo, pricam o team kill-ovima, vidim tamo su te proklinjali u chatu :d Kasno se pojavi plavo/zeleno iznad glave, i ubijes svog, al dobro ti si navikao
Jer ste nekad posumljali daje do vaseg interneta? Sta kaze pingtest.
Nismo posumLJali jer mi je dobar ping u igri i van nje![]()
Mislio sam na onaj paket loss i ostalo , jel jeto najsumljivije ,,
Nema packet loss. Jel` toliko tesko da se poveruje da postoji taj problem ili je paljenje na kurblu u pitanju?![]()
eo kad je tolko pun srbski server moram ija zbracom da dodjem da igram i da se zabavljamo i da pucamo i da timski podelimo muku i radosti i kilove ni****tno kakocemo bitno da smo nasi pa ce sve biti nasvom mestu ni timkillovi nam nece smetati toliko jer samo mogu biti od srca zato braco dajte adresu tog servera i dodajte me u friend listu a ako hocete mozete i samnom u moj tim samo kopirajte logo mog tima i stavite kod sebe u profil bez obzira kakvi ste igraci dobri ili losi bitno da ste srcani http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/NadaMacura/stats/933078174/pc/
Ali KD 3.71. Ne znam odakle da pocnem sa pitanjima, a da ne opsujemZnam da je apsolutno neizvodljivo ako ides ka objektivama, postavljanje/defusiranje u Rush-u da ne pominjem..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari