Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ja cekam da stigne kontigent extendera iz kine, ima da se oparim izgleda hahahhaha :) :)

Sad kad smo vec kod promena napona,da li moze neko ko ima gigabyte R9 280x da mi kaze da li moze da se menja napon ili ne?
Niko do sad konkretno nije odgovorio za ovu karticu. Da li se isplati uzimati je ili ne?

sibni na pm gde ima, uzecu jedan test komad pa javljam

Dajte bacite koja podesavanja za 280X, treba sl nedelje da mi stigne Gigabyte-ova (*** bila samo ta), da vidimo sta moze :)

I13, GPU threads 2, TC 8192, Vectors 1, W256, taktovi na def. naponu 1080/1500 za 730-40kh/s ili 1020/1465 na 1,043V za 700kh/s i 70W manu potrosnju po karti.

meni kao sutra treba da stigne r9 290, posle celog jutra nasao sam jednu jedinu slobodnu karticu, ne secam se gde vise jer sam sve firme zvao,

ali kao po obicaju emmi retardi gde sam narucio plocu i procesor, i gde pise isporuka za 2 dana na sve komponente koje sam narucio nemaju nameru da salju, novac sam uplatio na racun tako da ih boli tuki, sutra ide mail iznapusavanja

meni kao sutra treba da stigne r9 290, posle celog jutra nasao sam jednu jedinu slobodnu karticu, ne secam se gde vise jer sam sve firme zvao,

ali kao po obicaju emmi retardi gde sam narucio plocu i procesor, i gde pise isporuka za 2 dana na sve komponente koje sam narucio nemaju nameru da salju, novac sam uplatio na racun tako da ih boli tuki, sutra ide mail iznapusavanja

Je l' si morao da im platis unapred,nije moglo pouzecem ? Da je pouzecem nebi se tako zezali.. :smack:

I13, GPU threads 2, TC 8192, Vectors 1, W256, taktovi na def. naponu 1080/1500 za 730-40kh/s ili 1020/1465 na 1,043V za 700kh/s i 70W manu potrosnju po karti.
Meni realno nije bitna potrosnja, bitne su mi maksimalne performanse :p

pozdrav!planiram da se upustim u mining,pa mi je potrebno par odgovora :)....ram memorija mi je 2gb..hocu da pazarim asus 7950 i napajanje 550W znaci 400€..prvenstveno mi je bitno da povratim kintu a posle sta bude...ali je problem sta posle kada povezem sve to..skinuo sam ovaj wallet ali mi nije jasno preko cega se kopa,sta jos trebam da skinem?:)
Hvala

u monitoru sam prekjuce narucio delove sve ful sve moze placam pouzecem, stigo mi sipak, ovde aj reko uplatio sam vide da sam ozbiljan qrcina, e da sam znao cenio bi rig 6k a ne 3.9k

pozdrav!planiram da se upustim u mining,pa mi je potrebno par odgovora :)....ram memorija mi je 2gb..hocu da pazarim asus 7950 i napajanje 550W znaci 400€..prvenstveno mi je bitno da povratim kintu a posle sta bude...ali je problem sta posle kada povezem sve to..skinuo sam ovaj wallet ali mi nije jasno preko cega se kopa,sta jos trebam da skinem?:)
Hvala

skines guiminer scrypt v0.04, odes recimo na coinotron.com, registrujes se, zatim pocnes da rudaris. Posle ces se vec snaci. LTC menjas za BTC na BTC-E ili na nekoj drugoj berzi.

u monitoru sam prekjuce narucio delove sve ful sve moze placam pouzecem, stigo mi sipak, ovde aj reko uplatio sam vide da sam ozbiljan qrcina, e da sam znao cenio bi rig 6k a ne 3.9k

Da ne sviram i ne mracim, ali i monitor i emmi su mi uvek slali robu odmah. Marta kada je bila nestasica kupio sam 6 komada 7950 u emmi i posle par dana zvao za jos 6. Nisu imali, ali prva tura od 30 komada cim je stigla, proslo je samo nekoliko dana, zvao me je covek da potvrdim narudzbinu. Rekao mi da su sve rezervisane, pa moram sada da potvrdim. Odmah sam platio i dobio ih sutra. Mislim da te samo bije maler.

Poslednja izmena:
***, najgore sto kaze covek u monitoru samo licno, ja objasnim da ne mogu da dodjem da mogu da uplatim na racun on kao ne bi tako jer treba da prodje vreme dok ne legne uplata najbolje pouzecem, onda mu kazem salji, kaze vazi saljem odmah sutra su kod tebe

Mozda ti i stigne, da li si ih zvao da proveris? Ja sam narucio napajanje ,plocu i proc, pa se to nesto oteglo sa sutra na prekosutra ! Nije da branim monitor ali mozda dodje. zovi

Ne brini, odrukali su te vec sa foruma... Ti prodajes rigove papreno a posle kupujes nove po regularnoj ceni. Recimo da se to nekima sigurno ne svidja i da ces u dosta radnji proci isto tako ;)

verovatno, stavio popodne buy order na 30$, sad me znam koja je cena

znam, bez frke, nek padne da kupim i ja :D

ok fala za info, kad odem preko fona izbacuje slova sa tri tacke verov preopterecenje

Nazad
Vrh Dno