Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Veoma bitna razlika, ali zbog slabog procesora radice ti bez greske ;)

Čula Žaba potkivaju se konji pa i ona digla nogu.. :crash:

Ko prodaje litecoin-e,hteo bih da kupim par komada,ali da je pouzdan i da me ne za****?

Kod njega je LTC vec na 100$ :-D

Kakva sam ja budala,pre 20 dana sam hteo za 150e da kupim ltc-e tad sam oko 20ak komada mogao da uzmem,a sad mogu da obrisem dupe sa tih 150e. :D

Gigabyt 280x vs Asus DC2T 280x??

Asus.

Samo ni jednu neces naci. ;)

Gde si nasao Asus-a leba ti? ~10 dana unazad ih je nemoguce naci...

Da nije tužno bili bi smešno :)
Pitaj ih koje su šanse da ako naručiš dobiješ pre nove godine... Meni su rekli jako teško, a pošto kod nas svi počinju da normalno rade tek polovinom januara razmisli kolko ćeš morati čekati i dal će te i veći pdv zakačiti :-(

u Srbiji nista ne funkcionishe do 15.og Januara ;(

a to ako bog da tj ako vec nemas u rukama nista od toga, videces :( nazalost ja na tri mesta rezervisao kartice na isti nacin i prestao da verujem da ce uopste doci pre sredine Januara tuzno ali istinito (BTW dva od ta tri mesta su na 'izvoru' a ne od prodavaca koji se jave pa tamo negde upishu u svoju listu) ali kako izgleda tesko da ce to biti jer su rekli Ponedeljak a sada jos jedno 10ak dana i to mozda tako da nista od toga

:smash:

Poslednja izmena:
Nije valjda da cu pokupovane i ove najskuplje tipa R290 I R290X?

Jel ima bar 7990 na stanju? :) meni bi i ona kao jedna radila posao, posto mi treba za yacoin...

i 270x i 280x i 7970 i sve ostale nista nema :) prazno
napajanja i grafika nema

Ako nekome znaci, mene su juce zvali iz PCPractic-a za narudzbinu koju sam uradio pre nekoliko dana online, za ovu Sapphire 280x sto ide sa BF4, kazu ceka vas kartica u shop-u. Ja sam u medjuvremenu vec kupio sta sam hteo, pa mi sam im rekao da mi ne treba, ali moguce je da imaju nesto na stanju.

nije manje pogotovo ne 25%, pre neki dan sam govorio da nisu masine podesene i da nema veze, ako na nekom pool-u daju vise, meni nekoliko masina kopa ftc i nekad se desi da bude razlike ali je ona max ~5%, nikako 25%

А је л' ненормално расте дифф на фтц као код лтц-а ?

Vrh Dno