Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto i ja cekam pad LTC da kupim, jer je realno da padne, ali neko ga brani... (ili kupuje jos kad padne)
Brani ga preko LTC/USD ali arbitraza BTC/USD i BTC/LTC ga tope. Ne moze niko odbraniti LTC sa dolarom jer tako brani i cenu BTC-a na BTC-e pa je cena na BTC-e samog BTC veca nego na drugim berzama i onda dodju tu da prodaju i tope ga polako. Zato i kasni BTC-e sa padom cene za bitstampom i mtgoxom

Ma nemoze niko da brani ja pre 5 minuta stavio da kupim i jos pise pending.... blokiran je

Na gox-u nisu cista posla, vec par puta se vrti prodaja od 870 do 830 pa u krug :trust:...evo opet na 850 stoji 729...ko zna dokle je stvarno stigao.... do kine :D.

Poslednja izmena:
Brani ga preko LTC/USD ali arbitraza BTC/USD i BTC/LTC ga tope. Ne moze niko odbraniti LTC sa dolarom jer tako brani i cenu BTC-a na BTC-e pa je cena na BTC-e samog BTC veca nego na drugim berzama i onda dodju tu da prodaju i tope ga polako. Zato i kasni BTC-e sa padom cene za bitstampom i mtgoxom

Slazem se, ali ga brani sa dolarom iako vidi se brani i BTC :) jer su uz kinu najskuplji trenutno

uh, sad mi je i 680 mnogo, povlacim sve ponude i cekam kraj. mislim da je ovo ono veliko.

pohvale za bitstamp, radi kao zmaj, a haos je.

ovo sto se desava na Gox-u nema nikakvog pokrica gledajuci grafikone

jasno je to meni ali ne moze cena da se odjednom 4 puta digne na 870 i onda se prodaju hiljade coina da opet dodje do 830, a onda opet puf 870

Sad sam gledao i na bitparking da nije nesto ostalo, i ima ali samo 0.009 BTC sto ne moze ni da se podigne :)

Inace ima jedna glupost koju sam napravio odmah na pocetku rudarske avanture. U offline novcaniku na kucnom kompu sam prebacio prva 3 BTC koja sam iskopao, u ono vreme sluzilo vise za testiranje. Nije proslo ni nedelju dana kad mi je na tom SSDu pukao OS, i prilikom reinstalacije sam sve bekapovao osim toga.
Tada sam ih prezalio jer nije bila neka velika para u pitanju, ali sada bi se pojeo da mi se to desilo :)

Na svu srecu pa izlazim iz ove price, hardver iz rudnika je skoro rasprodat ceo, sva kripto-lova pretvorena u papirni novac, ostalo samo nesto sitno ako bude za deset godina BTC vredeo zilion ;) Lakse se i opustenije zivi bez rudarisanja i berzanisanja :D

:( Suza mi je posla kad sam procitao, ovo nije kraj puta ovo je samo pocetak. Gde je BTC stao NXT nastavlja :zgran:
:-devil-:

jasno je to meni ali ne moze cena da se odjednom 4 puta digne na 870 i onda se prodaju hiljade coina da opet dodje do 830, a onda opet puf 870

Ma to vrti u krug, ne prikazuje sta se stvarno desava...zeljko nema igraca vec 6 puta se pojavljuju jedni te isti order-i..

i ja mislim da vrti u krug.Ako je neko kupio vecu kolicinu to bi moralo da se vidi na grafikonu,a cak i da je kupio opet bi cena pala na 830 za nekoliko sekundi

....mozda je onaj lik nasao hard sa 7500 btc-a, pa sad prodaje :D....

sad kad je cena na btc-e najvisa - znam da je sve otislo u qrac.

uopte ne kupujem. ja sam svoje prodao, sad grickam kokice.

Ovako je bilo i proslog vikenda, pa se cena oporavila pocetkom nedelje

@milanovic986

Upravo tako, ovo je prilika da se kupi jeftin btc za kitove.

Prilozi

• images.weserv.nl.png
    images.weserv.nl.png
    46.6 KB · Pregleda: 110
sta je bre ovo kakav je ovo nxt, jel kopa neko to, isplati li se

^
Nema ovde kopanja sistem je Proof of stake, You don't mine new Nxt like you do Bitcoin or alt coins. All Nxt that will ever exist have existed since the beginning of time. I mean Nxt time. One billion Nxt was created in the genesis block in Nov 2013.

tesko ce se cena oporavi tek tako, nakon sto se izruci 20 k novcica, koliko je izruceno popodne samo na bitstampu.

a tek je petak.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno