Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ga nas crveni krst...

Meni se nesto oduzila isplata sa stampa. Verifikovan racun na stampu, poslato 27 novembra u 7am i evo do danas jos uvek nista. Nema poziva od banke, nema sms da je bilo sta stiglo, a na stampu pise da je isplata realizovana.

Meni se nesto oduzila isplata sa stampa. Verifikovan racun na stampu, poslato 27 novembra u 7am i evo do danas jos uvek nista. Nema poziva od banke, nema sms da je bilo sta stiglo, a na stampu pise da je isplata realizovana.
Idi sam u banku i pitaj dal ima neki priliv na tvoje ime.

Ne uzimate u razmatranje da je BTC-u juce zadata smrtonosna rana. Sada samo lagano krvari ali je verovatno vec ubijen ko zec...
Uh, dobro je...baš imam sreće, ja držim sve u LTC-u :p

Ako si u Intesi proveri preko neta ili direktno kod njih, jer (meni tako rekoše) više ne obaveštavaju klijente o prispeću uplata.

Poslednja izmena:
Treba imati na umu da se dnevno pravi 4500 BTC i 29500 LTC.
U parama je to 4.5 miliona naspram skoro 1 milion.

Znaci da se novo napravljeni BTC i LTC trejduju vec na odnos 1/4.
Po meni je to neodrzivo, u narednom vremenu ocekujem povratak ispod 0.02.

upravo.

a kada se bude btc povukao iz ltc-a, morace od necega i da se zivi.

nije bas najtacnije da nema inflacije u BTC-u. sve alt valute deluju na btc inflatorno.

Poslednja izmena:

Sve te formule ne vrede ni pisljivog boba, kad veliki igraci odluce jedno da pumpaju a drugo da dumpuju.... kao sto se videlo na primeru LTC, sad neko drzi >20%istog, recunam da je ulozio 100+ miliona $, pa sad ti misli sta ce biti :)

Eto i ja cekam pad LTC da kupim, jer je realno da padne, ali neko ga brani... (ili kupuje jos kad padne)

Poslednja izmena:
jel gledao neko dobitak od kopanja, recimo trebam da dobijem 143 ftc-a po digitronu na federkoin.com, a u stvari na coinotronu imam ukupno isplacenih 104ftc-a? i retko kad mi je blizu prave snage u mineru, uvek mi je za trecinu manje, sad mi nesto prodje kroz glavu da preracunam i op

jeste na round based pay per share?

Poslednja izmena:
Al se peru pare :p...

ala sve padaaaaaaaaaaaaaa

btc wall, neko kupuje 850 506.31657409 430369.087976

Poslednja izmena:
cista manipulacija.... prate losu vest iz kine i koriste

samo jadni su, ne ruse kinu vec ocekuju da reaguje, uglavnom ruse mtgox pa i bitstamp

Poslednja izmena:
Prodje 850...

smesno ruse samo gox :)

videt cemo da li ce druge berze reagovat burno za sad NULL

gox je toliko spor da nemogu da odradim buy order....

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno