Ne uzimate u razmatranje da je BTC-u juce zadata smrtonosna rana. Sada samo lagano krvari ali je verovatno vec ubijen ko zec...
Idi sam u banku i pitaj dal ima neki priliv na tvoje ime.Meni se nesto oduzila isplata sa stampa. Verifikovan racun na stampu, poslato 27 novembra u 7am i evo do danas jos uvek nista. Nema poziva od banke, nema sms da je bilo sta stiglo, a na stampu pise da je isplata realizovana.
Uh, dobro je...baš imam sreće, ja držim sve u LTC-uNe uzimate u razmatranje da je BTC-u juce zadata smrtonosna rana. Sada samo lagano krvari ali je verovatno vec ubijen ko zec...
Ako si u Intesi proveri preko neta ili direktno kod njih, jer (meni tako rekoše) više ne obaveštavaju klijente o prispeću uplata.Meni se nesto oduzila isplata sa stampa. Verifikovan racun na stampu, poslato 27 novembra u 7am i evo do danas jos uvek nista. Nema poziva od banke, nema sms da je bilo sta stiglo, a na stampu pise da je isplata realizovana.
ltc/btc 0.035 i pada...
Jel to LTC veći od BTC :dprincip spojenih sudova kaže:
iz LTC > u BTC
iz BTC > u $
ergo - > 900 $ je i dalje dobra cena za prodaju.
Treba imati na umu da se dnevno pravi 4500 BTC i 29500 LTC.
U parama je to 4.5 miliona naspram skoro 1 milion.
Znaci da se novo napravljeni BTC i LTC trejduju vec na odnos 1/4.
Po meni je to neodrzivo, u narednom vremenu ocekujem povratak ispod 0.02.
Meni je prošla verifikacija..... LK+telekom račun za fiksni
Treba imati na umu da se dnevno pravi 4500 BTC i 29500 LTC.
U parama je to 4.5 miliona naspram skoro 1 milion.
Znaci da se novo napravljeni BTC i LTC trejduju vec na odnos 1/4.
Po meni je to neodrzivo, u narednom vremenu ocekujem povratak ispod 0.02.
polako, odradice... nemoj samo 100x da klikces jer ce sve pare da ti odugox je toliko spor da nemogu da odradim buy order....
jel kupuje neko sad? od ovih iskusnijih?![]()
pokojna Pajcin kaze - mene ne zanima to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari