Ne uzimate u razmatranje da je BTC-u juce zadata smrtonosna rana. Sada samo lagano krvari ali je verovatno vec ubijen ko zec...
Idi sam u banku i pitaj dal ima neki priliv na tvoje ime.Meni se nesto oduzila isplata sa stampa. Verifikovan racun na stampu, poslato 27 novembra u 7am i evo do danas jos uvek nista. Nema poziva od banke, nema sms da je bilo sta stiglo, a na stampu pise da je isplata realizovana.
Uh, dobro je...baš imam sreće, ja držim sve u LTC-u 😛Ne uzimate u razmatranje da je BTC-u juce zadata smrtonosna rana. Sada samo lagano krvari ali je verovatno vec ubijen ko zec...
Ako si u Intesi proveri preko neta ili direktno kod njih, jer (meni tako rekoše) više ne obaveštavaju klijente o prispeću uplata.Meni se nesto oduzila isplata sa stampa. Verifikovan racun na stampu, poslato 27 novembra u 7am i evo do danas jos uvek nista. Nema poziva od banke, nema sms da je bilo sta stiglo, a na stampu pise da je isplata realizovana.
ltc/btc 0.035 i pada...
Jel to LTC veći od BTC :dprincip spojenih sudova kaže:
iz LTC > u BTC
iz BTC > u $
ergo - > 900 $ je i dalje dobra cena za prodaju.
Treba imati na umu da se dnevno pravi 4500 BTC i 29500 LTC.
U parama je to 4.5 miliona naspram skoro 1 milion.
Znaci da se novo napravljeni BTC i LTC trejduju vec na odnos 1/4.
Po meni je to neodrzivo, u narednom vremenu ocekujem povratak ispod 0.02.
Meni je prošla verifikacija..... LK+telekom račun za fiksni
Treba imati na umu da se dnevno pravi 4500 BTC i 29500 LTC.
U parama je to 4.5 miliona naspram skoro 1 milion.
Znaci da se novo napravljeni BTC i LTC trejduju vec na odnos 1/4.
Po meni je to neodrzivo, u narednom vremenu ocekujem povratak ispod 0.02.
polako, odradice... nemoj samo 100x da klikces jer ce sve pare da ti odu 😛gox je toliko spor da nemogu da odradim buy order....
jel kupuje neko sad? od ovih iskusnijih? 🙂
pokojna Pajcin kaze - mene ne zanima to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari