Brani ga preko LTC/USD ali arbitraza BTC/USD i BTC/LTC ga tope. Ne moze niko odbraniti LTC sa dolarom jer tako brani i cenu BTC-a na BTC-e pa je cena na BTC-e samog BTC veca nego na drugim berzama i onda dodju tu da prodaju i tope ga polako. Zato i kasni BTC-e sa padom cene za bitstampom i mtgoxomEto i ja cekam pad LTC da kupim, jer je realno da padne, ali neko ga brani... (ili kupuje jos kad padne)
Brani ga preko LTC/USD ali arbitraza BTC/USD i BTC/LTC ga tope. Ne moze niko odbraniti LTC sa dolarom jer tako brani i cenu BTC-a na BTC-e pa je cena na BTC-e samog BTC veca nego na drugim berzama i onda dodju tu da prodaju i tope ga polako. Zato i kasni BTC-e sa padom cene za bitstampom i mtgoxom
uh, sad mi je i 680 mnogo, povlacim sve ponude i cekam kraj. mislim da je ovo ono veliko.
ovo sto se desava na Gox-u nema nikakvog pokrica gledajuci grafikone
cek jel ocekujete da padne?
a on raste
Sad sam gledao i na bitparking da nije nesto ostalo, i ima ali samo 0.009 BTC sto ne moze ni da se podigne
Inace ima jedna glupost koju sam napravio odmah na pocetku rudarske avanture. U offline novcaniku na kucnom kompu sam prebacio prva 3 BTC koja sam iskopao, u ono vreme sluzilo vise za testiranje. Nije proslo ni nedelju dana kad mi je na tom SSDu pukao OS, i prilikom reinstalacije sam sve bekapovao osim toga.
Tada sam ih prezalio jer nije bila neka velika para u pitanju, ali sada bi se pojeo da mi se to desilo
Na svu srecu pa izlazim iz ove price, hardver iz rudnika je skoro rasprodat ceo, sva kripto-lova pretvorena u papirni novac, ostalo samo nesto sitno ako bude za deset godina BTC vredeo zilionLakse se i opustenije zivi bez rudarisanja i berzanisanja
![]()
ja sam zamenio nesto ltc-a za btc pa nek ide zivot![]()
jasno je to meni ali ne moze cena da se odjednom 4 puta digne na 870 i onda se prodaju hiljade coina da opet dodje do 830, a onda opet puf 870
jasno je to meni ali ne moze cena da se odjednom 4 puta digne na 870 i onda se prodaju hiljade coina da opet dodje do 830, a onda opet puf 870
ja ne razmatram kupovinu pre 680 $, a vi to zovite kako hocete.![]()
Ne uzimate u razmatranje da je BTC-u juce zadata smrtonosna rana. Sada samo lagano krvari ali je verovatno vec ubijen ko zec...
uh, sad mi je i 680 mnogo, povlacim sve ponude i cekam kraj. mislim da je ovo ono veliko.
pohvale za bitstamp, radi kao zmaj, a haos je.
bolje je ne prepustati se zeljama i cekati da te realnost otrezni.
sad kad je cena na btc-e najvisa - znam da je sve otislo u qrac.
uopte ne kupujem. ja sam svoje prodao, sad grickam kokice.
Ne uzimate u razmatranje da je BTC-u juce zadata smrtonosna rana. Sada samo lagano krvari ali je verovatno vec ubijen ko zec...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari