fcinterbgd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.03.2008
- Poena
- 350
Fedex naplacuje pdv na iznos manji od 50e.
Jel ima neko iskustvo sa singapore post? Primio sam do sada jedan paket i između ova dva koraka, dispatched to overseas i arrived to overseas mi je bilo 3 dana što je i logično. Sada čekam dva paketa i prvi je imao ovaj korak dispatched... još 21.11. do sada je morao da sleti a nema ga nigde na praćenju. Drugi je nekoliko dana kasnije krenuo, nema ni njega.
Da ovi naši lobosi u pošti više i ne prijavljuju kada im stigne paket ili je paranoja?
Strasno je usporila SG posta. I ja imam 4-5 paketa kojih nema dugo... pojavice se, samo polako
Ma sve se usporilo... Meni paket is Germanije poslat 21.11., stigao kod nas 25.11. i od tada čuči na carini, samo vrte svakog dana ono "11200 GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRAD"...![]()
Proveri da li šalju u Srbiju, da li šalju na un-confirmed PayPal adrese, kao i generalno adrese koje se razlikuju od registrovane na PayPalu. Trebalo bi da ti stigne za oko nedelju dana, ali sad kako dave na carini, računaj bar 10+. Naplatiće ti kako im dune tog dana, možda ništa, a možda i full tretman (+32%). :d
Kod nas u Jagodini postoji carinska ispostava a slucajno poznajem sefa na carini pa valjda necu imati problema za preparat vrednosti oko 40 eura.
Da li je nekom stizao paket iz Kanade mozda, cekam neki plejer vrednosti 65$ i postarina sa " Canada Post Light Packet International" oko 25$, jel ovo ide isto kao i kineske posiljke ili na speditera pa ce kad budu carinili da me oshure ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari