Imam gdr2 i nisam nista petljao sa gdr3,da li mi je sigurno da promenim na ATO i da odradim onda update na gdr3,da li gubim instalacije i podatke neke?
Mislim da neces imati problema, taj black screen bug se javlja samo ako se uradi reset na GDR3 Preview.
Ako nekom bude trebalo, evo linka za GDR2 rom i flash tool:
https://skydrive.live.com/redir?resid=9D00087E7E87FCE1!4426
Postupak:
1. instalirati driver, raspakovati rom, pokrenuti flasher
2. ucitati .csc i .wp8 fajl u flasher (zuti i zeleni folder)
3. ugasiti telefon, prebaciti ga u download mode
-press and hold volume up + camera button and press shortly power button (still hold volume up and camera buttons!)
4. povezati telefon, izabrati CSC (najbolje ATO)
Desetak minuta traje flash, posle svega trebalo bi da imate sveze instaliran GDR2 i mogucnost da uradite update na zvanicni GDR3 ako ste izabrali ATO CSC.
Mozes li da mi pojasnis prva dva koraka. Kad udjem na taj link izbaci 3 stvari,prva je dokument csc,druga ima 692 MB,a treca FLASHTOOL+DRIVER. Kad raspakujem ovu trecu dobijem samsung usb driver i USB downlouder. Instaliram prvo i kad udjem na usb downlouder dobijem zuti i zeleni folder ali ne znam da ubacim csc i wp8 fajl. Da li jos neko zna kako ovo da uradim? Molim za pomoc
if(oSession.uriContains("SAMSUNG"))
{
oSession.url = oSession.url.Replace("SAMSUNG","NOKIA");
}
Gdje ovoupisujes, jel moze neki skrin sot. Inace dobio sam gdr3 pa ne mogu da instaliram here drive+ preko proksija.Ja sam uspeo juče Here Drive+ da instaliram preko fiddlera2, a pre toga sam apdejtovao na GDR3, najbitnije je da ukucaš u fiddler-ui da prebaciš sve u podešavanjima za region na engleski. Onda radi proxy bez problemaKod:if(oSession.uriContains("SAMSUNG")) { oSession.url = oSession.url.Replace("SAMSUNG","NOKIA"); }
Kako bese ide proxy?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari