Šta je novo?

Battlefield 4

Kad smo kod tih glasova, jel ima to ikakve veze sa mnom odnosno da li se meni obraca? "Sniper to your west" i slicno, jel to zapadno od MENE, ili random skriptovana poruka da ne bude tisina?

Znam da nije komandir, uvek sam obracao paznju na to ali kao da nije imalo veze sa tim sto izgovara, kad kaze to YOUR west, mislio sam generalno zapadno odnosno levo od mene?

Ja sam malo duze igrao (danima :D ) commander mode na tabletu pa da iznesem utiske. :)

Kao prvo zaista se tesko nalazi dobar server sa vishe igraca a da bude prazno mesto commandera. Ne znam zasto je to tako kada je skoro uvek slobodno mesto commandera, kada igram kao engineer na PC.

Opsti je haos sa 64 igraca, ne mozes ispratiti ko sta radi. Jako retko mi se desilo da neko nesto zatrazi. Naredbe primaju oko 35-40%, iako uvek nagradjujem one koji prihvataju naredbe.

Najveci problem, na tabletu je da nema biranja servera, upadas gde te on postavi, tako da ni govora nema da igram sa poznatim licima... sto je po meni zestoki fail. Nadam se da ce se setiti to ispraviti. Kad bi smo igrali kao grupa sa dobrim commanderom i teamspeak, bio bi to jedan potpuno drugaciji dozivljaj.

Najveci problem, na tabletu je da nema biranja servera, upadas gde te on postavi, tako da ni govora nema da igram sa poznatim licima... sto je po meni zestoki fail. Nadam se da ce se setiti to ispraviti. Kad bi smo igrali kao grupa sa dobrim commanderom i teamspeak, bio bi to jedan potpuno drugaciji dozivljaj.

ma nemoj :)

mozes birati na koji server hoces, kao i kad igras regularno na kompu...
a kako?

Moras instalirati battlelog app na tablet, i uvezes ga preko commander app-a.

Ne ides na play now, opciju broj dva,... tada ti se otvara battlelog, biras server preko Mulitplayer opcije, i to je to.

Sad bi opet napravio onu sliku sa "alien guy-om", al umesto Normal stavio "Play Now"..

ma nemoj :)

mozes birati na koji server hoces, kao i kad igras regularno na kompu...
a kako?

Moras instalirati battlelog app na tablet, i uvezes ga preko commander app-a.

Ne ides na play now, opciju broj dva,... tada ti se otvara battlelog, biras server preko Mulitplayer opcije, i to je to.

Hvala, to nisam znao. Probacu danas.

dosta dobro deluje kad se na vec razbijenu igru pojavi i komandir koji bluruje sve u 16

"The Blur is Online"

Zasto onda kaze "to YOUR west", mozda sam se ja i istripovao.. Dobro bitno je da govori tebi bas a ne random.. to me uvek bunilo.

Кад тачно почиње овај попуст на Амазону неко је био оставио линк?

The best possible deal for BF4 is on 11/28, where there's a 4 hours period to get it for $25. This is from 6:10pm - 10:10pm PST. Use Wolfram Alpha to convert this to your timezone.
If you miss this window, the price return to $35 for the rest of the day. However if you wait until 11/29, the price goes back down to $30. So be patient if you miss it. This is tomorrow - we're giving you a day's warning.

Posto smo u minusu sa Amerima sto se tice vremena ipak bi trebalo da bude veceras.Trenutno je PST 14:51.Krece za 4 sata.Verujem da ce biti jos popusta,ionako se blizi Bozic i novogodisnji praznici a i BF4 je pao na 60% prodaje u odnosu na BF3.

Poslednja izmena:
Хвала момци!

Ne moze runda da se odigra ***..

4f2d2b8a08e18ea3440735d7aba09b28bc13104f_m.gif

Добар deal сам нашао и неки попуст код па ево овде остављам у случају да је неко будан:)и хоће Deluxe edition за 25$. Ево упутства.

Poslednja izmena:
Istorijat

AHahhahaah urnebesno! :)

Ko jos drzi upaljene windows zvukove :p

Ovi sa nvidijinim karticama neka instaliraju najnovije beta drajvere. Sad barem moze das e igra...

Ja sam instalirao danas zadnje WHQL drivere i igrao partije Paracel Storma i Shanghai-ja, nije bilo problema.

I da potvrdim, radi na tabletu server browser za commander mode, nakon povezivanja sa battlelog app.

Meni na Parcel i Golmud redovno puca zvuk, čak i sada sa novim nvidia drajverima.

Nazad
Vrh Dno