Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta poslati na bitstamp vozacku i sta ono drugo? I je li fee samo 0.5% ili je veci. Recimo ako hocu prodat 1 btc sa btc-e kolko cu dobit usd kad mi se sve odbije? Prodajem prvi put tak da ajmo iskusniji na sto trebam pazit? Puno hvala.

Licna karta i neki racun koji se vodi na tvoje ime... struja, gas... Jeste fee 0.5$. Ako ga ovog momenta prodas dobices 960$ ;)

Niti jedan racun se ne vodi na mene :S sta drugo bi mogo i kolko traje verifikacija?

Ja sam dumpovao 50%, neznam koliko ce pumpaat vidim testiraju ddos.... mislim cena nece vise puci na ispod 10$, ako padne opet cu ga kupiti

Ako gledate btc-e jedini alt koji nije napumpan vise od 100% je PPC.. :)
Ja sam svoje karte postavio ...
svi ostali alt-vi su 500-2000% naduvani

Inercija ljudi. Ovo sve funkcionise po principu privlacenja invrsticija. A citav svet je trziste...mnogo ce tek love uci. Ovo je nista. I ako padne skocice opet brzo, jako brzo.

Ja nisam izdrzao a da ne prodam ostatak ltc-a :D. Juce prodadoh 40 ltc-a za 28usd i danas jos 30ltc-a sto mi je ostalo za 39 usd. Krenuo sam pre 25 dana da kopam i vec sam isplatio skoro polovinu hardvera :D. Na delje sve sto iskopam ide u stek do daljnjeg :D.

opa bio 43$ cekam 49.99 sa 25 komada drugih 25 ceka 100$ :p

sta mislite za ftc, neke indiikacije odokativne?, jer isplativost ltc 39 a ftc 23

ltc zid na 40 za prodaju i 39.999 kupovina, i oba nestaju polako

edit: i na kraju ga sklonio zid, pojeli ga lepo na 40

Poslednja izmena:
Naopako Šta rade ljudi na Cryptsy-ju, pumpaju novčiće sa 2 na preko 200 (TIX). Ili od ranije popularni IFC, koji sam merkao dok je u kontinuitetu padao, napumpali su ga ponovo na 300, a dno je dostigao na 7.

ludilo kako se naduvavaju ovi ostali novčići.

nadam se da ih prodajete kao mutavi, jer će to uskoro da se sve vrati u bitcoin. a kad se vrati - bitcoin će biti 1800 $. :D

Još ne prodajemo ali bilo bi vreme polako ;). I kažeš posle da kupimo BTC? Pa možda najsigurnije 1/4-1/3 u $ pa isto toliko u BTC (možda ne još ali uskoro) ostatak ostaviti..ih ko će sad znati šta je najbolja varijanta

da li mi neko moze reci koliko traje validacija racuna na bitstampu?

btc 11xx$
bitstamp 1000

dobih mail od mtgox

We have four developments that we are proud to announce today:

Introduction of the MtGox OTP Card
Increased limit for SEPA withdrawals from Poland
A modified trading interface
Trade with no fees from Bitcoin Black Friday through Cyber Monday

Ja sam poslao racun od mobilnog telekomov i licnu kartu,uradili verifikacuju posle 2 dana

Ja sam isto to juce uradio i sad cekam da se verifikuje :)

Ja danas dobio verifikaciju, a u nedelju podneo.

...? Pa tamo ima za attachment ID i residential proof, lijevo i desno? Na jedan sam poslao obije strane lk na drugi uvjerenje o prebivalistu...?

Da li krece dump?
LTC 38$

Jel bolje BTC čuvati u offline wallet-u (i koji je najbolji) ili na BTC-e pre prebacivanja na bitstamp?
Preko koje banke (i vrste računa) je najlakše i najbrže prebaciti novac sa bitstampa?- može odgovor i na PP da ne bi ispalo da reklamiramo neke...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno