Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
da, ali taj vertikalni rast u aprilu je odskakao od diff-a...

Nema vise balona u btc-u na ovoj visini. Ako i padne za 30%, to je opet $700 i ne vidim ko mozze biti nezadovoljan i tom cenom. A za 4 dana ce da bude $1200.

Vise nema pravila. Ja sam se pustio da me ta reka nosi i reci cu stop onda kada vidim da sa tim sredstvima mogu da odradim ono sto sam planirao. Necu povlaciti pogresne poteze pa makar i cena pala na pocetni nivo.

Pozdrav, ljudi, treba mi jedna informacija. Prodao bih bitcoina u vrednosti od 600$ pa me zanima da li postoji neko ko je zainteresovan da ih kupi. Znam da je ranije neko od vas pominjao da ima ljudi koji bi na forumu bili raspolozeni to da odrade, pa ako ima zainteresovanih, neka mi posalje poruku na PM.

Otkad ripple ima ovoliki market cap?

E to je 100000x gore djubre od FTC pa sad vidite sta i kako... jos one *****cine bitstamp ga guraju, sve su to stoka koja bi da zaradi preko leba pogace!
isti fazon kao i sto je onaj lopov sa mcxnow navukao ljude na fee pa izbacio/nastancovao koliko zamisli, tako i ova stoka korumpirana

Ako neko moze da mi objasni poentu ovog sajta.

http://goo.gl/nbY7r3

Ko klikne (ukljucen moj ref), dobije neku jadnu crkavicu od BTC-a, sa kojom moze da se kocka, mozda dobije, verovatno ce da izgubi, ali je fora u referalima, svaki ko ulozi ono sto dobije prilikom logovanja, a izgubi, ja dobijam 50% pa kad se dostigne neka suma, onda automatski isplacuju.

E sad, ono sto mene buni je to sto NE postoji nacin da se tamo ubace pare, tako da po svemu sudeci oni daju svoje pare (?!) ljudima da se kockaju, i kad izgube - nikom nista, tako da (cak i da hoces) ne deluje kao navlakusa koja muze pare.
U cemu je fazon, ovo prvi put vidim?!

Poslednja izmena:
Verovatno je fazon da kontaju da ce od 1000 ljudi bar jedan covek staviti isti username i pass kao i na goxu, bitstampu ili nekoj drugoj berzi gde drzi novcice

Verovatno je fazon da kontaju da ce od 1000 ljudi bar jedan covek staviti isti username i pass kao i na goxu, bitstampu ili nekoj drugoj berzi gde drzi novcice

Moguce, ali kako oni na osnovu moje BTC adrese mogu da provale da li je sa BTC-e-a, Gox-a, ili neceg treceg? I ako provale, kako da saznaju moj username, kada je vec e-mail opcion? Nista mi nije jasno.

E to je 100000x gore djubre od FTC pa sad vidite sta i kako... jos one *****cine bitstamp ga guraju, sve su to stoka koja bi da zaradi preko leba pogace!
isti fazon kao i sto je onaj lopov sa mcxnow navukao ljude na fee pa izbacio/nastancovao koliko zamisli, tako i ova stoka korumpirana
Koliko citam, emitovace 100 milijardi coin-a, a cap je 2.9 milijardi, znaci sa 10% se vec trguje.
E sad pitanje je da li se koristi za nesto osim za prebacivanje BTC-a i $ sa berze na berzu

Pa da su ljudi normalni to djubre nebi niko prihvatio, ali kad nekoj berzi das stotine miliona free one to promovisu....
xpm je tezak scam koji se nakacio na BTC... kao ja sad da krenem da prodajem nizove brojeva koje generisem za 5sekindi i govorim ljudima da je to buducnost, podmicujem, lazem, *****m, provociram pa opet lazem ko ker :)

E sad preterujes, ako imaju neku vrstu blockchain-a bezbedni su kao i BTC/LTC i ostali. Jedino sto nemaju rudare, a ostalo je u principu isto (plus su daleko brze transakcije)

E sad preterujes, ako imaju neku vrstu blockchain-a bezbedni su kao i BTC/LTC i ostali. Jedino sto nemaju rudare, a ostalo je u principu isto (plus su daleko brze transakcije)

Tebi uopste neke stvari nisu jasne, to je centralizovano djubre koje je generisala grupa lopova..... nema to veze sa BTC, ama bas nikakve, koncept je u sustoj suprotnosti...

Princip - crypto, public transaction database, bez inflacije, ...
Da li rudari kopaju ili oni generisu i da li ce oni preko berzi i pool-ova ili ovako imati 40-50% - za siroku upotrebu skoro nebitni detalji

Princip - crypto, public transaction database, bez inflacije, ...
Da li rudari kopaju ili oni generisu i da li ce oni preko berzi i pool-ova ili ovako imati 40-50% - za siroku upotrebu skoro nebitni detalji

Ti stvarno nisu razumeo zasto je BTC popularan i zasto ga ljudi kupuju... glavna rec je decentralizacija, realan doprinos kako bi taj BTC zaradio, jer nepada sa neba, XRP nema dodirnih tacaka sa tim konceptom, prekopirao je mehaniku a celu inavaciju BTC gurnuo pod tepih i glumi jeftinu kopiju dok je u sutini djubre neverovatne razmere cist scam, ponzi, itd....

Sajber ...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1385681861186.jpg
    uploadfromtaptalk1385681861186.jpg
    4.9 KB · Pregleda: 100
Da BTC kupuju ti koji veruju u "decentralizaciju", "kraj fiat valuta" i sl. ne bi vredeo ni 100 a ne 1000$...

Da BTC kupuju ti koji veruju u "decentralizaciju", "kraj fiat valuta" i sl. ne bi vredeo ni 100 a ne 1000$...

Tebi uopste nista nije jasno..........

Ljudi kupuju jer veruju u taj koncept, kitovi takodje kupuju jer ljudi veruju u to, jedno bez drugog nejde........
Nemozes ti stvoriti realnu vrednost od nicega... to bas pokusava ripple, BTC ni u kom slucaju nemoze se ni porediti sa istim

Ljudi kupuju jer cena raste, a cena je pocela da raste zbog krimosa i investitora... Kako objasnjavas da cena ovih 30+ budjavih coin-klonova raste?

Hoces da kazes da BTC nista ne bi vredeo da je Satoshi iskopao sve pa podelio?

Poslednja izmena:
Ljudi kupuju jer cena raste, a cena je pocela da raste zbog krimosa i investitora...
Hoces da kazes da BTC nista ne bi vredeo da je Satoshi iskopao sve pa podelio?

nevredi da se raspravljamo....... drzi $ i uzivaj, ulozi u XRP jer sve vidis crno/belo sa nimalo maste i vere u ista...
PS: pre svega ljudi su prihvatili BTC, investitori su ga TEK tada primetili, ali tebi to nije jasno....

Da se manemo romantike, hipi pokreta, maste i vere, nego pitao sam jel' XRP zavisi samo od transfera BTC/$ ili?
I od ovih ostalih klonova (mada prvi put cujem za iste) mi samo PPC deluje nesto drugacije, ostali svi isti

Mene xrp ne interesuje, znam da je cist scam i tu se prica zavrsava za 98% populacije rudara koji imaju mozak, ostali muljatori i vernici u teorije zavere i masone nek ga kupuju....

svaka vam cast ljudi koji zaradjujete na berzi, skidam kapu. uopste nije tako lako kao sta izgleda i treba bas dosta pratiti i imati strpljenja...
ja sam sad probao malo da se igram na ltc berzi, pratio zidove i za sat vremena zaradio 8,2 dolara :D.
za mene dosta! prvi put da sam probao, uvek me bilo strah nekako da neizgubim pare.

ma berza uglavnom nema logike, osim kad ne navatas na neku vest da kupis/prodas, ostalo je cista sreca

^Upravo.

Vecina se hvali kako je zaradila na berzi, ali ne spominju ono sto izgube. :p

Pa ti se cini da su Pro, a u stvari smo svi manje vise N00b-ovi za berzu (cast izuzecima). :d

Ja nisam nista izgubio (mada nisam ni zaradio koliko sam mogao, pogotovo sad ovih dana) ali sam samo 4x trgovao za 2 i po godine... Sad kad krenem u ove budjave coin-e bice svasta :D

Auuuuu..sta uradi PPC :) a juce sam mislio da kupim :) jedino trc nisu pumpali... Sta mislite o nmc ja imam 250 da li ce ici preko 14 opet?

Imam osecaj da za par dana ltc ide na 75.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno