Rapture
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.08.2008
- Poena
- 485
Ides na finances pa izaberes deposit od valute koju hoces i skroluj stranicu skroz dole i tu ti je adresa ...
Corav :smash:...
Ides na finances pa izaberes deposit od valute koju hoces i skroluj stranicu skroz dole i tu ti je adresa ...
Uzmes iz banke doznake za priliv novca iz inostranstva. Zatim ze logujes na bitstamp, imas pod Settings Bank Account i tu upises sve sa onog papira iz banke, swift, iban, ime banke, adresu itd i to je to.
Meni su verifikovali tek nakon sto sam to unio. Nisam siguran da je pomoglo ali eto da znas cisto.
Ja planiram da povucem oko 3000 USD
Ali koliko sam provalio nije moguce sa Vircurex-sa prebaciti LTC na Bitstamp dok isti ne verifikujem.
Ja sam poslao western union kopiju i prošlo.Do nedelju dana ako ti prihvate dokumenta.
Mene *****avaju vec mjesec dana, ne znam sta da im posaljem vise.
A sta ce ti gox? Da nisu mozda krenuli transferi?
Ja sam se smorio sto na bitstampu ne mozes ni da trgujes bez verifikacije.. Sad mi pobeze cena.![]()
Za altove i ja mislim da ce uskoro biti "ko je ugasio svetlo" ali BTC se odlicno drzi jer verovatno se gomila altova istovaruje u kesh preko njega na stampu.Pazite se altova ima da puca samo da grmi.... i BTC kako ludacki ide moze da pukne za 50-60% dole, LTC takodje, ostali altovi samo da ljudi napumpaju ima da pucaju za 90%
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari