Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
realno LTC je prenaduvan, ja ocekujem jedino da PPC naguraju na 10$... sve ostalo uglavnom dump

aj zeljko poslusah te, udjoh u ppc sa 100$, stavih sell na 9.95$

cekam neki hevi dump da kupim, bar ja, a verujem i vecina

zeljko je napisao(la):
ja kupio za 26$ malko... sad prodajem opet samo da krene gore jos :)
Pametno. Hvataj ove oscilacije slobodno, tu nema greske.

cacanin je napisao(la):
Nase nece kupiti ;)
Naravno :D Ja moje nedam uopste niti gledam berzu. Danas sam posle 2 dana pogledao i vise gledam FTC. Skakace on jos malo, mislim da ce 0.0012 da izgura ponovo. Mozda krenem s njima malo da trgujem, cisto da se zanimam posto vec imam vezu kod masona :)

Ja cuvam 50% LTC za ko zna kad, ovo sad ide trgovina dok je ova ludnica....

Najbolja stvar u celoj prici je sto BTC gazi preko 1000$ i time rusi limite i za sve ostale valute. 10K za BTC i 1K za LTC kroz godinu-dve nije nemoguce.

Cuj nemoguce. Ne da nije nemoguce nego to i moj plan da sacekam.

BTW, FTC je sjajan za trgovinu sada. Ima velike i jako brze pumpove i dumpove... Ovde za sat vremena mozes 2x da obrnes novcice i da budes dobar 10-15% :)

pozz svima
nego ljudi sta mislite da li su ovi sve cesci padovi ltc-a (i usponi) bezuspesni rezultati pokusaja rusenja cene ltc-a, da li je nemoguce da ne mogu da ga sruse?
ili mi se samo cini
:trust:

Poslednja izmena:
Sve moze da se srusi, samo je pitanje po kojoj ceni i koliko bi tom nekom islo u prilog. Osim toga vidim da postoji neki master plan da se ojacaju sve alt valute... Nesto se opasno kuva u svetu kriptovaluta. Ocekujem u sledecih par meseci neke zanimljive informacije i velike skokove :)

eto nocas su ga zadrmali na 25$ , i evo ga vraca se (mada sam ja ipak prebacio 1/3 u BTC) za svaki slucaj :), zato sam mislio da mozda ne mogu da ga sruse, jer padovi od 40% u toku nekoliko sati i nisu bac normalni, mada ovde nista i nije normalno ;)

...kad smo kod alt valuta, juce poce da kopam ltc, kad ono na pool-u stoji ppc i trc u vrednosti od 100$ ,), kopao iz zezanja kad su se pojavili i eto sad vrede.

Pa nisam sve prodao, cekam nastavak pump-a..

Samo pazite se alt valuta, sad ide prakticno na sve pump... pa kad nas uvate u semu ice katastrofalni dumpovi sa velikim padovima... samo da nas prvo navuku

koliko traje verifikacija Bitstamp naloga ? ja sam pre skoro 5 dana upload-ovao dokumene, i od tada ništa.. Da li ste sigurni da ne treba da probam slanje para sa Gox-a ? pitam jer mi je nalog tamo odavno verifikovan .. a i veći je kurs ;)

I ja sam verifikovao otp kad i ti pa mi nista jos ne javljaju ...

koliko traje verifikacija Bitstamp naloga ? ja sam pre skoro 5 dana upload-ovao dokumene, i od tada ništa.. Da li ste sigurni da ne treba da probam slanje para sa Gox-a ? pitam jer mi je nalog tamo odavno verifikovan .. a i veći je kurs ;)

Pa tako nesto, 5-6 dana sam cekao zadnji put.
Samo popuni polja za bankovni racun na sajtu.

Pokuso sam na drugoj onoj temi ali niko nije bio horan da mi pomogne.Moze lli mi neko objasniti kako da kupim ltc osim onoga da nadjem nekoga pa mu kes u ruke .Pocetnik sam i stvarno b mi dobro dosla pomoc kako da kupim ulozio bi nesto para.Hvala unaprijed

Samo pazite se alt valuta, sad ide prakticno na sve pump... pa kad nas uvate u semu ice katastrofalni dumpovi sa velikim padovima... samo da nas prvo navuku

Mislis da moze da nadmasi u nardednom periodu onih 48 dolara koliko je bilo pre par dana?

Pazite se altova ima da puca samo da grmi.... i BTC kako ludacki ide moze da pukne za 50-60% dole, LTC takodje, ostali altovi samo da ljudi napumpaju ima da pucaju za 90%

Kako se na btc-e salju coini? odnosno ne vidim na sajtu gde se biraju adrese za slanje, nalog mi nije verifikovan, ako to ima veze... na coinotron-u vidim gde se ubacuju adrese.

Ides na finances pa izaberes deposit od valute koju hoces i skroluj stranicu skroz dole i tu ti je adresa ...

Na brodu sam, tako da nemam vremena, a ni mogucnosti da pristupim netu svaki dan, cijene su otisle visoko, pa me interesuje da li neko i dalje kupuje btc i ltc od forumasa, jer bih prodavao nesto, vjerovatno pocetkom januara. U pitanju su 2 btc-a (nesto malo preko) i oko 95 ltc-a.
Naravno da se nadjemo u BG-u.

Pa tako nesto, 5-6 dana sam cekao zadnji put.
Samo popuni polja za bankovni racun na sajtu.

Ja poslao zahtev pre dva dana za verifikaciju na Bitstamp-u, ali ne znam gde se nalaze ta piolja na sajtu za bankovni racun, moze mala pomoc? Hvala unapred.
Usput od dokumenta sam poslao sliku licne karte(nova) i drugi dokument, to jest slika je Potvrda o prijemu prijave prebivalista(overena i u sudu) ali nisam siguran da ce proci, jer je pisano cirilicom, to tek sad uocih, verovatno moram cekati da me odbiju pa ponovo da saljem neki racun.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno