Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Bojim se da ce pad kada ga bude biti "lightning fast", gde nece ljudi imati prilike da reaguju. Totalno je neprirodan ovakav rast u dva dana, a moje razmisljanje je ovako. Neko ko ima veliku kolicinu novcica, a rekao bih da su se par njih i udruzili i nastupaju sinhronizovano, odredili neku cenu po kojoj bi bili zadovoljni da prodaju coine. Recimo neka to bude 10$ najniza cena, njihov posao je da u narednim danima napumpaju LTC nekoliko puta iznad te cifre, ohrabre plen (nas obicne smrtnike) da postavljaju buy order-e na lestvicama iznad tih njihovih 10$. Kada se stvori kriticna masa u buy orderima, dovoljna da kupi coine velikih riba, e tad ovi istresu gomilu coina sve do cifre od zacrtanih 10$, a pad bude instant kao NVC juce, sa 26$ na 10$ u treptaju oka. Tu nema panic sell-a, jer se odvije sve u sekundi. Ja sam se istresao na 10$, tako da ne bih drugima da pametujem koji nisu postupili tako glupo kao ja, ali cisto budite jako oprezni, ne verujem da ce jos dugo ova cena opstati, nije realno da ja sa 2500khs dnevno pravim 50$.

Poslednja izmena:
I 5 novcica sam odmah istresao cim su legli, na 29$, malo li je 145$ za tri dana, toliko ne bih zaradio ni da sam pusio kite :d

sTu nema panic sell-a, jer se odvije sve u sekundi. Ja sam se istresao na 10$, tako da ne bih drugima da pametujem koji nisu postupili tako glupo kao ja, ali cisto budite jako oprezni, ne verujem da ce jos dugo ova cena opstati, nije realno da ja sa 2500khs dnevno pravim 50$.

Evo i ja da se upisem u listu, da pokusamo da udjemo u voz ponovo na 10,9.. choo choo

Salu na stranu, ni meni se ne svidja sto sam na 24.5 malopre video buy wall od 500k $. A to su isti novcic koji su prodavani na ispod 20. Wall je naravno bio fake kao i oni ispod 20, cim ga ozbiljno nagrizu nema ga. Ono sto ne volim je saznanje da neko prodaje po 18 da bi kupio na 24.5? I to neko sa puno para? Sta, obogatio se gubeci? Zato ne igram na berzi vec samo posmatram. Cak i btc je podlozan mahinacijama, iako je skup kao djavo. A ltc... Mogu da ga pomere do 50$ isto kao sto mogu da ga stuse do 10 cas. Long term ce rasti naravno. Ali kako, koliko, ostaje da se vidi. Ja ne odustajem od ltc, nemam btc, pa kud puklo.

isterace oni to do nivoa dok diff ne skoci nekoliko puta, dko ne bude jaaako skupo rudariti. Onda ce narod u opticaju imati malo novcica, a oni 90% i bice jos veca cena. Tada ce oni prodavajuci mrvicu coina koje poseduju kupovati "kamione/avione".

Ukrupnjavanje kapitala na delu, apsolutno ne postoji razlog da se ne prođe potpuno isti scenario kao sa BTC-om i da veliki i na LTC-u ne uzmu brdo para.

Opa, opa, ja predjoh na 5 cifara :d
Hit dana u linku u potpisu. Cacanine, spremaj japanke i sajkacu, nista od stvari ti ne treba :D

Misliš na 5 nula, odnosno 6 cifara? :D

Poslednja izmena:
isterace oni to do nivoa dok diff ne skoci nekoliko puta, dko ne bude jaaako skupo rudariti. Onda ce narod u opticaju imati malo novcica, a oni 90% i bice jos veca cena. Tada ce oni prodavajuci mrvicu coina koje poseduju kupovati "kamione/avione".

+1

neki ovde ne kontaju da ako u pumpu ulozis 4-5-10 miliona $ ti nemozes dumpovat odjednom i odma jer ces biti u minusu, jedina opcija ako su vec toliko utrosio na pump da ga odrzis... na duzi period

I 5 novcica sam odmah istresao cim su legli, na 29$, malo li je 145$ za tri dana, toliko ne bih zaradio ni da sam pusio kite :d

hahahahah ova ti je dobra

Ukrupnjavanje kapitala na delu, apsolutno ne postoji razlog da se ne prođe potpuno isti scenario kao sa BTC-om i da veliki i na LTC-u ne uzmu brdo para.

Misliš na 5 nula, odnosno 6 cifara? :D

Ne zaboravite da dok ne isplati, nista se ne racuna :)
fiktivno imas petocifrenu cifru, a legnes da spavas a ona se prepolovi..tako da nista se ne racuna dok pare ne budu u rukama.

Poslednja izmena:
Jel nalog na Bitstamp-u mora biti verifikovan samo kada se sa njega pustaju pare ili i kad se na njega prima btc sa Vircurexs-a na primer? ili ni u jednom slucaju?

Pozz.

zdravo forumasi,

instalirao sam litecoin wallet i trenutno mi se apdejtuje ovaj ceo lanac, i kako je krenulo bas ce da potraje.

Vjerovatno vam je dosadilo pisati o tome koja konfiguracija je dovoljna za kopanje litecoin-a, a to je ono sto mene zanima..

Da li se meni isplati to raditi sa sl. konfiguracijom: Core i5-2500S, 8gb ram, amd radeon hd 7700..

hvala

Da kucnem u drvo, ja sam na 6 cifara. Samo je problem to podici. :)

@epidemija,

ide sto slabiji procesor zbog potrosnje i naravno sto jaca graficka(e). Na koji Radeon si mislio 7750 ili 7770? Uglavnom ni jedan ni drugi nisu nesto za rudarenje.

Da kucnem u drvo, ja sam na 6 cifara. Samo je problem to podici. :)

@epidemija,

ide sto slabiji procesor zbog potrosnje i naravno sto jaca graficka(e). Na koji Radeon si mislio 7750 ili 7770? Uglavnom ni jedan ni drugi nisu nesto za rudarenje.

Kad je 6 cifara u pitanju, naci ce se nacin :)

eeee ljudi mogli bi da dumpujete LTC ide ovo dole :-devil-::S::mad::smash:
:d

GoranM je napisao(la):
10000$, svaka cast.
Ne bre. Eura :D Sada i mnogo vise od toga.

Svaka cast Studentu, on je daleko *******iji igrac ;)

E sad, ja stvarno moram da napisem nesto da ne bude kako uvek pisem samo sjajne i bajne stvari.
Morati biti svesni da je ova cena trenutno neodrziva. Diff ce skociti ali ni blizu ne moze da pristigne cenu jer je fizicki nemoguce izvesti. Cena ce morati da ide dole. Ko ima nameru da muslja na berzi, da se vadi za prosle gubitke i sl mozda moze da razmisli o varijanti da proda i kupi novcice posle pada da bi cuvao.
Ja to naravno necu raditi jer ne zelim da rizikujem ni mrvicu od jednog coina. Ja cu svoje samo cuvati i to je to sto najtoplije preporucujem i drugima.
Isplativost mora da se smanji i vremenom malo diff da skoci jer ce puci balon, jednostavno realan sam.

dump dump.... ovde svi vec dumpovali.... jeb.... vas... :p

Mora prvo LTC/BTC da se dobro odradi pa da veliki mogu na miru na produzene praznike tamo do proleca.
Ako ode na preko 0.04 mozda je pravo vreme za kako to profiji kazu diversifikaciju, trecina pare, trecina BTC, trecina LTC.

ja sam upravo to odradio ali sa 25% na 0.0339, zadovoljan, pokrio tekuce troskove a i buduce bogami :d ;)

kad budem prodavao LTC na 100E pravim ispracaj u penziju ,)

Poslednja izmena:
Pravi šou počinje na 0,1. ;)

Poslednja izmena:
Vrh Dno