MaxXx
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.08.2003
- Poena
- 650
Bojim se da ce pad kada ga bude biti "lightning fast", gde nece ljudi imati prilike da reaguju. Totalno je neprirodan ovakav rast u dva dana, a moje razmisljanje je ovako. Neko ko ima veliku kolicinu novcica, a rekao bih da su se par njih i udruzili i nastupaju sinhronizovano, odredili neku cenu po kojoj bi bili zadovoljni da prodaju coine. Recimo neka to bude 10$ najniza cena, njihov posao je da u narednim danima napumpaju LTC nekoliko puta iznad te cifre, ohrabre plen (nas obicne smrtnike) da postavljaju buy order-e na lestvicama iznad tih njihovih 10$. Kada se stvori kriticna masa u buy orderima, dovoljna da kupi coine velikih riba, e tad ovi istresu gomilu coina sve do cifre od zacrtanih 10$, a pad bude instant kao NVC juce, sa 26$ na 10$ u treptaju oka. Tu nema panic sell-a, jer se odvije sve u sekundi. Ja sam se istresao na 10$, tako da ne bih drugima da pametujem koji nisu postupili tako glupo kao ja, ali cisto budite jako oprezni, ne verujem da ce jos dugo ova cena opstati, nije realno da ja sa 2500khs dnevno pravim 50$.
Poslednja izmena: